Рецептата Dnes: Салата айсберг с нахут и авокадо

Вкусна и хранителна
3 дек 2018 08:23, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Салата айсберг с нахут и авокадо
Снимка: Pexels

Продукти:

1 салата айсберг
1 добре узряло авокадо
1 глава червен лук
½ ч.ч. сварен ечемик
1 малка консерва нахут
200 г сирене
За дресинга:
5 с.л. зехтин
2 с.л. оцет
1 ч.л. мед
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Сварете ечемика според инструкциите на опаковката (добре е 1-2 часа преди варене да се накисне във вода), след което го прецедете и изплакнете в гевгир. Нарежете или накъсайте салатата. Сложете я в подходяща купа и прибавете към нея отцедения и изплакнат нахут, нарязаните лук и авокадо и натрошеното сирене. Пригответе дресинга, овкусете салатата с него и разбъркайте добре.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
НеАнонимен преди 5 години
С други думи бъркоч, може да добавите и *** от камика

Спонсорирани публикации