Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му

Тялото му е открито тази сутрин
Обновена: 4 мар 2019 14:54 | 4 мар 2019 13:42,
154
Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му
Снимкa: Reuters, архив

Фронтментът на The Prodigy Кийт Флинт е починал на 49-годишна възраст. Тялото на певецът е било открито в дома му в Дънмоу, Есекс, предаде Independent.

Пред британския The Sun полицията от Есекс обясни, че сигналът към спешните случаи е бил подаден малко след 8 часа тази сутрин.

"Отзовахме се и за жалост 49-годишният мъж беше обявен за мъртъв на място", обясниха от полицията. Смъртта му не се разглежда като подозрителна от властите.

В официалния Twitter акаунт на бандата новината бе потвърдена.

"С дълбок шок и тъга можем да потвърдим смъртта на нашия брат и най-добър приятел Кийт Флинт. Истински пионер, иноват и легенда", написаха от The Prodigy.

В Instagram бандата съобщи, че Кийт е отнел живота си.

Заедно с The Prodigy Флинт стана една от най-иконичните фигури на музикалната сцена през 90-те години. Той се присъединява към групата през 1990 г. като танцьор, по-късно става и фронтмент на групата.

Флинт изпълнява вокалите едни от най-разпознаваемите сингъли на The Prodigy - Firestarter и Breathe, и двата достигнали номер 1 в класациите през 1996 г.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
87
 
! Отговори
V преди 5 години
Почивай в мир . Продижи бяха голяма работа.
7
17
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такива като The Prodigy.Никога не е имало.Няма и да има...Имаше преди години интервю с тоя. Беше казал : " Не мисля да умирам като пенция" По-добре човек да си живее животът докато е млад ,че после си е едно съществуване и чакане на дървеното пардесю.
6
1
 
136
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Бяха една от най-успешните групи на 90-те. Цяло поколение израстна с voodoo people, firestarter, breathe ,out of space , diesel power ...
5
37
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некачествени наркотици внос от Афганистан...
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
:((((
3
3
 
122
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Кийт последва цяла плеяда от музиканти, отишли си без време. Израстнах с неговата музика. За жалост хора като него излизат от рамките на стереотипите и цялата им уникалност често играе лоша шега. Нека почива в мир и дано повече младежи си помислят, преди да посегнат към твърдото.
2
35
 
54
 
! Отговори
Галин преди 5 години
дрогата не прощава на никой...и снимката дето сте сложили го потвърждава:)
1
3
 
88
 
! Отговори
varg преди 5 години
R.I.P.

Спонсорирани публикации