Съботен бис: Когато не ти достигат едни 2000... кубика силикон!

Обзор на горещите клюки от седмицата
Обновена: 2 фев 2019 17:23 | 2 фев 2019 17:10, Александър Попов
22

Капчикова била без мъж три месеца. Снимка: Instagram

Често в България ни обявяват за тесногръди, определени групи се борят за права, които не им е отнел. Ето, дори и днес в национален ефир, в 10:30 сутринта, се изповяда фризьор, който бил "Драг Куин". И ни обясни, че остават неразбрани, защото всичко било шоу. Хем говорят в национален ефир, обясняват ни всичко и пак са неразбрани. Или така им изнася?

В крайна сметка всеки го съдят по делата му, а не по перуката.

Има някаква жена, която се титулова като модел. И иска да я съдят по силикона. В едно телевизионно интервю я попитаха как си изкарва парите и тя зацикли сериозно. После промънка, че дава мама, приятелят й... Тя се занимавала със "снимки на предавания за интернет".

Става въпрос за Кристин Каменова, която вече била българката с най-големи гърди. Може би Джулиана Гани не харесва това, защото силиконът се оказва не просто изкуствен вторичен полов белег, а и някакъв белег за статус.

През седмицата Кристин си сложила по 1000 кубика на полукълбо и щяла да обикаля светските събития с огромния си бюст. Кои светски събития не става ясно, тъй като тези, които имат някакво ниво са преминавали досега без Каменова. Може би има предвид конкурси за силиконови моми, които се борят под слънцето някой да ги забележи и да им осигури мечтания живот - коли, партита, безплатни сметки. При някои се получава, но процентът им е твърде нисък.

Няма как обаче да не споделим какво е накарало блондинката да легне за нова операция.

"През последната година, ставайки всяка сутрин, се наслаждавах на утрото и красивото си лице в огледалото... Но нещо някак си не ми достигаше в цялостната визия, а именно онези 2000 кубика силикон в гърдите". Коментарът е излишен, защото може да се окаже в един момент, че и силиконовите кукли са онеправдани. Макар че едно шествие в центъра на София едва ли ще предизвика толкова полемики, колкото ежегодния гей парад.

Че социалните мрежи се превръщат в паралелен живот го доказаха и семейство Петканови. Алекс роди през седмицата син, чието име - Габриел, бе избрано от последователите й в Instagram. Съпругата на Лудия репортер Дани постна снимка само няколко часа след раждането. Гримирана, нагласена, сякаш не е имала и един напън. И ако това се е превърнало в някаква тенденция, то малко в повече идва факта, че Габриел се сдоби с профил в същата социална мрежа още в първия ден на раждането си. Най-вероятно да монетизира допълнително известността на мама и татко...

Зададе ли се ново риалити, сред участниците веднага се слага името на Джулиана Гани. Независимо дали са разговаряли с нея или не. Джулката сбъдна мечтата си да е известна с известността си. Без да подценявам аудиторията, имаше мнозина, които я сравниха с Айнщайн, защото отговорила на въпроси за 4 клас. И понеже през годините редица плеймейтки се провалиха при демонстрацията на каквато и да е обща култура и правопис, Гани бе провъзгласена за умна. В комплект с определението "много добричка" тя обикаля предавания, жени се, развежда се и всичко това в ефир и в социалните мрежи. Живот на показ, живот на звезда. Но трябва да й признаем - има си публиката. Та сега можело да дебютира и в "Две капки вода", защото била загатнала, че може да пее. Но след като и Русата Златка бе сравнена с някои от най-големите ни изпълнители можем ли въобще да претендираме за някаква критичност?

Социалните мрежи дават много, но могат да те превърнат и в мишена. Защото почти всички звезди поддържат секси вид с помощта на филтри и програми. От няколко седмици на мушката е фолкпевицата Андреа. Преди няколко години тя въведе нов тренд - показване на голи гърди без зърна. Може би някакъв вид цензура, но няма кой да ни каже. През седмицата пък тя влезе в ролята на русалка ли, на спасителка от плажа ли - всеки може да я види в галерията ни. А на извивките й може да завиди всяка жена. Което идва да покаже, че всеки може да се покаже в каквато светлина иска с новите технологии. Но пък рискуваш да влезеш във фолклора.

Една "студена война" се завърна в родния шоубизнес, а главните героини са Златка Райкова и Алисия. Двете дълго време не се "дишаха", след като преди доста години двете си разменяха удари под кръста. За да стигне до черешката на тортата. На няколко чаши вино, плеймейтката нарече фолкпевицата "сотаджийка". Един вид отивала при мъже бързо при повикване... Кой е със селски произход също бе един най-важните въпроси в тяхната вражда. Двете обаче бяха заровили томахавките преди две години, благодарение на общия им коафьор. Алисия дори бе станала модел на дрехите на Златка, която се пробва да пробие като дизайнер. Сега обаче в ролята на манекен влиза нейното гадже Благой, а в последната си колекция тя се присъедини към нея. Така им излезе и безплатно. Алисия пък вече рекламира модните напъни на бившата на Благо Георгиев - гимнастичката Христина. А дружбата със Златка засега е във фризера. 

Социалните мрежи са основната ни нишка за бисовете тази седмица. И няма да подминем Албена Вулева, която поддържа позавехналата си популярност там. Едно тв шоу се опитва да я съживява, но в крайна сметка известността й мъждука само онлайн. Та разбрахме, че Вулева била вече Бейза ходжа. И като истински ходжа се занимава със сексуалността на Стоян Роянов Я-Я. Двамата живяха известно време в Нови хан, което явно е стигнало на Бейза да заключи, че музикантът е гей под прикритие.

Фолкпевицата Мария пък пусна опровержение, че имала нещо общо с Григор Димитров. Миньончето намери начин за няколко дни допълнителна слава като обясни, че няма закачака между нея и тенисиста и всичко било медиен шум. Със сигурност тя е била поласкана да я свържат с хасковския плейбой, а и той е показал, че си пада по каки.

За поредна година Криско остана без номинации за хип-хоп наградите. Организаторите ясно показаха, че техния фаворит си остава 100 Кила, а Криско е заклеймен като чалгаджия. И двата дуета със Слави Трифонов само са налели допълнително масло за техния избор. Голяма част от изпълнителите трудно преглъщат факта, че Криско стана милионер за няколко години. Неговите песни стават бързо хитове, но и трябва да се призне, че Криско и рап са различни понятия.

Тази седмица своя юбилей отпразнува Ивана. Фолкпевицата стана на 50 и празнува в Пловдив. Но голяма част от колегите й не бяха от нейния жанр, а от попа. Поздравленията си поднесоха Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Драгомир Драганов, а най-изненадващо до нея на сцената застана пловдивския кмет Иван Тотев. Който си градеше имидж на рокаджия, но явно залита и към попфолка. Според случая...

Продължаваме с някоя си фолкпевица Адриана, която навремето пуснала слуха, че е участвала в порно филм.

"Трябваше ми реклама. Никой не ми помагаше и реших сама да създам сензация. След тази лъжа, която си измислих ми потръгна в музиката", твърди тя. Сега си сложете ръка на сърцето и признайте - колко песни знаете на тази певица, на която й потръгнало в музиката? Но пък няма как не й признаем каква креативност е приложила, за да стане известна. Но все пак и в шоубизнеса всичко опира до капацитет.

Ще завършим обзора с вехнещи без мъж красавици. След двегодишна връзка Ася Капчикова останала без мъжко рамо и смело гледала напред. За раздялата й се носят легенди, в които са намесени изневери, популярни личности... Като в Холивуд! Само дето родните "актьори" са известни в тесен кръг и не се радват на хонорари.

Още по-странна е историята с Лияна. Тя бе заедно с бизнесмена Цветан Петков, но тръгнаха слухове, че отношенията между двамата са останали в историята. Петков пък ги опроверга, заяви, че с певицата са заедно, дава смисъл на живота му и дори щели да се женят.

Лияна обаче остана изненадана. В "Папараци" тя потвърди, че се е разделила с Цветан.

"Сама съм и се чувствам самодостатъчна, имам си дете и това е най-чистата любов. Нямам намерение и желание да споделям живота си с когото и да било", категорична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен6Да бе. помним през 90-те когато БСП управляваха, как хич нямаше убийства и побои.Жалки бузлуджански сополи сте.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Габриел, Габи ли ще му викат на галено? 100% ще обърне резбата, като порасне. :)
12
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно съм съгласен с коментар #12.Статията разказва за измислени герои и героини в един измислен и малък, жалък свят, но правописът е под всякаква критика. Съставителят на това произведение се нарежда до героите, които одумва със своята неграмотност.
11
5
 
36
 
! Отговори
Неук преди 5 години
Г-н Попов, надявам се да не сте журналист и да сте чужденец. Още на първия ред в края липсва смисъл в подчиненото изречение. Пише се титулУва. Липсват запетайки. Не съгласувате подчиненото изречение с *** на главаното и т.н. Моля Ви спестете ни усилията . Има по-добри от Вас.
10
4
 
21
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Силно се съмнявам, че Криско е милионер ... Колкото и участия да има, милион са доста пари ...
9
5
 
23
 
! Отговори
Гъзибаров преди 5 години
Жените и автомобилите си приличат по измерението в кубици. Но се различават в това че: на колата първо се качваш и след това я караш, за жените е обратно първо ги караш след това им се качваш. Освен това на колата се качваш когато са напомпани гумите, но при жените първо се качваш и после помпаш. Затова вече се измерва мощността на жените като на колите в кубици. Трябва само да имат яки спонсори за присадка на кубиците.
8
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли не правят със себе си само и само да се видят по медиите....
7
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7-ми, Исках да кажа че в народа вече има ГОЛЯМ страх. Това се налага вече 10 години от тоя човек от Банкя....безнаказаността е най-голямото оръжие на тоя ***!
6
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 3 Ами ти какво очакваш от управлението на Тиквата? Не си виновен , че те е страх както не са виновни и другите които сте гледали безучастно докато бият човека, защото знаете, че ако се намесите след това вас ще изкарат виновни. Така е в Тикволандия.
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре би ило медиите да наемат фирма "Титан" за почистването - много *** се е насъбрал от години, и фините прахови частици са ни най-малката грижа - простащина с мегатонове не е лесна за изриване.
4
1
 
62
 
! Отговори
неандертал преди 5 години
в недостиг на 2000 кубика мозък!!
3
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да пази България!Преди 2 часа в моя квартал видях как 3 наркоманчета се нахвърлиха да бият един чичо на 50 години понеже им направи забележка да не викат. Това на кварталния пазар. Имаше 5-6 мъже около тях, включително и аз. Уплашихме се всичките....Не знам защо...за да си нямаме проблеми след това ли или защото сме мъъършиии, което е едно и също.Набиха го и избягаха. Ченгетата след 10 минути дойдоха но кел файда.Работата отива на зле....постоянно битови убийства и насилие.
2
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да не ми достигат 1400 кубика мозъчно вещество, за да се навия да прочета тази статия.
1
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо няма статия за Италия? Намаляват пенсионната възраст с 5 год.

Спонсорирани публикации