Професия: Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки!

Еротичните танцьорки може да са без опит, обещават им "обучение"
Обновена: 21 мар 2019 10:04 | 21 мар 2019 08:55, Камелия Цветанова
64
Професия: Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки!
Снимка: Pixabay

За млади и красиви дами, склонни да изкарват прехраната си като стриптийзьорки, има сезонна работа в нощните барове по морето.

По 3000 лева заплата на месец може да изкарат желаещите дами да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и чужди туристи близо до плажа. Трудов договор, осигуровки и квартира в хотел са част от обявите за заетост.

Още по темата
Работното време е 4 часа всяка вечер, но при договаряне с колежките, може да се получат почивни дни в края или в началото на седмицата, пише "Монитор".

Желаещите да се трудят по Черноморието обаче не са много и с всяка година намаляват, жалват се работодателите.

Затова се търсят и еротични танцьорки без опит, като им се обещава "обучение".

Въпреки това за сезона нашите работници от женски пол с подобни качества се насочват към круизи или Кипър, където изкарват двойно, разказват работодатели, търсещи персонал по морето.

Добре заплатена е работата на бармани и сервитьори, но извън големите хотелски комплекси. Задължителни са познания по алкохолните напитки и табиети за обслужване. Най-малко пари се получават в комплексите с ол инклузив обслужване, става ясно и от обявите.

Хотелиери разказват, че трудно задържат хора със стаж, но се опитват с възможностите за развитие и израстване във водещи хотелски вериги, от които са част местата им за настаняване. Извън тях сръчен и бърз персонал за бар или ресторант с два езика може да изкарва до 2500 лева с бакшиши, с до два почивни дни в седмицата.

Работата в кухня на едно от оборотните заведения в Синеморец като помощен персонал може да осигури доход от 1000 лева чисто на месец. Търсените качества са бързина и сръчност, а опитът е задължителен за позицията на мияч в ресторант.

По 25 кинта ще изкарват продавачите на фрешове, за надника трябва да се откажат задължително от вредни навици като тютюнопушенето, желае в свои обяви в интернет търговец на напитки от плодове и зеленчуци.

Дискриминация има в доста от афишите в нета, търсят се основно млади служители, като за позициите няма събота, няма неделя, а английският език трябва да се владее отлично.

От качествата на продавача зависи заплащането на работника при продажба на кукуруз и сладолед на плажа. При работата на количка за царевица на пара се обещава твърд надник и процент на оборота или около 30-35 лева на ден.

По-малко пари ще изкарват администраторите в хотели дневна или нощна смяна, но на хладно и по-спокойно място. Тук заплатата за месец е от 650 до 900 лева. По-ниското заплащане е в семейните хотели на север, но колкото по-близо до лудуващите цяла нощ английски туристи се работи, толкова повече пари се изкарват.

Работна ръка от Виетнам, Индия и Шри Ланка да запълни недостига на кадри в туристическия бранш, за това се обявиха от Националния борд по туризъм пред "Монитор".

По думите на изпълнителния директор на организацията Полина Карастоянова азиатците имат дългогодишни традиции, които биха спомогнали за развитието на сектора у нас. Според Карастоянова няма професии, които се търсят повече или по-малко, а проблемът идва от липсата както на квалифицирани, така и на неквалифицирани работници. За да се справим с това, трябва да се насърчат студентите и учениците от различни специалности.

"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора", смята шефката на борда. По нейни думи работниците от Украйна и Молдова са крайно недостатъчни, за да има трайно и устойчиво решение на проблема.

Компания търси служители за речни кораби на заплати до 3500 евро на месец. Най-много ще получава главният готвач, след него помощниците и мениджърът на ресторанта. Търсят се готвачи, камериери, сервитьори, бармани, рецепционисти, фризьор и музиканти.

Но е необходим опит на позициите. Трябва да се знаят минимум английски език, а втори западен език е предимство, като немски, испански или френски. Допълнително може да се изкарва от 500 до 1000 евро бакшиш.

На борда на кораба ще получите трудов договор, осигуровки, настаняване, изхранване, платен отпуск и възможност за детски надбавки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ей тука само хора са доход над 5 бона пишат, чак се чувствам беден!
56
3
 
1
 
! Отговори
SHERLOCK преди 5 години
25 кинта!!!3 бона!!!!Kamelia.... tragedia!!!
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 54Доста са прекаснали, защото висшето образование е често загуба на време, поне в този сектор.
54
1
 
13
 
! Отговори
до 52 преди 5 години
Това е интелектуален труд. Добре платен, това имах предвид. Пределно ясно на всеки е, че има всякакъв тип хора. Например- всичко, което бълва академията на Наков, е абсолютна нула и посмешище (личен опит от инревюта, които водя, когато търсим хора). Лично аз съм завършил 2 магистратури- ей така от интерес. Има хора в сектора- безкрайно интелигентни и ерудирани- мениджъри (не на водопади...), които дори нямат висше образование. Масово в сектора хората са прекъснали и недоучили.
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ок, браво на теб, но ти каза, че заплатата ти била 1800 лева в един момент, но към днешна дата, само осигуровките ти били толкова. Дяволът е в детайлите, както викат на запад.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48Здравей! В момента работя, като т. нар data scientist, ама ми е смешно, като колегите се имат за интелектуалци, защото ни е орефърцунена работната титла. Това са умения, които вярвам, че всеки човек, способен да си върже обувките и да изкар до 8ми клас, може да прави, стига да има времето, волята и нужното обучение. Така че по-полека с интелектуалния етикет, който си слагаш.
51
1
 
6
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
Удръжките на всичко до 3000лв. са грубо 22%. За всичко над 3000лв.- 10%.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48Мяма лал, да са ти 1800 лева осигуровките, защото макса е около 490 лева.
49
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, не виждам нищо нередно в това. Защо изобщо има цяла статия?
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора"- леле, леле... Когато учех, още трети курс започнах чисто за 1800лв.- junior- наплашен и зелен "програмист" (преди 8 години...). Струваха ми се толкова много пари. Сега само осигуровките ми са толкова, кажи речи. Да, работил съм и черна работа- в склад, за да си плащам университета. Никой нормален интелигентен човек няма да избере черната работа, при условие на бруталния недостиг на интелектуалци...
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
доста съмнителна обява. за да стигне до 3, 000 лева е много вероятно да се наложи да върши и друг вид работа, освен танцуване.
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В заглавието се говори за стриптийзьоР, а в материала - за еротична танцьорКА.Има ли разлика в заплащането на мъжете и на жените, избрали тази професия?
45
0
 
27
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
Чудих се защо ще търсят работна ръка чак от Виетнам, Индия и Шри Ланка и най - накрая ми светна! Колкото от по - далече успеят да си докарат роби, толкова повече ще ги ползват като роби! Просто хората няма да имат пари да се върнат в родината си. Е..... ти тарикатите. И ако някое момиче чете тук - нали никой не вярва, че някой ще и дава 3000 лв. за да се върти 4 часа на пилон. Останалите 20 часа ще обслужва кой ли не по всякакъв начин!
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
при този порнографски свят в който живеем, кой плаща в днешно време само, за да гледа, ясно е, че в заведенията за стриптийз се предлага и консумация.
43
4
 
22
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Възгледите за желана работа на младежите у нас към днешна дата: Момчетата - охранителче, сервитьорче (барманче), шофьорче на бус или пикап (разносна търговия). Момичетата- кифла (чака на парите на някой), стриптизьорка, сервитьорка. Да ама има бананиии и кабинета е стабилен!!
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези 3000 лева за това работно време, са доста малко.
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен че танцуват после и спят с клиенти, а някой прибира парите.
40
0
 
22
 
! Отговори
ИТ специалист преди 5 години
"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора"Е сега си зарязах работата за 6хил лева чисто дето я работя 5 часа ,я не за да бъхтя по 12 часа за 2хил лева месечно на морето.Тия от борда на туризма са хахавелници дето смятат ,че цяла България им е длъжна да им поддържа бизнеса.Вчера искаха министерството на туризма да им плаща рекламата.Нагльовци!
39
0
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТО ТАКА СЕ ПОЧВА!!!ОТ СТРИПТИЗЬОРКА ДО ПР...КА ГРАНИЦАТА СТАВА ТЪНКА С ВРЕМЕТО!
38
2
 
23
 
! Отговори
бай Спиро преди 5 години
Като младеж ми ставаше подпоручика от обложка на чорапогащник. Сега и гола жена на улицата да видя няма да се впечатля. Или съм одъртял или съм предозорал с голотии...

Спонсорирани публикации