Съботен бис: Звезди под натиск за брак и под натиска на Photoshop

Обзор на горещите клюки от седмицата
16

Джулина Гани е еврозвезда отвсякъде! Снимка: facebook

Безспорно една от най-горещите теми на седмицата е дали Благо Георгиев и Златка Райкова са се сгодили. Нямам идея защо това е толкова важно, но всичко се върти около един пръстен. Той трябваше да бъде връчен още по време на участието на двойката в Big Brother, но тогава работата нещо се разсъхна. После стана ясно, че бившият футболист е нещо като рекламно лице на марката бижута, които уж безвъзмездно предоставиха бижуто в изповедалнята. Повелителката на телевизионните бракове - Златка, обаче видимо е отказала за втори път да казва "да" в ефир. Тя вече има един провален тв годеж с ММА боеца Георги Валентинов. Двамата се взеха в шоуто "Като две капки вода", но веднага след него отношенията им охладняха, а плеймейтката се нанесе в спалнята на Благо. Който пък до този момент тренираше с Валентинов и ходеше с него да подкрепя блондинката докато се мъчеше да бъде певица.

Според слуховете Джизъса и Райкова ще застанат пред олтара тази година. Благой има два неуспешни брака зад гърба си и три деца - две от гимнастичката Христина Витанова и едно от татарката Есмер. Както вече стана ясно, неговата половинка изостава сериозно само с един провален годеж.

Венчален пръстен може да сложи и Валери Божинов, който от три години "движи" със сръбкинята Биляна Дол. И двамата имат зад гърба си по едно брачно свидетелство - нападателят на Ботев Враца с Николета Лозанова, а половинката му с бившия футболен национал на Германия Томас Дол. Валери има дъщеря от плеймейтката и син от връзката му с фолкпевицата Алисия, а Биляна пък още си носи фамилията на бившия. Дол искала да стане майка, а вече е на 43 и биологичният часовник цъкал. Дали ще укрепят българо-сръбската шоубизнес дружба ще стане ясно, но трябва да й се признае на Биляна Дол - откакто е с Валери, малките котета изчезнаха и спряха да мяучат какъв е в кревата и какви лафчета им сервира в чатовете.

Подобен привкус новина, но не с балкански, а с холивудски отенък излиза периодично и от страна на Никол Шерцингер. В няколко свои интервюта тя намекна, че иска да става майка, но нашият Григор още се ослушва и по-скоро се чуди как да възроди кариерата си. Той прекарва повече време с треньора си Валверде и Андре Агаси, отколкото със знойната певица. 

Продължаваме със семейната тематика и фолкпевицата Мария, която през последните месеци се хвали, че открила голямата любов и има сериозен мъж до себе си. Явно обаче не може да се похвали кой е той, а нейни колежки злорадстват, че пак е с женен. И затова по празниците вместо с него е в заведенията на участия. И вместо кадри с баницата с късмети споделя селфита от тоалетни. Докато беше омъжена за Гущеров Мария не ходеше на новогодишни участия, но видимо безоблачните финансови времена са в историята. Не случайно тя участва и в един от сезоните на Big Brother.

По време на коледно-новогодишните празници пък Ивайло Караньотов бе замесен в любовна афера с Христина, с която делиха залък и лопати по време на риалити шоуто "Фермата". Мъжът на Аня Пенчева обаче бе категоричен, че не е кръшкал от семейното ложе.

"Хвърляте сянка на 30-годишния ми брак с Аня. Никой никога не си е позволявал да я обижда така безнаказано пред мене. Нито ще ми развалите брака, нито ще обезверите хората около мене", категоричен бе той.

Добрата новина от празниците пък бе свързана със семейство Топузакови. Бившият футболист на Левски и изявяващата се като дизайнерка Весела Тотева се събраха на обща трапеза, след като живяха близо година разделени. Времето ще покаже дали двойката е изгладила отношенията си и заедно ще отглеждат своето дете.

Фолкзвездата Азис и главният редактор на Big Brother - Радослав Тушев, пък били нещо повече от приятели. Клюката гръмна след тяхна обща снимка по време на празниците, от която струи нежност. Тя бе споделена, а по-късно и свалена от Радо, който бе описал кадъра като "любов". Преди няколко месеца Тушев написа, че са "семейство", а по-късно Азис се изяви като водещ в риалитито, което тази година мина изцяло под диктовката на Тушев.

Не всичко около празниците обаче беше любов, имаше и гафове. Позабравената плеймейтка Моника Валериева напомни за себе си с кадър в Instagram, на който позира с празничната си рокля. Суетата обаче остана на заден план заради формите на задните й части - щръкнали като за последно. Мнозина видяха в снимката дългата ръка на фотошопа, но Моника се кълне, че визията й не се пипа с програми. Вие само може да оцените доколко тази форма е реална в галерията ни.

Може би за първи и последен път през тази година ще насочим вниманието си към две други телевизионни героини. Никита и Вулева продължават да вадят на показ своята неприязън една към друга, осъзнавайки, че това е един от малкото начини да бъдат интересни на публиката. Двете позастаряващи дами са наясно, че в шоубизнеса вече трудно има място за тях, а участието в Big Brother ще бъде най-вероятно лебедовата им песен. Албена атакува Никита заради неспазено обещание да дари част от спечелените през 2015 година в същото шоу пари за деца в неравностойно положение.

"За циркаджийското поведение на Албена Вулева, няма дори да си правя труда да коментирам с повече от 2-3 изречения. Разбирам, че е обсебена от мен, но нищо не мога да направя по въпроса... защото аз отдавна се научих да оставям негативните хора да си тръгват от живота ми. Сега по същество. Няма да позволя на никого да ме злепоставя и обвинява! Да се дарят пари за нечия кауза е процес който изисква отговорност, отчетливост, прозрачност и двустранна ангажираност. Парично дарение може да се реализира единствено към НПО, фондация, сдружение, държавна или общинска организация. Когато лично потърсих информация от Аделина относно фондация или сдружение към които да се отправи дарението, отговор не получих. Дарителска сметка, по каузата, също НЕ ми беше предоставена. Желание от моята страна имаше, но конкретност от Аделина - НЕ!", написа като оправдание Джонсън и допълни, че Вулева "не ми е интересна, нито като реакция, нито като съдържание, нито като пълнеж, наглостта е нейното амплоа".

Съмнителното тук е въобще дали двете са интересни на публиката или съдържанието и пълнежа им отдавна не са загнили откъм внимание...

Вървим към финала с най-силиконената от силиконените - Джулиана Гани. Тя се похвали, че имала участие като гост-звезда в новогодишната програма на клуб във Филипините. Тя е рекламирана на афиша като еврозвезда на американския Playboy. Факт е, че България е в Европа, факт е, че Джулката е на корицата на мъжкото списание, но пък досега не сме чули да е известна извън пределите на клубовете в Студентски град. Всъщност Гани се прочу в тв риалити предавания, от които стана ясно, че "тя е много добричка". Пожелаваме й след като е превзела Европа да стори същото и с Азия.

Завършваме с Николета Лозанова, която преживява истински ренесанс в любовта с Николай Михайлов. Появиха се слухове, че двамата вече не са заедно, но май всичко ще се окаже единичен фойерверк. Пък и той е базиран единствено на факта, че плеймейтката не била пуснала обща снимка с футболиста по празниците. Но пък покрай Лозанова се появи друга пикантерия. Моделът ще удържа напора на по-младите си конкурентки с пипнато дупе от турски лекари. Тя се е подложила на процедури за уголемяване на задния си изглед с цел да го направи по-атрактивен. За съжаление няма как да го оценим, тъй като и при Николета фотошопът е пръв помощник и изкривява истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
11
 
! Отговори
хахах преди 5 години
много ми е смешен с тез зъбки, като на проф. Вучков са :D
11
5
 
19
 
! Отговори
Nati преди 5 години
Вулевата и майка и се утвърждават като най-мразените жени в България, всеки път когато се появят някъде и почват да сеят злоба. А и новата и религия и пасва идеално.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде се е чуло и видяло бухал да живее а п)атка? Визирам снимка 1.
9
1
 
0
 
! Отговори
КрайноДясно преди 5 години
Глад,....И, плешиви,... Високи- цегорй....Това, я- очаква, планетата -земя .....Ще- подрйпате, даже,...Със, голи- гъдиове ....
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тая устните изглеждат като anуc с хемероиди. УЖАС!
7
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кви звезди са тия бе?!
6
1
 
35
 
! Отговори
"Почитател" преди 5 години
Защо занимавате хората с простащини? Отвратителни и гнусни особи са!
5
6
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
за Валери не знам дали ще стане пак баща ... ама не спира да се пробва поне!
4
1
 
14
 
! Отговори
Бай преди 5 години
Джизъса си намери майстора !
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При провалените бракове Джисъза води на Златиту с 300%, но във овършаните кревати Залтиту компенсира разликата ;)
2
2
 
27
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее днес и аз тръгнах да ходя с рейса до града бе.Качваме се с жената и си сядаме отпреде и на другото село са качва един минго с жена му и вика на шоьора: Абе шифьоре, да го слагаш на жената отпред, че отзад много повръща бе...Еееее де що имаше мъж отпред са понадигна, само аз са правя, че гледам през джама-ами ша са изложим бе...За какво го приказвам ли? Ами нали тука всичко можело да са плещи бе?
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто игнрорирайте новината, рано или късно писарушките ще схванат посланието. Справяте се отлично с долната статия за кардашиян. Не разваляйте успеха си тука.