Съботен бис: Новите секссимволи, Джулки, булки... Есе!

Обзор на горещите клюки от седмицата
Обновена: 27 яну 2019 08:52 | 26 яну 2019 17:50, Александър Попов
50

Джулката получи предложение за брак във Виена. Снимка: facebook

Тази седмица може да се събере само в една думичка - "Есе". Всякакви капацитети се изказаха каква глупава нация сме, какво дъно сме били стигнали. Но ако се загледаш в бройката постове на интелектуалците - бъдещето на България никак не е черно.

Шоубизнесът ни също няма как да загине, тъй като десетки негови представители пишат ежедневно есета. Да, няма да спечелят къща в Канада, но пък си имат запазеното място в медиите.

Напук на рекламираната неграмотност започваме с една новина от академичните среди. Поредната носителка на титлата Мис Плеймейт - Нора Недкова, завършила своето висше образование, което било в областта на маркетинга. Така зайчетата с диплома застрашително нарастват, след като Русата Златка къта документ за застрахователка, а "черната" й адашка е финансист. Есе...

Но да оставим на мира образованието в България и да преминем към горещите теми. Тази седмица станаха ясни новите сексимволи на годината. Ако не сте могли да спите нормално незнаейки техните имена, ето ги и тях.

Сексимвол на годината е фолкпевицата Мария, която е преборила конкуренцията в лицето на Златка Райкова и Николета Лозанова. Прави впечатление, че и трите не са първа младост, което говори единствено за криза на сексимволи у нас. Толкова ли няма други напомпани хубавици в тази държава?

Сексимвол Майка пък стана Наталия Кобилкина. Е, тя все още не е станала майка, но на кого му пука. За родния шоубизнес винаги е било важно да се въртят някакви статуетки. За Секссимвол Плеймейт пък бе избрана Марешка Бардем, която е позната най-вече в роднинския си кръг. Поне засега не е успяла да изпъкне с нищо, дори роден футболист досега не й е направил някаква реклама. Каква плеймейтка е тогава? 

Призът за Секссимвол тв водеща отиде в колекцията на най-четената писателка Венета Райкова. Какво ли е усещането да си толкова секси и в същото време толкова продуктивен автор? Дали пък скоро няма да издаде книга с есета?

Моника Валериева пък се чуди как да привлече някакво внимание, след като връзката й с Филип Плейн се оказа някакъв фойерверк, за който в нейните среди се говорят легенди. Няма как да бъдат разказани, тъй като доказателствата са само вербални. Но пък Валериева, както и всички като нея, си имат трибуна - социалните мрежи. Там размахва някакви средни пръсти за "добър ден", иронизира незнайни жени как никога няма да имат нейния мъж. И вие ли не я разбирате? Ами заедно "да бегаме".

Ако има къде, защото от трън, попадаме на... "дърто коте". Половинката на Валери Божинов влудявала мъжете на плажа в Дубай. От ценната новина за Биляна Дол се разбира още, че тя се чувствала вдъхновена от Дубай. Ами и сръбските силиконки не са кой знае какво ниво. Даже не съм чул Биляна да е дипломирана висшистка. Важното е, че вдъхновява Божинката, на когото Враца му се видя като Ню Йорк.

Андреа пък посрещна рождения си ден в далечен Тайланд. Защо обаче реши да ни информира за празника си надупена в банята остава загадка. Ясно е, че кадъра е обработван като за модно списание, но пък най-интересното в него си остава отражението на фотографа в слушалката на душа. Всъщност е някаква жена, която също има нужда от фотошоп.

Продължаваме с Азис, който също се включи в манията да покаже как се е променил за 10 години. Фолкпевецът се похвали с напомпано тяло, което леко изплаши неговите почитатели. От някога пухкавата Азия (помните ли го в тази му роля?) сега прилича на бодибилдър, а мнозина се съмняват, че е натрупал мускули с анаболни стероиди. Той пък твърди, че релефът е постигнат без "химия". Някои стигат още по-далеч и сравняват Азис с Джейсън Момоа, което идва в повече дори и на най-големите либерали.

Неговата колежка Софи Маринова пък искала да се омъжи в зала "Арена Армеец", защото рода и приятели - много. Нейният бъдещ мъж Гринго обаче я разубедил, тъй като нямало как да обърнат внимание на всички. Двамата ще се венчаят през март, а кума щяла да бъде Преслава. Но дотогава има доста време и нищо чудно плановете на Софи да се променят.

За сватба се готви и още една нашумяла двойка - Златка и Благой. Даже държащата да я споменаваме като дизайнер плеймейтка вече си избрала рокля. Това станало естествено в Дубай - градът, който вдъхновява. Споменават се дори някакви цифри от сорта на 50 бона за роклята. Но дали е така - няма кой да ни каже. Българските звезди помпат не само мускули и гърди, но и цени. За да не ги помисли някой за беден - техният най-голям страх. Благо и Златка за едната бройка да се сгодят в ефир, но всичко пропадна. Може би и от суеверие, тъй като блондинката има един неуспешен годеж по телевизията.

Джулиана Гани също получи предложение да се види като булка. Изненадващо, но нейният приятел Илиян падна на колене не в Дубай, а във Виена. Естествено романтичният жест бе заснет за социалните мрежи, защото предложение за брак, което го няма там, не е предложение... Пожелаваме щастие на бъдещето семейство, а на Илиян - да изкарва пари. Защото предният съпруг на Джулката остана в историята, защото разчитал на нейните пари.

Завършваме с един музикален поздрав на тандема Боро Първи и Тита. Клипът към песента "Задната седалка" предизвика някаква полемика, най-вече насочена към гръдната обиколка на певицата. Тя самата ги е възпяла така:

"Мойте муцита танцуват, все едно че са балет.
 И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт,
 не спират да ни дъвчат имената – жилибон.
 Хейтъри ще кажат, че е силикон".

"Да пееш к'во се случва с циците ти не звучи добре", атакува нейната колежка Дара, с която явно не са най-добри приятелки. Не че и Дара не залага на голямо деколте, но това е друга тема.

Фенове пък се шегуват с Тита, че е достойна заместничка на Катя от Ритон, поне що се отнася до естествените природни дадености.

На нас ни остава да седнем на задната седалка и да припяваме "и се пляскат, и се шляпат...". Поне до следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
14
 
13
 
! Отговори
Я преди 5 години
Повърнах...
26
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нповторимо сборище от утайката на нацията...
25
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деградацията на един народ, терминал 2 и всички изходи към КПП е спасението.
24
19
 
18
 
! Отговори
Наблюдателен преди 5 години
Това е новото поколение "културтрегери" създадено в Боколандия.Бог да ни прости!
23
29
 
28
 
! Отговори
Драги ми Смехурко... преди 5 години
Сексимволи ??? Единствено медиите наричат тези плашила секссимволи . .... срещу скромно възнаграждение от страна на "секссимвилите", които пари после се избиват от изкуствената популярност която са си създали .... и става един кръговъртеж .... свят да ти се завие .
22
25
 
24
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
нано-частиците от нашите вездесъщи пластмаси са по-опасни дори от алкохола, защото предизвикват една постоянна деменция и делирум. да перифразираме прочутата мисъл на известен джентълмен с късмет: "аз утре ще изтрезнея, а ти цел живот ще си напълнена с микропластмаса....
21
11
 
10
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
според конституцията, всички сме равни... но как? ето: аз например имам права за обявление на есе само от 500 символа.., но докато броях символите на горното "есе" съм заспал преди да го преполовя, а от ъгълчето на устата и се е проточила плюнка.... майка ми, която ме е кърмила без силиконови надбавки ми каза, че съм бил станал кекав, каквото и да значи това, без да съм футболист или интегратор. че дори не съм силиконов дизайнер...
20
59
 
58
 
! Отговори
хаха преди 5 години
"Гледам ги начервени и прочие..... А след това разбрах че това са подбрани ***...." Т. Живков.
19
24
 
23
 
! Отговори
Салама преди 5 години
Това само доказва че културистите са обратни и смазани одзад .За бога братя не дигайте щанги за да станете обратни .Аз мога да ви го набутам и без това упражнение .
18
49
 
48
 
! Отговори
"Почитател" преди 5 години
Това е дъното! Това са най-отвратителните неща, които може да види човек! Гнусно, грозно, пошло!!!
17
45
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусни ,по-гнусни,най -гнусни ,мееега гнусни .....
16
43
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A бе Будали такива булки не ни трябват , трябват жени 5-6 деца да раждат.. а от тези нищо не става ..
15
52
 
51
 
! Отговори
Чочо преди 5 години
Ако има нещо по-отвратително от пластмасова бутилка-това е пластмасова куха лейка в женски образ.Велика отврат и адска гнъс!!!!!!!!
14
35
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ценностите на демокрацията.
13
39
 
38
 
! Отговори
Реп. без граници преди 5 години
България е 111 по медийна свобода (от 180 държави). Има ли учудени, че се пише за Златки и Джугани?
12
39
 
38
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
това ни е елита ... плача
11
39
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много от всичко ме дразни Христина (Тита), защото има и глас, и талант. В Екс Фактор беше едно от най-пеещите деца. Но трябва да имаш малко ум и някакво достойнство, а липсата им в това момиче, вече жена, ужасяват. Лошото е, че за децата в Ютюб наистина е звезда и пример за подражание.
10
34
 
33
 
! Отговори
Аз преди 5 години
В България са звезди голкото по-голям ***, толкова по-известни. Жените силиконови, изкуствени, дялкани, нищо естествено, съблечени, перверзни без грам мозък. Евтини, пълен фалш, като в в най-древната професия. Отврат
9
44
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парад на бг пошлостта и простотията!
8
61
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...Нора Недкова, завършила своето висше образование..."Още един пирон в ковчега на българското образование. По нашите стандарти дори и павиан би могъл да завърши висше, стига да има достатъчно пари, разбира се(или някой по-така бизнесмен да си пада по съвокупление с конкретния павиан). Гнусотия.