Професия: Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки!

Еротичните танцьорки може да са без опит, обещават им "обучение"
Обновена: 21 мар 2019 10:04 | 21 мар 2019 08:55, Камелия Цветанова
64
Професия: Стриптийзьор на морето. 3 бона заплата, че и осигуровки!
Снимка: Pixabay

За млади и красиви дами, склонни да изкарват прехраната си като стриптийзьорки, има сезонна работа в нощните барове по морето.

По 3000 лева заплата на месец може да изкарат желаещите дами да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и чужди туристи близо до плажа. Трудов договор, осигуровки и квартира в хотел са част от обявите за заетост.

Още по темата
Работното време е 4 часа всяка вечер, но при договаряне с колежките, може да се получат почивни дни в края или в началото на седмицата, пише "Монитор".

Желаещите да се трудят по Черноморието обаче не са много и с всяка година намаляват, жалват се работодателите.

Затова се търсят и еротични танцьорки без опит, като им се обещава "обучение".

Въпреки това за сезона нашите работници от женски пол с подобни качества се насочват към круизи или Кипър, където изкарват двойно, разказват работодатели, търсещи персонал по морето.

Добре заплатена е работата на бармани и сервитьори, но извън големите хотелски комплекси. Задължителни са познания по алкохолните напитки и табиети за обслужване. Най-малко пари се получават в комплексите с ол инклузив обслужване, става ясно и от обявите.

Хотелиери разказват, че трудно задържат хора със стаж, но се опитват с възможностите за развитие и израстване във водещи хотелски вериги, от които са част местата им за настаняване. Извън тях сръчен и бърз персонал за бар или ресторант с два езика може да изкарва до 2500 лева с бакшиши, с до два почивни дни в седмицата.

Работата в кухня на едно от оборотните заведения в Синеморец като помощен персонал може да осигури доход от 1000 лева чисто на месец. Търсените качества са бързина и сръчност, а опитът е задължителен за позицията на мияч в ресторант.

По 25 кинта ще изкарват продавачите на фрешове, за надника трябва да се откажат задължително от вредни навици като тютюнопушенето, желае в свои обяви в интернет търговец на напитки от плодове и зеленчуци.

Дискриминация има в доста от афишите в нета, търсят се основно млади служители, като за позициите няма събота, няма неделя, а английският език трябва да се владее отлично.

От качествата на продавача зависи заплащането на работника при продажба на кукуруз и сладолед на плажа. При работата на количка за царевица на пара се обещава твърд надник и процент на оборота или около 30-35 лева на ден.

По-малко пари ще изкарват администраторите в хотели дневна или нощна смяна, но на хладно и по-спокойно място. Тук заплатата за месец е от 650 до 900 лева. По-ниското заплащане е в семейните хотели на север, но колкото по-близо до лудуващите цяла нощ английски туристи се работи, толкова повече пари се изкарват.

Работна ръка от Виетнам, Индия и Шри Ланка да запълни недостига на кадри в туристическия бранш, за това се обявиха от Националния борд по туризъм пред "Монитор".

По думите на изпълнителния директор на организацията Полина Карастоянова азиатците имат дългогодишни традиции, които биха спомогнали за развитието на сектора у нас. Според Карастоянова няма професии, които се търсят повече или по-малко, а проблемът идва от липсата както на квалифицирани, така и на неквалифицирани работници. За да се справим с това, трябва да се насърчат студентите и учениците от различни специалности.

"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора", смята шефката на борда. По нейни думи работниците от Украйна и Молдова са крайно недостатъчни, за да има трайно и устойчиво решение на проблема.

Компания търси служители за речни кораби на заплати до 3500 евро на месец. Най-много ще получава главният готвач, след него помощниците и мениджърът на ресторанта. Търсят се готвачи, камериери, сервитьори, бармани, рецепционисти, фризьор и музиканти.

Но е необходим опит на позициите. Трябва да се знаят минимум английски език, а втори западен език е предимство, като немски, испански или френски. Допълнително може да се изкарва от 500 до 1000 евро бакшиш.

На борда на кораба ще получите трудов договор, осигуровки, настаняване, изхранване, платен отпуск и възможност за детски надбавки.


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
29
 
! Отговори
Ндкдкдк преди 2 месеца
Нещата в България не вървят на добре щом и за **и го закъсахме
16
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нормално е при демокрацията българките да работят стриптизьорки и професионалистки, 90% от професиоанлистките в Европа са българки.
15
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ха после твърдете, че българките са красиви и умни. Като по филмите и модите на 90 през океана с плътта ще забоготееш и душата на Дявола ще си продадете.
Колко са "красиви" българките като замирисаха на разлагащо се и ВЪЛК не иска да ги пипа!
14
1
 
46
 
! Отговори
АБВ преди 2 месеца
А какво стана с молдовците, македонците и украинците? Май и те не искат да работят без пари! Същото ще стане и с индийците.
13
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом взеха да приказват за квалифицирани сервитьори и бармани ми се изясни колко сме зле.
Всеки работил в чужбина знае че това е дъното( не обиждам колегите) , но в испания с един "добър ден "и числата на англииски ме взеха сервитьор, та каккви квалифицирани кадри търсят за сезонна работа.
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"По 25 кинта ще изкарват продавачите на фрешове, за надника трябва да се откажат задължително от вредни навици като тютюнопушенето, желае в свои обяви в интернет търговец на напитки от плодове и зеленчуци." - на час нали??
11
2
 
12
 
! Отговори
затова преди 2 месеца
Затова, когато се разболеете, не ходете на доктор, а на стриптизьорка.
10
1
 
36
 
! Отговори
тц, не става преди 2 месеца
А бе какво се тикате все при бакшишите,те са бонус!Я ги има,я ги няма!Бакшишите не ги давате вие,та да им държите сметка!Наливахте бетон скъпите другарчета,яко го наливахте,ама само с наливане не става,иска и акъл!Вместо да пообиколите по света да видите как става тая работа,ганю възмечтава големи пари,акъл не му трябва!А заплатите определено са никакви!
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най-новата, актуална и добре платена професия е "нещатен скротумен лизач масажист" на герберасти.
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прайм масажи на отегчени от скука дами за 500лв на час!
7
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цялата на страна е станала един голям стриптиз. Музиката е платена от фащ!
6
1
 
39
 
! Отговори
Бонджорно Бг маФиозо преди 2 месеца
И Туризма го съсипахте !!
5
1
 
30
 
! Отговори
Как ще ги стигнем? преди 2 месеца
Стриптийзьор било професия?!
..., но пък само за млади дами.
Защо е тази дискриминация?
Пропускате младите господа.
Актуализирайте се, бе!
И младите господа да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и чужди туристи.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Правя палачинки всякакви за 5000 лв. месечно (може и без осигуровки).
Работното ми време от 09:00 до 12:00!
Транспорта от роботодателя, плюс кафето и цигарите!
3
0
 
61
 
! Отговори
Барман преди 2 месеца
Жени не се подлъгвайте, като освен стриптийзьорки, ще ви направят и прост.... и. Ще ви накарат да спите с гнусни, мръсни, дебелаци, разни араби по морето и други.
2
1
 
57
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 месеца
Другите 4 часа ще са в леглата на гостите на хотела на повикване.За тези работодалели даващи по 3 хил. лева заплата данъчните знаят ли и какви осигуровки се плащат? Добре ,че само с алкохолният и *** туризъм ни знаят по света.На какво обучение ще ги подлагате стрийптизьорките? Дали умеят да свирят на кавал?
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Идеално!

Спонсорирани публикации