Удар за милиони: Най-богатият индиец позлати Бионсе

Певицата показа снимки от най-скъпото си участие
21 дек 2018 21:40, Иванка Гъркова
10
Удар за милиони: Най-богатият индиец позлати Бионсе
Instagram

И в Индия слушат Бионсе. Това стана ясно след като певицата пя на предсватбено тържество по покана на най-богатия индиец – Мукеш Амбани. Седмица след като зарадва младоженците Иша Амбани и Ананд Пирамал със своите изпълнения, тя сподели в Instagram повече снимки от въпросното участие, съобщава Tialoto.bg.

По всичко личи, че Бионсе е очарована от гостоприемството и традициите на индийците. На някои от кадрите тя показва сградите и улиците на старинния град Удайпур, но онова, което привлече вниманието на феновете ѝ, са фотосите с индийски одежди.
 
Специално за младоженците, певицата е изпяла хитовете "Crazy in Love", "Perfect", както и много други свои парчета. Според информация на световните медии, тя е получила крупна сума за участието си, което не е било кратко.
 
В своя профил в социалната мрежа Бионсе показва колко тоалета е сменила на сцената, част от които са дело на дизайнера Абу Джани Сандип Хошла. С една от роклите, с която се прояви на приема, звездата носи уникални диамантени обеци в съчетание с бляскава огърлица. Освен това тя изглежда невероятно в пъстро индийско сари, с което се опитва да танцува като истинска индийка.
 
Роклите, обувките, както и аксесоарите, които е носила певицата, са закупени от богатия индиец, чиято дъщеря е младоженката. Освен това той не пожалил средства, за да направи всичко възможно Бионсе да запомни престоя си в Индия.
 
Още снимки от участието на изпълнителката може да видите в галерията на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
До Бахго у шведа! преди 5 години
Ами не ги разнасяйте, бе хора! От вас милионерки станаха, пеейки простащините си. Ако вие ги отрежете, няма да ги има и тях. Крайно време е да се даде път на стойностното, непреходното...
7
0
 
8
 
! Отговори
Меломан преди 5 години
А Гери Никол кога?
6
1
 
22
 
! Отговори
фен преди 5 години
В наше време ако нямаш цифри не живееш. Преди време не беше така ,тежко им на младите!
5
11
 
3
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 5 години
вижда се ...,че освен в *** в която живееш ,по-надалеч от нея не виждаш,за сжаление ! Бионсе я знае цялия свят ,а "вижда се" си остава дембил цял живот и самият той не се вижда себе си ,а тръгнал други да управя.
4
0
 
13
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Това не беше преди месец или до нас стигат след месец, даа,далечко сме от Индия,та затова ,пеша е ходила тази новина!
3
0
 
19
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Шведите се поддържат !!
2
0
 
25
 
! Отговори
Бахго у шведа! преди 5 години
Като е толкоз богат да си прибира нашенските швеци у швецията - докога ще ги разнасяме като пръскачка из лозе на гърба си?!
1
0
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Индиеца си е платил богато да му пее на микрофона двамата в леглото.

Спонсорирани публикации