"Мемоарите на един Въргал" - разказ за живота от първо лице

Актьорът е поканил на премиерата на 6 февруари всички приятели
1 фев 2019 16:15, Анисия Иванова
20

Владислав Карамфилов - Въргала гостува в "България сутрин", където представи новия си авторски спектакъл "Мемоарите на един Въргал". Решението за спектакъла известният актьор взима на своя 50-годишен юбилей.

"Преди година и половина имах юбилей. Не смятах да го празнувам по ред причини. Исках да поканя толкова много хора, а нямах възможност в този момент", започна Влади Въргала.

Стотици приятели на актьора обаче се събират в снимачно студио, където той е повикан и го изненадват за рождения ден.

"Когато светът ти засвидетелства, че има такива хора на Земята, това е такава емоция, такъв рестарт. Нямам лоши хора за приятели. На моя юбилей мен ме почерпиха. И реших, че ще направя спектакъл", продължи Въргала.

Актьорът е поканил на премиерата на спектакъла 6 февруари всички приятели, които са го изненадали и зарадвали за юбилея. Следващото представление ще се играе на 6 март в театър "Сълза и смях".

"Заглавието "Мемоарите на един Въргал" гративираше отдавна. Създаде се толкова смешен спектакъл - реалните случки от живота, преплетени с материали от сцената", сподели още актьорът пред Bulgaria ON AIR.

А своята равносметка за живота през години Владислав Карамфилов описа така:

С времето започнах да правя все по-малко глупости, за сметка на това - качествени. Единственият извод е любовта. Всички имаме нужда да получаваме и да даваме любов. Любовта е движещата сила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябвало е да го кръсти "Мемоарите ЗА един Въргал"
9
3
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Почнах да гледам прословутия филм на фъргала "шменти капели" и ... издържах точно до 7-мата или 8-мата минута. По-*** филм скоро не е правен!
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Не харесвам този, който само той харесва себе си.--първото условие за да харесваш някого, е да харесваш себе си ! ако ти не харесваш себе си, ако не си доволен от себе си, няма как да харесваш другите!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкушавате ме, но ще пропусна.
6
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въргала не го обича дс-мафията на бившите безидейни партийци, заради филма "шменти капели", къде е показано и казано всичко, за т.н. български "преход" или мошеническата и измамна трасформация по смяна на средствата за производство , които от дефакто, станаха "деюре" собственост на същите тези безидейни партийци!
5
1
 
17
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
въргалата е един от хората, които не успяха да се (до) развият и си останаха просто да си се въргалят в миналия век. лошо нема, но на публиката днес са и скучни подобни скечове.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само той има мемоари и спомени, когато загубиш смисъла на живота си търсиш признание от другите по телевизията Пък ако излъжеш и някой да ти купи спомените още по-добре, а защо телевизиите рекламират измамниците.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам този, който само той харесва себе си.Слуга на двама господари.
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този като го видя и ми напомня само за онези мутренски времена.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въргалчето явно много е изпаднало щом се рекламира по телевизия която никой не гледа

Спонсорирани публикации