Съботен бис: Еротика пред "Невски" и атаката срещу Златка и Джизъса

Обзор на горещите клюки от седмицата
58

Снимките на Готи и Жанета предизвикаха доста коментари. То май не е и еротично... Снимка: Автора

Започваме седмичния обзор с нещо еротично или пошло, според различните възприятия. Булка лъсна по бельо на жълтите павета пред катедралата "Св. Александър Невски", което предизвика гневни коментари в социалните мрежи. Мнозина си задаваха въпроса каква е тази простотия в центъра на София, други направо настояваха да се наложат глоби.

Оказа се, че в ролята на изкусителката е тазгодишната носителка на титлата Мис Плеймейт Жанета Осипова, а цялата сцена е част от снимките на клип към новото парче на Готи. Ами, така се прави! Някой да следи творчеството на Готи? Признавам си, аз също чух за него покрай тази история. Жанета пък бе коронясана преди два месеца, но по всичко личи, че няма шанс дори да се доближи по известност до други плеймейтки. Да не говорим, че фотографският поглед към сцената, в която булката е гушната, предизвиква въпроси към журито, които са решили да я изберат за Мис Плеймейт.

За съжаление, всеки който търси някаква слава или избива комплекси на тема богатство - винаги опира до "Св. Александър Невски". През годините се нагледахме на кючеци на абитуриенти пред входа на храма, на стотина метра имахме и фолк концерт, като на сцената облеклото на певиците не кореспондираше с мястото, софиянци ставаха свидетели и на няколко сватби. При положение, че там не се правят нито сватби, нито погребения, с изключение на видни държавници. Но когато зашумят парите, църковните забрани не важат.

Преминаваме към другата голяма светска тема - неистовото желание на Златка Райкова да изчисти славата си на "мъжемелачка" и хората да я възприемат като бизнесдама, която държи на думата си и е вярна на мъжа до себе си. В случая - Благой Георгиев. Но има едно голямо "НО"... Когато имаш такива мераци не влизаш в Big Brother. Защото там не получаваш едни немалко пари, за да те галят с перце. Напротив, поставят те в ситуации, които едва ли си очаквал. За Златка "черната котка" се оказа Боби Ръгбиста. Неговата мома Никита пусна духа от бутилката с признанието, че Русата и Боби са имали вземане-даване преди години. И ако Райкова го бе подминала просто като нещо случило се в миналото - всичко щеше да отшуми не за три дни, а за три часа. Тя предпочете да се представя като порядъчна дама, която въобще не си спомня Борислав. И можело да е имало някакво флиртче. Той пък се обиди и воден от наранено его разкри пред всички, че двамата не само са имали отношения за една нощ, а флиртчета били поредица.

Самата Златка седна в изповедалнята, за да попита защо Брадъра уронва достойнството й, но се видя, че е далеч от способността да извади аргументи и да води равностоен разговор с продуцента на шоуто. Нейният благоверен Благой също усети, че им се подиграват, но силите му стигнаха до опит да строши част от инвентара на къщата в Нови хан.

Цялата случка трябва да бъде като обеца за всички, които смятат, че ще влязат в подобно шоу, ще полежат на дивана един месец и ще излязат със солиден хонорар. Шоубизнесът ни е твърде малък, в него се разминават твърде много баджанаци и винаги може да те изненада отзад някой ръгбист...

Наказателната телевизионна акция срещу Благо и Златка през тази седмица дори позамириса. Бяха пуснати кадри, които задминаха по натураност тези на треньора на Германия Йоахим Льов. Вероятно всички си спомняте като той си бъркаше в гащите по време на футболен мач срещу Украйна и с любопитство помирисваше пръста си. Е, вече имаме и негов последовател българин. Джизъса повтори упражнението, само че докато е под завивките с любимата.

Продължаваме с героите от Нови хан или по-точно с най-мразената съквартирантка - Никита. Често в нападките към нея основен коз е външния й вид - и от публика, и от звезди. Като искат да я уязвят непременно се пускат в ход критики към пластичните й операции.

Самата тя призна, че не може да се усмихва заради фуилърите, които си е поставила.

"Когато се усмихваш, филърът се мести и стои нефизиологично. Лицето се променя. Всичко в рамките на естественото е най-красивото. Оттам насетне вече се губи разбирането каква е разликата между естествено и не. Това за мен е един урок, който научих", изповяда се Джонсън.

В предишни интервюта тя е признавала за подобренията, които е правила. "Първата ми корекция са гърдите. По лицето имам различни видове филъри, естетична безоперативна хирургия. Вкарва се материал в лицето чрез инжекция, този материал се нарича хиалуронова киселина и той попълва бръчки. Понякога, когато се злоупотреби, както в много случаи и аз съм злоупотребявала, стои леко като подплънка, стои неестествено".

За нейно съжаление едва ли ще може да намали щетите, които си е нанесла с различните процедури.

Тъй като наближава края на годината е редно да отделим подобаващо място на любовта, във всичките й разновидности.

Фолкпевицата Емилия лети на крилете на любовта и е готова да стане майка за трети път. И да дари с наследник и настоящия си съпруг Жорж Башур. Надявам се да остарея с този мъж, призна звездата и уточни, че за първи път не се чувства в двойствената роля на мъжа и жената във връзката. Двамата си казаха "да" в края на месец юли, но без пищен купон заради тежката катастрофа, при която загина синът на Башур – Феди.

За сватба се заговори и при Гери-Никол и рапъра от БНР Капо Верде. При тях обаче прилича повече на медийна пушилка, отколкото да се задава истинско тържество. Певицата дълго тръбеше, че няма време за гадже и се е съсредоточила само върху кариерата си. Връзката й с Мариян, както е името на момъка, даде повод за крайни писания за сватба. Тя щяла да бъде през пролетта на следващта година, но бъдете сигурни, че всички тези слухове ще бъдат забравени тогава.

Сватбата ще си остане мираж и за изпълнителя Wosh MC, който се оплака, че неговата любима била охладняла към него. "Исках поне веднъж да чуя от нея, че ме обича. А тя не го казва", каза през сълзи в Big Brother той.

Коя е тя? Мария или Мума, както я наричат всички, е внучка на актьора Борис Луканов. Тя е студентка е по педагогика, а в свободното си време се изявява като фотомодел. Мария и Стефан са заедно от години, но вместо към олтара вървят към раздяла. Вървят слухова, че атрактивната мацка се е огледала в друг и тя е решила да излезе в отпуск в отношенията с рапъра. Развръзката тук предстои.

Без мъж вехне и Венета Райкова. Флиртчета сигурнпо не й липсват, но никой не иска да се обвърже сериозно с устата водеща от Попово. През седмицата стана ясно, че е остана и без фризьор, след като дълго време разчиташе на Ивайло Колев. Двамата демонстрираха голяма близост, която стигаше и до изстъпления да пеят сръбски песни. Техните изпълнения бяха в състояние да разкървавят всяко ухо с усет към музиката над нулата. Преди време Ивайло дори заяви желание да се ожени за Венета, защото била умна и красива. Разбира се, никой в шоубизнеса не е очаквал да чуе Менделсон. Причината се крие в един слуган на бира - мъжете знаят защо!

Наско Колев се похвали с ново гадже, но си остава обречен да бъде известен като "гаджето на Мария Илиева". И всяко негово завоевание от тук насетне ще бъде сравнявано с популярната певица. За новата на Наско е сигурно едно  - по-млада е от Мария. Той пък я хвали на фона на многобройните девойки, за които пътя към славата минава през скалпел.

"До всички намазани, премазани, боядисани, остъргани, набоцкани, модифицирани мадами: Чуваме ли се? Това е красива жена", рекламира Колев варненската блондинка Лора Маринова.

Завършваме любовния обзор с нещо, което може да убие еротиката - Деси Фотосесията. Плеймейтката сама разпространи снимка, която трябва да показва новите й операции - ринопластика и силикон в гърдите. И с уточнението, че след операциите се била разгонила. Досега лекарите не са разкривали, че има подобна зависимост, но щом Фотосесията твърди... За нас остава да си плюем на петите!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
14
 
! Отговори
Мис преди 5 години
ГНУС!!!
28
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всичките джуките им все едно целували гореща печка .
27
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Талъсъми и рептили ООД.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бл.134 в Зап. парк Повърнал бих.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен25 Не,рускинята се е изпуснала...
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя булгарак на първата снимка се е напиккал ба!!
23
0
 
25
 
! Отговори
х преди 5 години
Не знам, само на мен ли жените (и някои мъже) в Брадъра ми изглеждат некрасиви, забавите им измъчени, лицата им гротескни и въобще не намирам нищо симпатично. И това още с влизането им.
22
2
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
А може да е просто реклама на дамско бельо. Нищо ново под слънцето. С такива изпълнения можеше да учудят някого по времето на бай Тошо, сега е свобода и демокрация - и гола да тръгне някоя изпълнителка на такова шоу, все тая.
21
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на двойката. Само така и напред, а после се питайте защо ви наричат кл*аката на Европа!
20
2
 
17
 
! Отговори
Havi преди 5 години
Много добре написана статия, комплименти за автора.
19
1
 
7
 
! Отговори
22 преди 5 години
Интересите са пределно ясни чии са, крадеца вика дръжте крадеца и не щеш ли предприятията ги нема, парите - също, и всичко се е разкапало едва ли не.
18
3
 
27
 
! Отговори
Шменти капели преди 5 години
За съжаление това е изкуствено наложена култура, която обслужва нечии интереси, българите никой не ги е питал.На много хора им се налага да се адаптират към тая помия и да си свалят изкуствено нивото, въпреки че в дейсвителност не са такива, каквито изглеждат.
17
0
 
22
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Добре.че дойде демокрацията,та да си видим "ВИПОВЕТЕ"!!!Тръпки ме побиха при изписването на дуата в кавичките.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА..
15
3
 
18
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
Добре, че дойде демокрацията, та да се видиме, колко струваме!
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9А може и той да се е напикал - поради физическа и/или бъбречна немощ!!!
13
2
 
7
 
! Отговори
КИЧ, МАМА!!! преди 5 години
'""""""""""""""""""""
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на великата цензура всички тия халтуристи нямаше да могат и една сричка да изпеят, запишат, изиграят, кажат на никого просто защото няма какво да покажат освен гол *** и подобие.
11
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само тоталитаризъм за нас ей ..не се трае човешкото падение...думи немам онемях
10
1
 
5
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Ебре , те това е булка .А наздраВе

Спонсорирани публикации