Рецептата Dnes: Бургер с печено свинско

Сочен и вкусен
4 мар 2019 08:33, Илияна Николова
4
Рецептата Dnes: Бургер с печено свинско
Снимка: iStock

Продукти:

  • 3 супени лъжици кафява захар
  • 3 супени лъжици червен пипер
  • 1 и ½ супени лъжици чеснов прах
  • ½ чаша дижонска горчица
  • 350-400 г свинска плешка без кост
  • ½ чаша барбекю сос
  • 10 питки за бургер
 
Приготвяне:
 
Смесете захарта, червения пипер, чесновия прах и добавете сол и черен пипер на вкус. Поставете месото в тава за печене. Намажете го с горчицата, поръсете добре със сместа със захарта и подправките. Покрийте с фолио. Печете в загрята на 120 градуса фурна за около 8-9 часа или на малко по-висока температура за по-кратко време. Когато месото е готово, накъсайте го с вилица и го сервирайте в питките за бургер. По желание можете да добавите пресни зеленчуци.

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ДИВАК преди 2 месеца
свинското го ям само печено на скара с див кимион , малко сол с черен пипери , обляно с лимон - задължително с бъчва червено вино (каберне )
3
0
 
1
 
! Отговори
Партиен секретар преди 2 месеца
Вероятно са искали да кажат 350г на човек. Иначе си абсолютно прав. Аз го слагам за по 7-8 часа в крок-пота. А, и да забравите за трите лъжици захар. Сосът за барбекю е достатъчно захаросан.
2
0
 
10
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 2 месеца
Мамини златни поне си четете глупостите дето превеждате...
350-400 грама плешка 9 часа печена в 1 чаша сухи подправки.
Рецептата за Pulled pork иска поне 1.5-2кг, а по-добре 2-3кг. 8-9 часа може в пушилня на 120 градуса, но във фурна не повече от 2 до 4 часа.
Фирата е огромна и на финала ще излезе под 50%.
1
0
 
10
 
! Отговори
x преди 2 месеца
веганите са шокирани

Спонсорирани публикации