Кои зодии привличат неприятностите?

Харесва им да са различни
27 мар 2019 21:45, Теодора Драгоева
1
Кои зодии привличат неприятностите?
Pixabay

Когато си дете да си непослушен е чаровно. Когато обаче навлезеш в света на възрастните, всички ще очакват от теб да се държиш добре, да се съобразяваш с другите и да не се забъркваш в неприятности.

И все пак има няколко зодии, представителите на които обичат да дърпат дявола за опашката. Те не се плашат от проблемите и нерядко се държат така, че ги предизвикват сами с поведението или думите си.
 
Ето и кои са тези 5 зодии:
 
1. Дева
 
Хората от зодия Дева, като истински „девици“, искат всички останали да вярват в техните доброта и благородство. Всъщност доста често Девите се държат преднамерено лошо и дори тяхната практичност не може да заблуди околните. Ако си търсите партньор за някакво престъпление, помислете за някой свой приятел от зодия Дева – много е вероятно да се отзове на поканата ви.
 
2. Везни
 
Хората от зодия Везни живеят за това да бъдат непослушни и/или палави. Представителите на тази зодия се славят не само като неверни в любовта, но и като страхотни манипулатори (благодарение на огромния си чар). Очарователните Везни уж се стремят към баланс и хармония в живота си, но доста често лъкатушат в двете крайности, а това им носи проблеми със зависимости и други. 
 
3. Близнаци
 
Това, което поставя Близнаците в категорията на непослушните зодии е фактът, че те са склонни да лъжат и мамят за щяло и нещяло. Те много често живеят с идеята да заблуждават другите, така че нещата да са в тяхна полза. Близнаците имат способността да примамват хората около себе си, било то в романтичен или в бизнес план, но нерядко разочароват близките си след известно време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации