Професия: Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки!

Еротичните танцьорки може да са без опит, обещават им "обучение"
Обновена: 21 мар 2019 10:04 | 21 мар 2019 08:55, Камелия Цветанова
64
Професия: Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки!
Снимка: Pixabay

За млади и красиви дами, склонни да изкарват прехраната си като стриптийзьорки, има сезонна работа в нощните барове по морето.

По 3000 лева заплата на месец може да изкарат желаещите дами да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и чужди туристи близо до плажа. Трудов договор, осигуровки и квартира в хотел са част от обявите за заетост.

Още по темата
Работното време е 4 часа всяка вечер, но при договаряне с колежките, може да се получат почивни дни в края или в началото на седмицата, пише "Монитор".

Желаещите да се трудят по Черноморието обаче не са много и с всяка година намаляват, жалват се работодателите.

Затова се търсят и еротични танцьорки без опит, като им се обещава "обучение".

Въпреки това за сезона нашите работници от женски пол с подобни качества се насочват към круизи или Кипър, където изкарват двойно, разказват работодатели, търсещи персонал по морето.

Добре заплатена е работата на бармани и сервитьори, но извън големите хотелски комплекси. Задължителни са познания по алкохолните напитки и табиети за обслужване. Най-малко пари се получават в комплексите с ол инклузив обслужване, става ясно и от обявите.

Хотелиери разказват, че трудно задържат хора със стаж, но се опитват с възможностите за развитие и израстване във водещи хотелски вериги, от които са част местата им за настаняване. Извън тях сръчен и бърз персонал за бар или ресторант с два езика може да изкарва до 2500 лева с бакшиши, с до два почивни дни в седмицата.

Работата в кухня на едно от оборотните заведения в Синеморец като помощен персонал може да осигури доход от 1000 лева чисто на месец. Търсените качества са бързина и сръчност, а опитът е задължителен за позицията на мияч в ресторант.

По 25 кинта ще изкарват продавачите на фрешове, за надника трябва да се откажат задължително от вредни навици като тютюнопушенето, желае в свои обяви в интернет търговец на напитки от плодове и зеленчуци.

Дискриминация има в доста от афишите в нета, търсят се основно млади служители, като за позициите няма събота, няма неделя, а английският език трябва да се владее отлично.

От качествата на продавача зависи заплащането на работника при продажба на кукуруз и сладолед на плажа. При работата на количка за царевица на пара се обещава твърд надник и процент на оборота или около 30-35 лева на ден.

По-малко пари ще изкарват администраторите в хотели дневна или нощна смяна, но на хладно и по-спокойно място. Тук заплатата за месец е от 650 до 900 лева. По-ниското заплащане е в семейните хотели на север, но колкото по-близо до лудуващите цяла нощ английски туристи се работи, толкова повече пари се изкарват.

Работна ръка от Виетнам, Индия и Шри Ланка да запълни недостига на кадри в туристическия бранш, за това се обявиха от Националния борд по туризъм пред "Монитор".

По думите на изпълнителния директор на организацията Полина Карастоянова азиатците имат дългогодишни традиции, които биха спомогнали за развитието на сектора у нас. Според Карастоянова няма професии, които се търсят повече или по-малко, а проблемът идва от липсата както на квалифицирани, така и на неквалифицирани работници. За да се справим с това, трябва да се насърчат студентите и учениците от различни специалности.

"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора", смята шефката на борда. По нейни думи работниците от Украйна и Молдова са крайно недостатъчни, за да има трайно и устойчиво решение на проблема.

Компания търси служители за речни кораби на заплати до 3500 евро на месец. Най-много ще получава главният готвач, след него помощниците и мениджърът на ресторанта. Търсят се готвачи, камериери, сервитьори, бармани, рецепционисти, фризьор и музиканти.

Но е необходим опит на позициите. Трябва да се знаят минимум английски език, а втори западен език е предимство, като немски, испански или френски. Допълнително може да се изкарва от 500 до 1000 евро бакшиш.

На борда на кораба ще получите трудов договор, осигуровки, настаняване, изхранване, платен отпуск и възможност за детски надбавки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
9
 
! Отговори
Конса преди 5 години
Аз на слънчака 2г вече само над 40 жени опраскане разни европейки но се е случвало и рускини и ми плащат добре щото съм на 22 и цяла нощ мога да ги опраскане
36
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехххх, за какво да се чепати на кола кифлата за 3000 лв? Не е ли по-добре да стане журналистка? И да си пише глупости колкото и душа иска.Какви стриптизьорки на круизен кораб? Някой май е виждал круиз само в мокрите си сънища.За речните кораби немският език е задължителен, мила моя, не е никакво предимство. И би ли ни пояснила какви бакшиши точно изкарват готвачите, рецепционистите и музикантите?А продажбата на "кукуруз" на плажа просто кърти. С тройка по български и прас - журналист в днес
35
1
 
15
 
! Отговори
отдавна казано преди 5 години
Краката вдигат ценатаи цената вдига краката.
34
2
 
11
 
! Отговори
меринджей преди 5 години
В нашия офис повечето колежки бачкат стрийптизьорки. ходят с тоалети, които оставят твърде малко на мъжкото въображение. Имаме си даже и младеж стрийптизьор. Той обаче, понеже предозира със стероиди и има акне, не ходи разголен, а с нелепо тесни дрехи.
33
1
 
11
 
! Отговори
майорски преди 5 години
До Ф.С.В.82 кг съм ....бюрото ще ме издържи ...но съвеста ми не !!!независимо че в държавата цари разврат, шуробаджанащина и хаос ...това не означав че медийте трябва да толерират това ..... мисля че би трябвало да има национална политика по този въпрос ....и подобни публикаций трябва да се санкционират.... както върви скоро на борсата за работа в социялното министерство ще се появят обяви .....търсим ..."леки жени"..."леки мъже" .... ...а скоро и органи за продан ...къде е морала !
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По Черноморието е много красиво. Но има едно нещо, което седи неестествено със заобикалящата го среда и това е морето. Трябва да се изградят високи бетонени стени, които да прикрият водата и да са в унисон с останалата красота!
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо вярно. Според НСИ през 2018 година в сектора Хотелиерство и ресторантьорство, средната заплата е била 694 лева. На сезонните работници плащат най-малко.
30
3
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
ДО Майорски --Ами потанцувай малко - може и да ставаш за тази работа (стига да не счупиш бюрото) )) В България кариерата е тясно свързана с надутите устни и разгологъзването - ако нямаш физически данни - то идва шуробаджанащината- Гледах вчера в Варна - форум с студенти - как се правило кариера- хаха Този капиталистически модел в Бг не върви - Тук кариерата минава през леглото или през плажният дансинг -до мечтата - белият рижав английски принц който я спасява от калта ))
29
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще видим редовните критикари на ГЕРБ(за които всичко е порочно), какво ще направят след това - вероятно градът на слънцето ни очаква.
28
0
 
15
 
! Отговори
майорски преди 5 години
Браво ДНЕС ....браво на вас ...правите реклама на една достойна професия ...очаквам следващата статия да бъде за следващата уважавана професия ПР.. .... колко осигуровки плаща ....каква заплата взима ....и колко е уважавана ....Страхотна морална политика на сайта ви !с прочитането на тази статия ми идва да заплюч компютъра пред мен...да хвърля дрехите и да започна да танцувам гол на бюрото ....Браво на вас !!! Младите се учат от вас ....
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичам да се разхождам бос по бетона край морето. Има един такъв, невероятен индустриален романтизъм
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нащо море е мутренско.Всичко в държавата начело със Суджука е мутренско.
25
1
 
18
 
! Отговори
Омуртаг redemption преди 5 години
А тази реклама накрая на статията за кораби нещо като подсъзнателен призив за емиграция ли беше? Хора, не виждате ли какво става, опитват се да ви изгонят от страната ви като ви насъскват едни други. С много вече успяха и затова е пълно с о.трепки, съвземете се, опитват се да ни направят модерни роби, дърво без корен, слуги със синя кръв!
24
3
 
23
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Да фалират сички мутри по морето дето го бетонираха, живот и здраве морето да ги залее и да си земе своето, то си знае работата!
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Как ще ги стигнем?а ти не дискриминраш ли, като насочваш само към младите. Жалваш от дискриминация по признак пол, а в същото време дискриминираш по признак възраст. То и аз като видях, викам ето това е за мен сега работа, но нито възрастта ми отговаряла, нито пола. Иначе три водки и две бири за затегач и такива чупки ще им направя и колко плът има да показвам, добър съм значи, но.. Дискриминация си е :)
22
2
 
16
 
! Отговори
Аааа не бе преди 5 години
Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки, че и някоя безплатна дупчица може да излезе!
21
2
 
14
 
! Отговори
демократ преди 5 години
А СЪщо така може да заработват и добри пари със св--ки и други услуги.Важно е всички да са доволни и всичко да е прозрачно.Касови бележки за всички видове дейности.
20
1
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Продължавам - И на всички тези азиатци само самолетните билети струват за отиване и връщане - колкото да платите спокойно на един български работник за целият сезон - ДВОЙНА ЗАПЛАТА! - ама явно Вие хотелиерите ще ги докарате с влак робите от Азия - )) Ще пътуват 1 месец ) хаха- Лъжете себе си и НИКОЙ друг - Но нека се ПОЗАБАВЛЯВАМЕ МАЛКО С вас - ИМА И В ЗИМБАБВЕ РОБИ - НО ЗАБРАВИХТЕ ЧЕ ТУРИСТА ИДВАЩ В БГ ИДВА И ЗАРАДИ БЕЛИЯТ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ - ТОЙ НЕ ИСКА МОКАМБА ДА МУ СЕРВИРА ХРАНАТА !
19
1
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Гледам че разширяваме дестинациите за купуване на роби - вече имаме нови дестинации)) Шри Ланка ( остров Цейлон) Индия )) Какво стана с Арменският договор за роби подписан от В Симеонов )) Какво стана с украинци и молдовци от миналият сезон ? ХМ -Виетнамците къде са ? На хотелиерите ще им трябват поне 1 г за обучение на хора от Индия и Шри Ланка - те на пералнята викат совалка и се мият в легени с кална вода от реките - Виетнамците ядат всякакви буболечки и са мега мръсни-
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2500лв 3000лв о да може може, всичко може...

Спонсорирани публикации