Каква драма! Кобрата нокаутира румънец в кървав мач с три нокдауна

Българинът постигна своя 27-и успех в кариерата си при дебюта си в САЩ
Обновена: 24 мар 2019 07:32 | 24 мар 2019 06:53, Красимир Ангелов
104
Каква драма! Кобрата нокаутира румънец в кървав мач с три нокдауна
Снимка: Twitter

Кубрат Пулев започна с победа в САЩ, в може би най-драматичния успех в кариерата си до момента. Кобрата надделя над румънеца Богдан Дину в Коста Меса (Калифорния) след нокаут в 7-ия рунд и в крайна сметка записа своя 27-и успех в кариерата си. Това бе и 14-и нокаут в кариерата на нашенеца.

Това пък бе втора загуба за румънеца от българина, като първата от тях бе в аматьорския бокс. Българинът започна мача плахо и неговият опонент му отвори зверска аркада в 4-ия рунд и имаше изключително сериозна вероятност мачът да бъде спрян и да бъде присъдена победа за румънския боксьор.

Все пак медиците край ъгъла на Пулев си свършиха прекрасно работата и закърпиха раната, за да може тя да не се отваря толкова широко и да не пречи на бълтарина да даде най-доброто от себе си в следващите няколко рунда.

Инфарктните моменти дойдоха в 7-ия рунд. Тогава българинът изпрати румънеца в нокдаун, но съдията спря времето. Имаше реална опасност от дисквалификация заради непозволен удар, а хитрецът Дину стоеше на земята и се надяваше точно на това.

В крайна сметка играта бе подновена, а българинът бе абсолютен доминант и в този седми рунд. След подновяването на играта българинът изпрати в два нокдауна Дину и след втория той не се изправи, след като се оправда с проблеми с крака.

Всичко за  триумфа на Кубрап Пулев четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
19
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев с жалка измъчена победа срещу анонимник, а иначе моля ви се бил по- добър от Джошуа. Така се изцепи оня ден. ) Та нали оня робот още в първият рунд ще те умъртви, бе Кобрети?

Спонсорирани публикации