Съботен бис: Звездите и любовта - пари, бой, сватби, разводи, деца

Обзор на горещите клюки от седмицата
10

Диляна Попова няма проблемите на Лейди Гага с обема в задника. Снимка: Инстаграм

Само няколко часа преди да ни залее патриотичната вълна, ще си попишем за любов. Във всичките й аспекти и не непременно хубави. Трябва да се гордеем с българския шоубизнес, защото ни предлага цялата палитра на любовта.

Със сигурност я усети Димитър Маринов. Защото се качи на сцената на "Долби тиътър" по време на раздаването на Оскарите, с българското знаме и имаше "наглостта" да държи статуетката. Наред с поздравленията той се сблъска и с една друга "любов". Ама защо е отнел мига на главните герои във филма "Зелената книга", след като ролята му е второстепенна? Защо като е такъв патриот не е изиграл и едно хоро? Какво се прави на българин, след като е избягал от родината си?

Май е по-добре българин да не се качва на голяма сцена, защото лъсваме в пълна степен колко сме малки. Колко от тези, които го критикуваха знаят нещо за кариерата му? Едва ли са много. Но пък с охота го "погнаха" в социалните мрежи, а и в медиите. Понеже се е родил в България и след години е направил грешката да се закичи с българско знаме.

Нека сложим ръка на сърцето си и признаем - превърнали сме се в чуждопоклонници, сякаш това вече е неделима част от характеристиката ни като нация. Да си припомним и случаят с Беър Грилс. Оплюхме държавата, оплюхме си министъра, защото се проверява какви нарушения е направила една чужда звезда. Той ни правел реклама, а ние искаме да го глобяваме, че скочил в едно от рилските езера. Но сякаш забравихме как крякахме да се глобят едни българи, които пак влязоха в езеро, пак ставаше въпрос за снимки на филм, пак ставаше въпрос за реклама. Но бяха българи и иронизирахме патриотизма. След тяхното хоро в езерото последваха апокалиптични картини как Рила едва ли не ще бъде заличена, нямам спомен вече колко вида мъх бяха пред изчезване. Те си платиха глобата и никой не ги защити. Но когато става въпрос за Беър, това вече е друго. Независимо, че нарушението е абсолютно същото. Той е чужда звезда, правещ реклама на България и какво толкова, че поплувал на забранено място и изял няколко жабешки бутчета? Той е герой, оцеляващ. Поне оценихме оцеляването му, че става на места, на които ние се разхождаме.

Моделката Кристин Илиева пък е типичният пример как можеш да загубиш любовта. Защото друга наша отличителна черта е, че сме състрадателни. И сме готови да се лишим от нещо, за да помогнем. Дори и на непознати. Кристин пострада тежко в катастрофа, предизвикана от певицата Дивна. Наложиха й се много и скъпи операции у нас и в Турция. И се обърна за финансова помощ. Стотици дариха суми според възможностите им, Илиева на няколко пъти изрази своята голяма благодарност. Защото през последната почти година животът й се върти около операции, рехабилитации, прегледи. Но сбърка и то жестоко. И сега ще трябва да понесе последствията.

Защото наред с призивите за помощ демонстрира охолен живот, дрехи и аксесоари за хиляди. Никой не иска от нея да си седи вкъщи, но когато парадираш с визия е тъпо да искаш пари от хора, които наистина са се лишили от нещо в името на милосърдието. Кристин пусна кадри в социалните мрежи, на които позира с чанта, която според спецовете е от последната колекция на Gucci, дрехите и обувките й - също дизайнерски. Прическата й определено не е правена с домашната маша, а според очевидци често посещава популярен фризьор, чийто ценоразпис не е за всеки. Хора в социалните мрежи я нападнаха, че често я виждат и в скъпи ресторанти.

И че сега се облича в доста скъпи дрехи, които не си е позволявала преди катастрофата. А и трябва да признаем, че Кристин не е световноизвестен модел. Хонорарите у нас не са никак големи и едва ли е станала милионерка. Ако е било така нямаше да й се налага да търси помощ. И нормално любовта и състраданието към манекенката прерасна в съмнение. Дали парите отиват за операции в клиника или за нов марков гардероб?

"Вярно е, че имам, пак отбелязвам, няколко неща, Подарени, а не Купени с вашите пари! От кариерата си като модел съм спестявала и съм си купувала неща, които мога да си позволя. Смятам, че за да изглеждаш добре облечен, не е нужно да си в марки от горе до долу, а това доста хора го мислят, ето че и ти го казваш. Както ти казваш "че и преди съм носила средностатистически марки", ами и сега продължавам. В предишен мой коментар съм споделила как всъщност става използването на дарителската сметка. Банката не може да отпусне пари за лечение, ако няма представен документ за съответна сума и причина", отвърна на една от нападките за визията си моделката. Пожелаваме на Кристин да се възстанови изцяло и ако може - да запази мълчание, когато е сгафила. Защото оправданията само засилват съмненията.

Преминаваме към по-традиционните измерения на любовта. Раздялата на Мика Стоичкова и нейния годеник Айкут засега е само в сферата на слуховете и предположенията. Двойката не коментира своите отношения, но е факт, че в профилите на Мика снимките с Айкут изчезнаха. И се започнаха догадките. Най-актуалната гласи, че Айки, както го наричаше на галено щерката на Камата, е кривнал от пътя със своя сънародничка. Тя се казвала Сейда и въртели любов от близо година. Новата му изгора била не по-малко състоятелна и вече приютила в своя дом годеника на Мика. Разделените годеници имат дъщеря, която е на две години.

Без да се е сгодявал, в подобна позиция е и Григор Димитров. Тенисистът не коментира по никакъв начин отношенията си с Никол Шерцингер, които според таблоидите са по-студени и от времето на Северния полюс. Дори се заговори, че Гришо най-сетне е погледнал към българското. Според тръгналите клюки той е мачкал чаршафите с Михаела Филева, като всичко започнало покрай снимките на реклама, а по времето на Сурва дори се видели в пернишки хотел. Филева пък официално заяви, че дори не го познава лично. Е, времето ще покаже дали няма да се запознаят...

Друг слух, който броди в шоу средите е, че Асен Блатечки е напуснал отново съпругата си се е върнал при Диляна Попова, която му роди син. Този слух обаче бе пратен в "трета глуха", заради епитетите на Асен към Лейди Гага. В студио преди раздаването на Оскарите той изтърси, че "Лейди Гага не е никаква актриса и е избрана за главната роля във филма "Роди се звезда" заради дебелия си гъз и големия нос". Думи, които биха могли да минат в графа "комплексарщина". Най-малкото, защото Асен бе в родно тв студио, а Лейди Гага в Лос Анджелис и държеше в ръцете си най-престижните статуетки. Определено има разлика и тя не е в обема на задните части на лейдито. Пък и защо толкова се е разтревожил колко е натрупала Гага отзад, след като няма видимо този проблем при Диляна? Ама да не се връщаме към големите сцени и колко обичаме да показваме, че сме малки...

Тази седмица си говорим за любов и няма как да подминем Мегз. Дизайнерката стана оперативно интересна на полицията, но засега тя е навън. За разлика от любовника си Румен Рончев, който е в ареста и ще отговаря за за обсебване и кражба на автомобила на Каканашева. Дизайнерката го бе обявила за откраднат и очакваше да й се изплати солидна застраховка. По думите на Рончев, схемата била измислена от Мегз, която искала да го измами да му вземе бизнеса. Като в приказките обаче нещата се обърнаха. Мигленчето ходи на всяко съдебно заседание и се обяснява в любов на Рончев, той също обърна палачинката и се кълне, че никога няма да я предаде. Въобще - любов в раирано.

Русата Златка също откри голямата любов в лицето на Благо Георгиев. Набожният екс футболист замалко да й предложи по време на Big Brother, а плеймейтката се похвали с годежен пръстен навръх Нова година. Явно сватбата е на хоризонта, но се оказва, че има една пречка. Райкова има църковен брак с Павел Лазаров, който пък живее с фолкпевицата Преслава, която го дари с дъщеря преди няколко месеца. Но вричането пред Бог явно "боде" Благо Джизъса, а и двамата няма как да се венчаят в църква. Затова блондинката щяла да подава молба до Синода, за да бъде разтрогнат църковния й брак.

Любовта може да прерасне в бой и доказателството се нарича Сузанита. Тя се сбила с девойка пред пловдивска дискотека, като причината най-вероятно се крие в любовен триъгълник. Младата певицата поясни, че е била провокирана и затова се стигало до сериозното спречкване, което пратило нейната опонентка в болница.

"Против съм агресията и физическата разправа. Не съм лош човек. Който е бил свидетел на случилото се, трябва да знае защо й посегнах и сега тя лежи в болницата. За да ме провокира толкова много, значи е засегнало болна тема", признава Сузанита.

И това трябва да го аплодираме? Жалко за Сузанита, която иска да е певица. Единствената й връзка с музиката са нейните родители. Орхан Мурад изгради солидна кариера без нито един скандал. Сузанита няма да изгради кариера, но пък скандали около нея колкото щеш. И за да затвърди тази тенденция, непълнолетната блондинка пусна снимка от ваната. Тъпо, тъпо, тъпо...

Най-хубавото последствие на любовта са нейните плодове. Тази седмица Наталия Кобилкина дари със син своя съпруг Такис. Родила в избран ден и час след консултация с астролог. Честито! Но си признавам, че бих предпочел нейното раждане да бъде споделено като при десетките българки, които са се сдобили с дете през последните седмици - сред семейството и най-близките. Защото Кобилкина натрупа популярност и състояние от глупостта и комплексите на много жени, които видяха в нея гуруто, което ще им отвори очите как да не бъдат самотни. Дано поне семинарите й намалеят, така все повече дами ще имат възможността да заживеят в реалния живот и да намерят мечтаната половинка.

В този любовен бис завършваме със 100 Кила.

Рапърът разкри, че се е променил изцяло, води здравословен начин на живот и това се дължи на любовта.

"Никакви наркотици и алкохол. Минах през тези неща и не го крия. Дадох си сметка колко е важен животът и шансът да го живея. Искам да съм в най-добрата форма", споделя той.

Поздрави за него, а ние нека си припомним клишето, че любовта движи света!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
такива велики епопеи със сигурност трябва да бъдат писани от палата на баневи за да няма възможност пишещия да загуби и секунда връзката си с реалността....
6
2
 
0
 
! Отговори
Lan преди 5 години
А щом са съгласувни, е редно от управата на парка да спазят закона! Най-малкото защото точно това им е работата!5Отдавна вече не е нужно да имаш граждански брак преди църковния. Спестява се една церемония, а документите са същите...
5
2
 
0
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Ами статията е на нивото на "звездите" в нея! КОЙ точно актьор досега е излязал с националния си флаг на наградите Оскар, пък и на каквито и да е филмови или музикални награди? Филмът не е индивидулано състезание - това не е редно спрямо останалите членове на екипа, които със сигурност са от много националности. Не виждам как подобно нещо може да ме направи горда. Относно жабите на Рила, ами авторът пропуска "дребната" подробност, че снимките са били съгласувани с управлението на парка!
4
2
 
20
 
! Отговори
7+ преди 5 години
Доколкото знам, за да имаш църковен брак, първо трябва да имаш граждански. Ако Златка и другия нямат такъв, значи, някой дядо поп здраво е облажил
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужасно, живея в България, ама тия не съм ги чувал... Това да не е преразказ на *** сериал?
2
0
 
26
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Интересно, защо не са арестували Сузанита, след като се е била на тротоар пред дискотеката? Все пак тротоарът е общински, а тя явно и не чуства никакво съжаление от тая работа, точно за ареста си е. Хич не му завиждам на "благодетеля й"))), да оттървава 15-годишно лапЕ от ареста след побой, това не е като да се стреляш с Митьо Очите))). И при това не е баща й))).
1
3
 
10
 
! Отговори
Хирето преди 5 години
Сузанита са сбила за хура ми. Понеже Мис Плеймейт Кичка Цицобомбеста ми го льапа сега и тя оная й казала ни мой тъй, само аз ше барам тоя голям хур, той ше ми се спразни на сисите.

Спонсорирани публикации