Ревю с метални рокли за юбилейното издание на "БГ модна икона"

Скулпторът Живко Седларски пристигна от Франция за представянето
5 дек 2018 15:07, Анисия Иванова
2

Българският скулптор Живко Седларски пристигна от Франция специално за церемонията по връчването на приза "БГ модна икона". По време на спектакъла, който ще се проведе в София, за първи път у нас ще бъде направено ревю с метални рокли.

Отличието "БГ модна икона", присъждано от Академията за мода, ще бъде връчено за десета поредна година. Официалната церемония по награждаването на най-стилните и успели българи ще се състои на 12 декември в столичен хотел. Това съобщи в студиото на Bulgaria ON AIR журналистът проф. Любомир Стойков.

Критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони са качества и добродетели като изисканq модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

За най-стилни и елегантни български жени този път са номинирани Александра Сърчаджиева, Десислава Стоянова, Жаклин Вагенщайн, Ивет Лалова, Кристина Патрашкова, Мая Манолова, Михаела Филева, Саня Борисова, Славена Вътова, Яна Маринова.

Номинациите за най-стилни и елегантни български мъже включват Виктор Николаев, Владимир Ампов-Графа, Димитър Бербатов, Добромир Киряков, Константин Трендафилов, Любо Киров, Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Теодосий Спасов, Юлиан Вергов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Всъщност това са си истинските модни оскари, първите и най- доказаните. Когато доц. Любомир Стойков започва да ги раздава някои от новите модни тв дори не съществуват, напр code fashion tv, нещо си от вчера,където можете да си закупите всякаква награда.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кристина Патрашкова, Мая Манолова???"БГ модна икона"

Спонсорирани публикации