Джон Лайдън: Кийт се самоуби, защото никой не го обичаше!

Той бил съсипан от раздялата със съпругата си
6 мар 2019 20:15, Нели Христова
37
Джон Лайдън: Кийт се самоуби, защото никой не го обичаше!
Кийт Флинт в пъба, часове преди да се самоубие. Снимка: DailyMail

Кийт Флинт бил "разрушен", защото бил оставен абсолютно сам. Това твърди вокалистът на британската пънк група Sex Pistols, Джон Лайдън.

Двамата били близки приятели, но думите му относно самоубилия се фронтмен на The Prodigy са наистина сурови: "Сърцето ми е разбито. Бяхме близки и... не ме разбирайте погрешно, но никой не го обичаше. Той беше сам и това го довърши."

Още по темата

Според Лайдън, повечето музиканти рано или късно биват изоставяни и това е един от най-големите проблеми на музикалната индустрия. "Не трябва да умираме, трябва да започнем да си говорим", призовава вокалиста, който търси промяна на ситуацията.

49-годишният Флинт, чиито приятели се страхуваха, че няма да доживее 50, бе намерен обесен в къщата си в Есекс. За последно е видян на маратон в парка, в особено добра форма , а малко по-късно се отбил и в бара за по бира. Хората там твърдели, че Кийт изглеждал "в добро състояние на духа". Той се смеел и купил на себе си и треньора си обяд. Дори помолил за няколко бутилки сайдер, които да отнесе у дома "за по-късно".

Но зад обичайното за Флинт добро и приветливо настроение, се криели личните му демони. Твърди се, че музикантът бил в депресия, след като съпругата му го напуснала. Той я умолявал да остане, но въпреки това тя си събрала багажа и отлетяла за Япония, където е през последните няколко месеца.

Според близки на Кийт, той вярвал, че нещата ще се оправят и й звънял непрестанно. Тя обаче не променила мнението си и настояла да продадат къщата си. Именно това пречупило фронтмена на легендарната група и го накарало да сложи край на живота си точно три години след като в интервю заявява: "Когато се изчерпам, просто ще се самоубия".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Самоубил се е, защото си е продал душата на дявола за слава и за пари, и когато е осъзнал, че е без душа, се е отвратил от себе си и се е самоубил.Трябвало е да се покае и да се помири с Бога, а не да слуша дяволите.Сатаната: Поклони ми се и ще ти дам половината вят!Иисус: Но каква полза за човека, ако придобие целия свят, но изгуби душата си?
25
2
 
1
 
! Отговори
samael преди 5 години
Ажон Ротън е от Pistols. гн Флинт вероятно е бил католик, а според религията самоубийците са прокълнати на вечни мъки в profundis infernum.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да. Последствията от дрогата си казват думата. Тези диви и емоционални концерти по 2-3 часа няма как да се понесат без стимуланти. Дрогата те прави силен за кратко но,след това те прави много слаб! Четох интервюто на един от монтажистите на "Спирит оф Бургас" където са участвали Продиджи. Момчето обясняваше колко надрусани са били и са продължили след концерта още! Иначе респект за музиката им!
23
4
 
35
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Вижте сега, това че бил изоставен и затова се самоубил е популярна заблуда. Истината в повечето случаи е, че човек дългогодишно злоупотребявал с тежка дрога причинява на централната си нервна система такива жестоки поражения, че ада на депресията е почти сигурен изход. Адът впрочем не е място, а състояние на душата. Сега помислете колко много баби и дядовци живеят наистина сами по затънтени места и през ум не им минава да посегнат на живота си. Просто защото мозъците им за физически здрави.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.. с риск да напиша статия: не че не съм си прекарвал невероятно по време на това културно пропадане на генералната култура, електронната музика е по-близка до нещо легитимно отколкото повечето стилове, тъй като е по-скоро относно преживяването отколкото това да се опитва да е мини-религия и да проповядва начин на живот и мислене, който ще бъде отнесен от нещо друго след 10-20 години максимум, нито има много хора които страдат от мания за величие, ако изобщо
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..*** е че тая заблуда привлича най-уязвимите най-много хора от семейства без ценности които са талантливи но никога не са получавали адекватна любов в семейството си и са я търсили от тълпата което временно задоволява но проблема остава и когато по-късно останат на сухо се стига до подобни ситуации.Повечето хора които се занимват с изкуство е добре да минат през психолог, но ако го направят изкуството им няма да се продава толкова лесно тъй като сме тренирани да се храним с психотичност :)
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Фен" съм на електронната музика но и съдбата на този пореден човек ще доизгради идеята че много неща от великите 60-те като това да си звезда и всички "екстри" които вървят с това са една много опасна заблуда, но нали трябва да се драска за нещо, някаква сензация. Едните дават хляб на другите и обратно.Артистите винаги са били леко така но известно време вярвахме че сме част от някаква революция която в ретроспект изглежда като серии от по-дълбоко и по-дълбоко пропадане на културно ниво
19
3
 
7
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
До 18Точно. Единици в България имат духа да живеят с автентичната човешка уязвимост че да разберат някой друг по тоя начин, иначе са готови да морализират все едно им е професия.Интересното е че като дете българина е нормален до момент, след това "пораства" като разбива почти всичко човешко в себе си и потъва в постоянен алкохолен делириум и бг циничен реализъм, докато се изгради състрадателен и с емоционалната интелигентност на крайпътен камък. Страна на фантазьори, демагози и грубияни..
18
2
 
22
 
! Отговори
Варна преди 5 години
Любими пичове на моето поколение, моля ви не се самоубивайте. Ние още ви обичаме. Баси как ме яд, че не гледах Корнъл на Античния. И мама му стара, назначете охрана на Еди Ведър.
17
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото на повечето писачи тук не е , че са прости, а че са много прости. Толкова десногръди, че не виждат над ръба на собствената си чиния. НЯМА човек на земята, който да иска да е в състояние на депресия. Това не е просто "кофти ден", това е медицинска диагноза, за която никой не се моли или просто прищявка. Това, че някои хора не осъзнават безмомошността на др. хора в това положение е много жалко- все едно да риташ малки кученца. НеЧОВЕШко е!
16
1
 
27
 
! Отговори
До Дедо ви /Дядо Ви преди 5 години
Парите нямат нищо общо в самоубийството !
15
41
 
10
 
! Отговори
Freak show преди 5 години
Ами не се учудвам предвид външния му вид!
14
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек се отрече от сделката със сатаната това е победа на БОГ!
13
9
 
10
 
! Отговори
Абата преди 5 години
Къде е попа? - по- лесно му е да го опее, отколкото да се погрижи за обърканата му душа - много време, усилия... саможертва... Вяра !
12
60
 
8
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Василис Карас е най - добрият певец раждал се някога, жива легенда, така че хич не ми дреме за някакви западни наркомани.
11
5
 
19
 
! Отговори
Деди преди 5 години
Като ти е дадено много - и много трябва да дадеш... душата си обаче - никога, а самоубийството е отказ от божественото в себе си - голяма беля ! Абе, къде им е абатството, какво е правил кварталния поп ?
10
1
 
40
 
! Отговори
поредица преди 5 години
Крис Корнел,Честър Бенингтън,сега Кийт Флинт....какво им става на тези хора?!Обичани от публиката,със семейства,деца....
9
4
 
37
 
! Отговори
дедо ви преди 5 години
Кофти че парите ако си сам нищо не дават,и още по-лошото е че всеки те мрази и ти завижда ако имаш пари. Такава е същността на човека. Скоро нали писаха за някакъв Англичанин дето ударил 180 мил паунда от лотарията. Самотник и пълен *** станал.всеки го гледал като ходещ портфейл ли го използвал само за пари и после аут. Така че разбирам как се е чувствал КИйт преди да се обеси!
8
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше се сетил, че Бог го обича, всичко му е дал, Живота му е дал ! Ахмак !
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубийството е огромна отговорност към живите ,които оставяш ,след себе си !И граничи с безотговорност !Бягство ,без оправдание !

Спонсорирани публикации