"Карай да върви" - българският шофьор през комедийната призма

Постановката е на 14 март в театъра "Сълза и смях"
13 мар 2019 17:22, Анисия Иванова
1

"Карай да върви" е новата постановка на актьора Мирослав Симеонов, която представя особеностите на българския шофьор през забавния поглед. Стенд ъп шоуто с пътна тематика засяга проблематични теми, пречупвайки ги през комедийната призма.

Постановката ще бъде представена на 14 март на малката сцена в театъра "Сълза и смях" от 20:00 часа.

"Всяка ситуация е смешна. В градския транспорт всичко е смешно, гоненето му също и това как човек се нервира", коментира в "България сутрин" актьорът.

Според него в стенд ъп комедията е задължително да се стремиш да осмиваш някакъв проблем и да приковаваш внимание към него чрез смеха. По думите му за някои хора има ефект, за други не, но е важно, че все пак се замислят.

"Мисля, че печели това, че е комедия. Когато играех "Ромео и Жулиета" и съм канил приятели и те казват "стига с тази драма, животът е достатъчна драма". Искаме да се посмеем на нещо, преди всичко - това продава. И другото е, че е много близко до човека, няма образ, тоест ти си там", сподели актьорът пред Bulgaria ON AIR.

На 30 март отново в "Сълза и смях" любителите на комедията ще могат да гледат и другото шоу на Симеонов, носещо името "Баси кефа", където фокусът е върху дребните удоволствия в живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
шът преди 5 години
Аа бе, само не разбрах от тая телевизия, нямат ли по-грозна водеща... , че тая нещо ми прекалено "хубава" изглежда!?

Спонсорирани публикации