В пастта на мафията: Кенеди ли уби Монро? Джани Русо проговори...

Мерилин била замесена с мафията, но престъпниците я харесвали
6 мар 2019 09:10, Нели Христова
24
В пастта на мафията: Кенеди ли уби Монро? Джани Русо проговори...
Снимка: The New York Post

Джани Русо, познат като Карло Рици от "Кръстникът“, винаги е твърдял, че има ангел-хранител на рамото си, който го пази, а животът му сякаш е режисиран от Скорсезе.

Актьорът е свързван с две убийства, едно от които на приближен на Пабло Ескобар, ала така и не са му повдигнати обвинения за тях. Прави тройка с Лайза Минели, сбива се с Франк Синатра и може би знае кой е убил Мерилин Монро.

В свое интервю пред The New York Post Русо разказва за своите години в пастта на мафията. Ескобар искал да убие семейството му заради ролята му в "Кръстникът“. Джани, благодарение на Джон Гети, отишъл в Колумбия, за да се срещне с боса.

Знаел, че или ще бъде пребит, или убит в замяна на спокойствието на роднините му. Но актьорът се отървал доста по-леко. Пабло просто искал да влезе в ролята на Дон Корлеоне и да пресъздаде една от сцените с Карло Рици.

По-късно един от подчинените на Ескобар все пак се опитал да отнеме живота му, но Русо успял да го убие. Не е съден, защото според властите, ставало дума за самозащита.

Но връзките му с мафията започват далеч преди ролята му в "Кръстникът“. Джани е едва на 12, когато при него отива Франк Костело и го взима под крилото си. Първоначално Русо трябва да доставя пакети. По-късно обаче му е поставена нова задача – да следи Мерилин Монро за мафията.

Той е едва на 16, а актрисата е на 33, но между тях пламва любов. Връзката им продължава цели 4 години, а последната им снимка заедно е направена от престъпника Сам Джианкана три дни преди да открият красавицата мъртва.

Според Русо, не мафията стои зад смъртта на Монро, въпреки че е по някакъв начин намесена.

Наркобосовете имали план – да снимат Мерилин в тройка с братята Кенеди. Президентът на САЩ обаче така и не се появил. Красавицата не знаела за плана, но когато научила, решила, че ще разкаже всичко на медиите. И така подписала смъртната си присъда, но не от ръцете на мафията, а от тези на семейство Кенеди.

Те се страхували, че аферата им с Монро ще излезе наяве. Затова пратили човек с прякор Доктора, който бил престъпник вечер и истински лекар през деня, да я убие. Той инжектирал въздух във вените й и някак успял да имитира свръхдоза.

"Няма кой друг да я е убил. Мафията не би сторила такова нещо. Те я харесваха, защото беше от онези момичета, на които дадеш ли малко хапчета и алкохол, ще спи с всички“, разказва Русо.

Актьорът прекарал известно време и със самия Кенеди. По думите му президентът обичал да смърка кокаин, най-вече от коремчетата на танцьорки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Вариния преди 4 години
Едва ли вече някой се съмнява, че Мерилин Монро е убита?Доктор Томас Ногучи, който е правил аутопсията, също е казал, че се съмнява тя да се е самоубила.Защото казва той, всяка жена запазва целомъдрието си в такъв момент и не би искала да я намерят гола.а както знаем, намират я гола в спалнята с телефона слушалка в ръка.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости! Дори това, че се запознали, когато той бил на 16, а тя на 33 и имали връзка 4 години, не може да е вярно, защото тя умира малко след като навършва 36. От всякъде издиша историята.
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това което четох е,че през втората световна война,мафията застава против Хитлер и е логично,защото мозъка и един от управляващите на мафията е еврей,изпратени са в Италия и в други държави от америнските служби(!) и подпомогнати от тях,за да се борят против нацистите,а след това тази мафия се превръща в наркомафия и продължава да работи със службите.И не са само католици,както някои тук казват.
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кой каза, че в Америка са ангели. Само не идеализирайте болшевиките като ангели...
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е вярно това което излъчиха,в миналото,американците са се опитвали да се измъкнат от хватката и дълговете на английските банки,след което създават собствена парична единица,след това не знам как се развиват събитията и коя парична единица надделява,аз не познавам историите им,а това го излъчиха в документален филм.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тц тц тцАма работата е там,че това не е едно убийство,а са поредица от убийства,ако ЦРУ или мафията не е участвала,щяха да хванат убийците.А тази история с банките доколкото знам,започва когато американците се опитват да се измъкнат от английските банки,които са ги задушавали и вкарвали в дългове,но вече не си спомням цялата история,която гледах в документален филм.Те са били врагове до ВСВ,даже корабите на англичаните първоначално са заобиколили САЩ с кораби,за да блокират пътя им и излаз
18
3
 
12
 
! Отговори
Тц тц тц преди 5 години
Потресаващи глyпocти!!!Джон Кенеди е сред най-великите президенти на САЩ, прави опит да измъкне икономиката на страната от еврейските банки, които конролират Федералния резерв на САЩ, като подписва заповед за емисия на долари със златно покритие, а не с еврейските дългови облигации на ФЕД.Банките наемат Лий Харви Осуалд да създаде паника, а Кенеди е убит от подкупената си охрана, която би трябвало да го пази. След това и Осуалд е убит набързо.Банките все още очернят паметта на Кенеди!!!
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мене си е било точно както си го казва човека.Просто някои не могат да приемат истината или не искат да я приемат,но тя е такава-грозна и откровенна.Разбирам че това срутва идеализирането на американските президенти и на филмовите актриси,но такива са те-порочни,нашмъркани,корумпирани,тясно свързани с мафията.Колкото и на някои да не им се вярва.
16
2
 
7
 
! Отговори
saki преди 5 години
Американския Митю Пищова.
15
2
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 години
бащата на Кенеди е имал вземане даване с някакви от мафията но Кенеди като президент тръгва доста агресивно срещу тях ....което изненадва и самите мафиоти дори ... Мафията няма ресурс да убие президента на САЩ освен ако ЦРУ и службите не са в играта ...тоест ЦРУ участва в убийството на Кенеди на 100 % ... Мафията често е била изпълнител на ЦРУ в разни убийства по света както и в наркотрафика ...
14
1
 
2
 
! Отговори
@ преди 5 години
Тоя вярно ли на 16 години е имал връзка с Мерилин? Малко съмнително ми изглежда ; )?
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 9,ЦРУ няма правомощия да действа на американска територия!Фантазии някакви развиваш
12
1
 
3
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Анонимен 4Да, и аз така мисля. Още повече, че Кенеди е комай единственият американски президент католик. Т.е. има абсолютна логика цялата мафия да е зад него - те са толкова набожни, та чак боли като ги гледаш
11
4
 
5
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Това има някакъв резон, тъй като Кенеди е бил абсолютен разгонен нерез. Просто не знам как от развлечения му е оставало време за работа. Със сигурност се знае, че е имал специална стаичка до овалния офис, където перманентно е опъвал секретарките си, понякога по няколко наведнъж. Само не е ясно дали му е пукало дали хората знаят - вероятно не... А при всички тези убийства може да става дума за борба между различни групировки.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусно, гнусо и пак гнусно.
9
2
 
11
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 5 години
глупости ...за всички с 5 грама мозък е ясно че зад серията от убийства около братя Кенеди ( поне 20 на брой ) седи ЦРУ ...такава касапница от поръкови убиийства не може да стане без участието на тайните служби на сътоветната държава ! всички свидетели и и които са имали нещо общо с Кенеди са ликвидирани ...мЕРЕЛИН също е знаела доста неща както за Кенеди така и за връзките на мафията с ЦРУ по онова време ...и 5те фамилии на мафията в Ню Йорк са били свързани с американското разузнаване ...
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и Йосиф Висарионович написал предсмъртното писмо на вожда и учителя.
7
9
 
11
 
! Отговори
Конспираторе преди 5 години
Правителството са го заставили да плюе по името на мъртвец, защото излезоха вече засекретени документи в които, много добре се знае кой кой е премахнал от този свят. Тези конспирации ще продължат вечно, защото едно правителство винаги е голямото добро утро. В България е същата работа, вижте главния пожарникарски секретар примиер Бойко лукчето, всички ги затри, а други доброволно напуснаха страната да не бъдат затрити. Джани Русо вече никой ли не ти обръща внимание дядо,че търсиш внимание...
6
1
 
9
 
! Отговори
Додсън Акулата преди 5 години
"... място има само за един. Боливар е грогясал и не може да носи двама" ... И "клисурата прокънтя от смъртоносния изстрел на вероломния приятел"!Та не става дума само за "историята на семейство Кенеди" - О'Хенри май е гледал по-нашироко ...
5
4
 
26
 
! Отговори
АВТОгол преди 5 години
Уау,това ли си честните американски президенти,аз пък мислех,че Тръмп е най-голямата издънка влязла в Белият дом.

Спонсорирани публикации