Зодиите според декадата на раждане (2 част)

Везните от третата декада са пълни с енергия
22 фев 2019 21:40, Теодора Драгоева
5
Зодиите според декадата на раждане (2 част)
Pixabay

Всяка зодия покрива около 30 дни от годината. Астролозите делят всеки знак на 3 декади, тоест периоди от по 10 дни. Те смятат, че декадите много по-точно и подробно определят потенциала и характеристиките на всяка една от зодиите.

В първата част на статията ви показахме по какво се различават представителите на първите шест зодии, според периода, в който са родени. Тук можете да прочетете и за вторите шест знака в зодиака:
 
Везни
 
Първа декада: 23 септември – 2 октомври
 
Везните, родени през първата декада, са очарователни, фини и харизматични личности. Те обичат света на лукса, красотата и блясъка. Тези хора успяват да пръскат очарованието си сред своя социален кръг и обикновено са център на вниманието. Те доброволно отговарят на чувствата на другите. Това са творчески личности, които обичат да изследват новостите. Те са романтични и доста влюбчиви хора.
 
Втора декада: 3 октомври – 13 октомври
 
Везните от втората декада очароват другите по-скоро със своята интелигентност, макар че и на тях не им липсва голям магнетизъм. Те са последователни в реализирането на своите намерения. Това са спокойни, умерени натури. Във всички отношения, било то професионални или лични, тези хора търсят хармонията. В същото време те са доста независими и мразят да бъдат ограничавани.
 
Трета декада: 14 октомври – 22 октомври
 
Везните от третата декада са пълни с енергия и с апетит за един по-пълен и интересен живот. Те постоянно търсят нови идеи, нови начини и нови насоки. Те мислят рационално и си правят точни заключения. Имат лидерски заложби. Те не могат да постигнат така желания баланс, ако не усещат одобрението на другите. Тези хора никак не са наивни, но все пак твърде много се стремят да се харесат на околните.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти на 100% са ми познали, много интересно.Само там за любовта малко мога да поспоря, но пък може и още да не съм я открил(голямата любов), за която звезди да свалям от небето.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Не, говоря за друг. Не е удобно да се пишат имена. Ще ти кажа само, че "синчето" беше един двуметров лигльо. Разсърди се за нещо и избяга от университета, където беше удобно настанен, но остана там за кратко. Отиде на друго място, но там стана маша на един хитър и елементарен селянин. Такива синчета не разбират, че извън сянката на татковците си са кръгла нула.
3
1
 
6
 
! Отговори
Бубето преди 5 години
Колега, колега, и настоящият декан не става, нали, какво ти е мнението? :))) Самовлюбен и самозабравил се егоцентрик.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колега? За кой декан на ФФ пишеш? На когото е кръстена 41-ва аудитория? :)))
1
1
 
6
 
! Отговори
Относно Везните преди 5 години
От първата декада - познавах един възрастен господин, отдавна вече не е сред живите, който напълно отговаряше на даденото описание.Беше джентълмен от старата школа и много добър специалист в сферата на неговата професия, уважаван и в чужбина.Но от същата декада е и синчето на един от бившите декани на Философския факултет.Трудно е да се намери по разглезен,простоват и дребнаво - по женски - злобничък човек.На всичко отгоре и посредствен. Не е логично всички от декадата да са под един знаменател

Спонсорирани публикации