Турчин убил краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич

Певецът получил разкъсване на аортата от стягането на колана при удара
20 фев 2019 07:12, Елка Василева
178
Турчин убил краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич
Снимка: Facebook

Турчинът Алсин Левент на 35 години е шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загинаха сръбската музикална легенда Шабан Шаулич и неговият дългогодишен приятел музикантът Мирсад Керич, а кумът на Шаулич Слободан Стоядинович беше ранен, пише сръбският вестник „Вечерне новости“.

Шофьорът се води, че е арестуван, но всъщност не е в затвора, а е в болница, тъй като е ранен и е там е пазен от полицаи, разкри източник на изданието, разполагащ с официална информация от полицията. Мъжът е бил под въздействието на алкохол, не е имал книжка, няма германско гражданство, а колата не е била негова.

Още по темата

Лекарите, оказали първа помощ на Шабан Шаулич, са обяснили, че след удара той сам е слязъл от колата, бил е в съзнание и е говорил, но не са го разбрали, защото е говорел на сръбски, но са разбрали, че се оплаква, че го боли гърлото и състоянието му се влошавало. С цел подготовка за транспортирането съгласно германските медицински стандарти на Шаулич е било дадено приспивателно и той е бил качен на хеликоптер. Откаран е в най-добрата клиника в Билефелд.

Лекарите смятат, че Шаулич е получил разкъсване на аортата от колана в автомобила, който го стегнал много силно при удара. 

Генералното консулство на Сърбия в Дюселдорф няма официална информация процедурата по аутопсия на Шабан Шаулич да е започнала поради конкретни съмнения за причината за смъртта на певеца. Очаква се аутопсията да бъде извършена в четвъртък. Погребението на краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич най-вероятно ще бъде в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Шабан Шаулич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
55
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Значи излиза сам от колата, жив е, но докторите му дават приспивателно, без да знаят какво му е. Приспивателните могат да са противопоказни за доста случаи. Май не е точно каквото пише в заглавието...
8
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ежедневие. Не виждам новина в случая. Всеки ден по света умират огромен брой хора при злополуки, нормално е в един момент един от тях да е известен. Елементарна математическа статистика. Битовизъм- чист, елементарен, циклично повтаряем. Нищо интересно.
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на Криско !
6
67
 
29
 
! Отговори
Mualim преди 5 години
Какво цели тази статия освен да нагнети пак омраза към турците? Уважавах Шабан. Добър певец, мюсюлманин, все пак. Но когато Аллах реши да ти вземе живота, никой не може нито да го забави, нито да го ускори. Казваме рахмет да му е и това е.
5
4
 
44
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Ако колана е бил високо (не е бил нагласен правилно с плъзгача нагоре / надолу или облегалката е била ниско) е възможно. Напоследък на втория ред където може да се возят деца започнаха да слагат колани с вградени възглавници като тези във волана. Да не дава Господ...
4
4
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При удар със 180 км/ч само Господ може да те спаси. И не пишете глупости, коланите спасяват.
3
10
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е кюрдин с турски паспорт, като ром с български паспорт.
2
43
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коланите трябва да се забранят! Трябва да се измисли друга система. При подобна схема на мен колан ми скъса гръдния мускул и същи так ми беше предизвикал хематом на шията. Мисля, че повече вредят!
1
18
 
107
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Бог да го прости и да почива в мир Шабан Шаулич!На снимката,въпросният турчин е точно толкова грозен,отвратителен,противен и алкохолизиран,колкото и неговите събратя по-нашите географски ширини!

Спонсорирани публикации