Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му

Тялото му е открито тази сутрин
Обновена: 4 мар 2019 14:54 | 4 мар 2019 13:42,
154
Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му
Снимкa: Reuters, архив

Фронтментът на The Prodigy Кийт Флинт е починал на 49-годишна възраст. Тялото на певецът е било открито в дома му в Дънмоу, Есекс, предаде Independent.

Пред британския The Sun полицията от Есекс обясни, че сигналът към спешните случаи е бил подаден малко след 8 часа тази сутрин.

"Отзовахме се и за жалост 49-годишният мъж беше обявен за мъртъв на място", обясниха от полицията. Смъртта му не се разглежда като подозрителна от властите.

В официалния Twitter акаунт на бандата новината бе потвърдена.

"С дълбок шок и тъга можем да потвърдим смъртта на нашия брат и най-добър приятел Кийт Флинт. Истински пионер, иноват и легенда", написаха от The Prodigy.

В Instagram бандата съобщи, че Кийт е отнел живота си.

Заедно с The Prodigy Флинт стана една от най-иконичните фигури на музикалната сцена през 90-те години. Той се присъединява към групата през 1990 г. като танцьор, по-късно става и фронтмент на групата.

Флинт изпълнява вокалите едни от най-разпознаваемите сингъли на The Prodigy - Firestarter и Breathe, и двата достигнали номер 1 в класациите през 1996 г.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
22
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Рап в българия нали си го спомням Мишо Шамара правеше с ци.аните клипове в Маалата заедно с отрочето си 100 кила и бяха измислили Уест Коуст и Иист Коуст което в България беше смешно.Ахаха Рап ахахах клоуни и ония танцувален състав Ъпсурт аахахаха Рап викат ахахаха.Ци.аните не са не.ри макар че са тъмни ахахаа.
107
1
 
16
 
! Отговори
Хахахаа преди 5 години
Статия за Продиджи пък тука пълно с фенове на Кайли Миног и Азис смех.А тва тукат турска дума ли е щото в българският няма такава.
106
34
 
16
 
! Отговори
До Внимание303 преди 5 години
Не казвам нищо лошо за починалия човек, но истината е, че това е деградирала музика от деградирало десетилетие. А рокът и метълът нямат нищо общо с наркоманската какафония. Просто са на по-високо ниво.
105
4
 
6
 
! Отговори
Дрът рокер преди 5 години
Рокерите си ги има Харлей Дейвидсън е навсякъде дори и в европа вие Нинджите и Си Би ар-ите изчезнахте донорчета има ви на некролози по стълбовете.
104
1
 
14
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Къв поп бе и къв рап лелеле хаха.Рапа го слушат не.ри и араби сега с Тръмп отиват у трета глуха първите а вторите с цените на петрола.Поп кой го слуша смех.И статиятабе за Продиджи остават в световната зала на електронната музика а вие за Миле Китич говорите и чалгата си отиде освен заблудени пияници по селата друг не я слуша а да и сърбите ама те скоро ще бъдат глътнати от Албания.Ахаха
103
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мойто скромно мнение е, че ако пускаха Продиджи на волейболистите ни преди мачове/срещи нямаше да стигат само до 4то място, щяха да си бъдат първи. Чак тогава Куин и We are the champions, за облагородяване на славата.
102
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 106Кво ги говориш тея наблюдения всички знаят че качеството е паднало, смисъла беше че даже попа и рапа надживяха металистите и рокерите! Металистите особено имат най-враждебната и блокирана култура, специфично лошо отношение имат към всичко което не е метъл/рок. Всеки който стане метлист в днешно време все едно се отписва от света по няколко параграфа. Те и едно време бяха така но сега съвсем. Радвам се да видя как редиците им вече не се попълват на тези загубеняци.
101
4
 
15
 
! Отговори
до внимание 303 преди 5 години
И мене искрено ме забавлява тоя неадекватник. Тръгнал да говори за Гънс енд Роузес и Блак Сабат под новина за Продиджи. Застинал е някъде в 80-те и хабер си няма за какво говори.
100
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 105 Офффф..то сега един рап и един поп...да ти се завие свят от повръщане.
99
14
 
3
 
! Отговори
Внимание303 преди 5 години
И ви е яд киртаци защото от големите битки през 90-те и т.н вие потънахте електронната остана, рапа остана,попа остана а вашите велики мотори се разбиха на пътя и света ви подмина бе мижитурки безсилни. АУТ СТЕ.
98
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е да видя толкова яд тука от чалгари, металисти и рокери със повтарянето на едни и същи групи от 80-те до пукване. Да не забравяте да промиете синовете си по същия начин по който и вас бащите ви са ви изкарали от духа на текущото време със "великите" си касетки от онох время. Ей така в училище да са супер нерелевантни и да ги пръскат от тукати като се изтипосат с кожено яке за да са като великите от 60-те/70-те/80-те. Не сте имали достатъчно тестостерон че да намерите собствения вкус
97
22
 
8
 
! Отговори
Внимание303 преди 5 години
До металистите: кирташката ви музика и култура си отива, след 2 поколения макс сте 100% само в нишови исторически книги и музеи, за последно страдате и унижавате себе си със съществуването си, плюя върху вас безсилни, измъчени ***, алкохолици в кожените си скапани якета от 70те! Ще поправят моторите си и ще цокате бирата си до 2050-та още най-много и ще потънете в забвение бе гнусливи нещастници
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 98 И аз след като изписах негативните коментари за тоя под номер 86, 88 и 90, ще си пусна Куин и най-великия Фреди Меркюри. Проблем?
95
3
 
15
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
НЕ на наркотиците нито веднъж!Само натурални билки създадени от природата за човека!Не взимайте нищо забъркано в лаборатория НИКОГА!
94
13
 
4
 
! Отговори
Внимание303 преди 5 години
Майкооо къде са се навъдили тея металисти тука да плачат че са последно поколение метъли. Ходете да гоните скапаните си дракони пред замъците бе, Фънкита шишкави смотани.
93
1
 
8
 
! Отговори
? преди 5 години
До Анонимен A Миле Китич добре ли е?А ФикитоЧе се притеснявам
92
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега след като изписах няколко коментара за мнението ми за тоя наркоман, смятам да си пусна музика от качествени изпълнители- Азис, Фики Стораро и Милко Калайджиев в компанията на половин кило ракия.
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 96 На фона на тоя на снимката Гънс бяха гении бе!)))
90
6
 
6
 
! Отговори
Англосаксонец преди 5 години
Гънс енд Роузес са смешна група виж да кажеш че Ози и Блек Сабат бяха наркомани ама правеха музика да.А бе наркотика и алкохола непрощават който може се отърсва и оцелява който не може умира.
89
0
 
14
 
! Отговори
No Good преди 5 години
Този си спомням,че искаше като условие по време на концерта им в София през 1999-та,да има разкодирани в хотелската му стая 12(!!!)п.орно канала.Иначе си остава емблематичен основно с вокалите на двата им хита -Breathе и Firestarter.Другото всичко идва от ръцете на идеолога на групата - Лиам Хаулет.

Спонсорирани публикации