Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата

Засега страда само имиджa на боксьора
Обновена: 30 мар 2019 10:42 | 30 мар 2019 10:42, Александър Попов
180
Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата
Кадър: YouTube

Нито тя е красавица, нито Пулев е звяр. Но Джен и Кубрат попаднаха в сюжет като в приказката, която след няколко години дори може да бъде и забранена. Към такъв свят сме се устремили...

Тази седмица около тяхната целувка се завихри истински скандал. Боксьорът целуна репортерката по устата, но в неправилната държава. Защото ако у нас това се приема за някакъв тип геройство, то в Щатите започна разследване.

Кобрата вече остана без лиценз и право да се боксира в Калифорния, но неприятностите за неговата кариера тепърва могат да станат по-големи. Ще се разбере на 14 май, когато ще има ново заседание на Щатската спортна комисия.

Дженифър, известна като Кралицата на голото суши, със сигурност не е цвете за мирисане. Тепърва ще излязат и доста компромати за нея.

Но трябва да сложим ръка на сърцето и да признаем - постъпката на Кубрат е нелепа и непристойна. Независимо дали се познават, независимо дали тя е част от антуража на българската група по партита. Като са си били толкова близки приятели - да беше я целувал извън обхвата на камерата. Всъщност ще трябва да доказва дали я е пипал и по задните части извън ефир...

Ако някой си мисли, че Джен търси своята петминутна слава - греши. Определено става въпрос за пари. И ще се бори да изтъни банковата сметка на Кобрата. А той вече плаща солено, засега щетите са основно имиджови. Най-вероятно ще се прости и с немалка сума. Но това засяга само него.

Американското суши обаче приседна яко по реномето на Кобрата. Ще притихнат и патриотичните изцепки колко сме велики българите.

Защото един велик българин не лепва мокри целувки на репортерка. Един велик българин не унижава една жена пред медиите като загатва какви неща правила по тоалетните. Можеше просто да се извини. Но пък така имиджът на мачо ще пострада. И Кубрат и неговия екип предпочетоха да обясняват каква лека жена е Джен Суши. И как едва ли не много жени мечтаели да получат "целувката на Кобрата".

Но пак забравят - подобни реплики са релевантни само за България. Ако беше някоя родна плеймейтка на мястото на Сушито нямаше да има никакъв скандал, напротив - щеше да има няколкомесечни хвалби. Защото за много "златотърсачки" да се отъркат в известен е основна цел в живота им.

Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват. Независимо колко си известен. Затова и през последните години редица холивудски величия сядат на съдебната скамейка. И в най-добрия случай губят само милионните си приходи.

В САЩ на тема сексуален тормоз и насилие са много чувствителни. Използват го и като начин за изкарване на пари. Затова адвокат дебне на всеки ъгъл.

И Кубрат ще го усети. Просто трябва да знае къде и кого целува, защото по света не е като в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще наемем елитната кантора "Саломоник Лойърс енд Морал Лоу", която ще осигури най-добрата защита на Пулев в съда. Разходите за това ще са за сметка на Външно министерство - каза Екатерина ЗахариеваЕ, как така от нашите джобове държавата ще дава пари, че някакъв про с так се е държал като такъв някъде!!!???? Може ли да ни питат дали сме съгласни или и спрямо нас се действа както прави пулев?
123
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕдин истински мъж не трябва да се държи така,Колега, забравяш, че "обществото" не слага етикет "истински мъж", а "мъжкар", което за мен си е вид "***"....За съжаление, един отличен спортист се оказа.."мъжкар"..
122
6
 
28
 
! Отговори
от мен преди 5 години
Аз го уважавах тоя като спортист , харесваше ми , че е патриот. Сега какво , излага ни по света с каруцалско поведение. Не коментирам целунатата каква е , просто казвам , че като жена аз не бих искала принудително да ме целува потен боксьор , отвратих се !
121
16
 
4
 
! Отговори
65 преди 5 години
Натази снимка за мен е неадекватен.Когато са си бъркали по дупките ,не е била обидена ,а сега направо оскърбена
120
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един истински мъж не трябва да се държи така, каквото и да е сторил. Колкото повече се обяснява, толкова по-зле изглежда. Изтървал се е, целунал я е - голяма работа. Ако съдът го накара да плаща - добре. няма защо да се вадят кирливи ризи и смехории за сушита и "партита" с пуканки и безплатна минерална вода.
119
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте целувката и пак ми кажете, че Пулев бил жертвата. А ако наистина той е жертвата, толкова по-зле за него - жертва дето сама си окачва въжето...
118
17
 
18
 
! Отговори
vane преди 5 години
ама тя не се опъна или поне намръщидаже се кефеше то се виждазащо не се дръпна ?
117
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По случая - Пулев се държи като женка. Първо налетя на репортерката, после изкара нея виновна. И накрая се опита да я представи като такава и онакава. Грозна работа. Нашето лигаво боксьорче ше донесе вода от девет кладенеца, само и само да не поеме отговорност за постъпката си. Но нещата се влошават - сега ще го подпукат и за клеветническа кампания срещу репортерката.
116
27
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не става така, един се млати, спазва режими, говори и глупости, но пак прави нещо човека. Появява се някаква си мома-куртизанка и иска по много евтин начин да му отмъкне част от придобитото(без никакви усилия) с много тренировки и труд. Не става така. Този свят трябва да прекрати подобни действия на разни златотърсачки. Нарушени и били правата на момата. Е кво им се върти там около тях като са толкова страшни Пулевците. без тия.
115
16
 
35
 
! Отговори
Ева преди 5 години
Много грозна бееее
114
20
 
18
 
! Отговори
Чалгарофоб преди 5 години
Суши иска да се гуши! Нека направим протест пред Народното събрание по повод на Боко Тиквата и Екатерина Захариева държавата да поеме адвокатските разноски за защитата на бай ви Пуля в Америката!
113
10
 
40
 
! Отговори
Oпааа! преди 5 години
Ей, тарикатът Пуле си намери майстора! Лошото, че Външното ни министерство ще му плаща съдебната му защита с държавна пара, което е престъпление! Сам си е виновен! Виновна е обаче и чалгизацията, мутризацията и безнаказаността в държавата ни, която така го е възпитала - да прави онова, което реши, без да пита за позволение и да не се извинява! С това видео-компромат ще стане още по-тежко за него, но простотията си е простотия. Лошото, че бате ви Боко ще плаща с пари от бюджета за своеволията му!
112
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ако ми пише в фб директно, ще е игнорна. Мн ниска топка за Български мъж е тая. Как може зрели мъже и то личности да се докосват до това нвщо. Излагация тотална.
111
24
 
29
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Какво ми дрънкате е?Вие луди ли сте?Не може проститyтки да ми говорят за морално поведение ,след като тяхното е извън всякакви норми.Когато една жена е дама и се държи като такава,отношението към нея трябва да бъде като на дама.Когато е проститyтка, отношението е като към проститyтка.Говорете си каквото искате и оплювайте Пулев , но тук става дума за една целувка без прекрачени морални и етични граници.
110
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек трябва да има някакво елементарно възпитание,дори и когато пред него стои лека жена.
109
14
 
25
 
! Отговори
Каракачанов преди 5 години
По скоро прилича на ъпдейтната японка.Въпреки че колкото и да е ъпвана пак си е крива.Аз се чудя как някви разкрепостени *** ,дето си показват навсякъде голотиите имат наглостта да се правят на много засегнати и порядъчни.Разкрепостено държане ,търкане по мъжките атрибути ,а впоследствие обидена от целувка?Резилииии!!!
108
7
 
8
 
! Отговори
Каракачанов преди 5 години
По скоро прилича на ъпдейтната японка.Въпреки че колкото и да е ъпвана пак си е крива.Аз се чудя как някви разкрепостени която ,дето си показват навсякъде голотиите имат наглостта да се правят на много засегнати и порядъчни.Разкрепостено държане ,търкане по мъжките атрибути ,а впоследствие обидена от целувка?Резилииии!!!
107
1
 
12
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Подбрани ***.....ки.За тия ли момчета става въпрос.Познавам ги.Тоя единия е много ***.Да живее Ъпсурт !!!
106
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая не е подала оплакване в полицията и Кубрат не е ходил да дава обяснения там. Сега е късно за такова оплакване и тва ще тежи в полза на Пулев при изслушването от комисията. Най-вероятно ще му лепнат глоба от рода на няколко стотин хиляди долара или горе долу хонорара му от този мач за да му върнат лиценза и толкоз за комисията. А вече сушито да си го гони за допълнителни пари ама с тия клипове и компромати срещу нея ще й бъде трудничко, целия интернет се е обърнал срещу нея в момента.
105
1
 
14
 
! Отговори
Само отговарям преди 5 години
Ми ти от къде знаеш какви ги върши Кубрат в тоалетните с неговата уста?

Спонсорирани публикации