4 зодии, които пренебрегват останалите

Игнорират ги нарочно. Но защо?
15 мар 2019 19:00, Теодора Драгоева
11
4 зодии, които пренебрегват останалите
Снимка: Pixabay

Никой не обича да бъде игнориран, но на всички ни се случва от време на време някой да се направи, че не ни вижда, че съществуваме. Разбира се, това ни кара да се чувстваме ужасно и като цяло е удар по самочувствието ни. Има хора, които са склонни съзнателно да игнорират другите, а някои го правят уж без да искат.

Няколко знака в зодиака са професионалисти в игнорирането на хората. Те просто умеят да не обръщат внимание на нуждите или присъствието на хора, които по някаква причина не са им интересни.

Игнорирането може да бъде и доста манипулативно, особено ако човек го прави, за да постигне нещо, което иска. Пренебрегването на хората, които говорят до вас, когато се опитвате да се съсредоточите е добро умение, но игнорирането на някого като вид наказание, е доста грубо.

Ето и кои са 4-те зодиакални знаци, които са най-груби и безмилостни в това отношение:

1. Дева

Ако сте по-непостоянна, непредсказуема, еуфорична и/или творчески хаотична личност, хората от зодия Дева ще ви игнорират. Девите са прецизни, подредени и никак не са импулсивни. Ако някой им изглежда по-повърхностен, непохватен или твърде приказлив, Девите вероятно ще изпитат известна неприязън към него от самото начало. Те няма да се държат злобно, но ще се опитат да забравят, че този човек изобщо съществува.

2. Телец

Ако не вярвате в себе си достатъчно, човекът от зодия Телец ще ви пренебрегне. Ако нямате цели и амбиции в живота си, ако не сте планирали бъдещето си, този зодиакален знак няма да има никакъв интерес към вас.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Абсолютно преди 5 години
вярно за Девите,с една подробност,че го правят от чиста проба ПРОСТОТИЯ!?!?
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Scorpioooo
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците пренебрегват хората които не им харесват.Например държат се грубиянски,просташки демонстрират с гордост селянии и едва ли не очакват възхищение.Телците са меркантилна зодия ,сребролюбиви и в червата и подобно евтино поведение ги отблъсква.Наречете ни сноби -дори да е така по-добре в снобарски мерцедес отколкото в умирисан на чорапи и пръцкано стар голф с избушените седалки китеникът и цвилещата чалга.
1
3
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Не се ....e6aвайте с Телето, че ше му усетите рогата..най малко

Спонсорирани публикации