Рецептата Dnes: Дроб по селски

Вкусно, бързо и лесно
Обновена: 30 дек 2018 09:12 | 30 дек 2018 08:52, Криси Табачка
14
Рецептата Dnes: Дроб по селски
Снимка: wellcometomykitchen

Необходими продукти:

500 г свински черен дроб

7-8 печени червени и зелени чушки

1 голяма глава кромид лук

3-4 скилидки чесън

2 с. л. доматено пюре концентрат

200 мл вода

сол

червен пипер

чубрица

олио

магданоз

200 мл прясно мляко

Начин на приготвяне вижте в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Теди преди 5 години
Ако сте гладни и хляб с шарена сол ще ви се види манна небесна- гевезета такива.
12
1
 
1
 
! Отговори
До Пич преди 5 години
Защо аз трябва да съм кулинарен титан? Нито готвя, нито имам време и желание да го правя, имам си жена, която го прави с удоволствие за мен! А мусака, каквато я има в България тип кайма с картофи не съм ял има няма 10тина години. Виж гръцката мусака я има във всеки гръцки ресторант.
11
2
 
0
 
! Отговори
Пич, преди 5 години
До до 9ти какъв кулинарен титан си? Или - видно гурме? Сподели любима рецепта. Може би мусаката на ***?
10
1
 
3
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До 5Няма го в менюто на ресторантите, защото е свръхнетраен продукт с малка рентабилност (на като хайвера, който също е нетраен, но носи добра печалаба) и несигурни доставки. А също - и защо да ти пишат "дроб" в менюто. когато могат да напишат "нежен френски пастет"?
9
1
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
Единия ми дава сравнения с народ дето яде насекоми, а ти ми говориш за Англичани... тези кулинарни титани! Като цяло чист и подреден народ...
8
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Англичаните обичат карантия - никога ли не си чувал за пай с бъбреци? А лично аз знам френска рецепта за провансалска яхния с дроб, дето си облизваш пръстите. Големи гурмета се извъдихте всички, дето обядвате баничка и вечеряте дюнер.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама Китай не е критерия, там може и котешко и кучешко съм чувал...
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Франция и Китай може. В първата бях, но не съм се интересувал.
5
1
 
3
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До Анонимен 1В голяма грешка си. Всички ядат шаран. Китайците даже имат и празнични храни с него (и го ядат с пръчици, без да се притесняват от кости). Французите го приготвят майсторски, така че да не мирише. Май само тук го готвят гаден и миризлив.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, не съм мюсли! А черния дроб го няма в менюто на нито един западноевропейски ресторант, а съм бил съм в над 100, защо ли? Шаран ми се смяха когато попитах в рибарския магазин първия път... пъстървата е най евтината риба и почти само бедните я ядат. Та така по темара.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черният дроб съдържа много протеини, които спомагат растежа на клетките и ги обновяват, има ниско съдържание на мазнини. За предпочитане е телешкия или агнешкия дроб. Осмвен тона е богат на витамин В12, койо споага запоизвждането на червите къвникетки, вит. А и цинк, които укрепват имунната система...
2
2
 
5
 
! Отговори
DO 1 преди 5 години
Ядат в цяла Европа дроб и шаран . Само Ислямистите не ядат тези храни - Аллах забранява и казва че трябва дса се яде стар овен или стар птъч. Ти сигурно си мюсли ?
1
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на балканите, ако не и само в България се ядат помии като черен дроб и шаран.

Спонсорирани публикации