Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата

Засега страда само имиджa на боксьора
Обновена: 30 мар 2019 10:42 | 30 мар 2019 10:42, Александър Попов
180
Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата
Кадър: YouTube

Нито тя е красавица, нито Пулев е звяр. Но Джен и Кубрат попаднаха в сюжет като в приказката, която след няколко години дори може да бъде и забранена. Към такъв свят сме се устремили...

Тази седмица около тяхната целувка се завихри истински скандал. Боксьорът целуна репортерката по устата, но в неправилната държава. Защото ако у нас това се приема за някакъв тип геройство, то в Щатите започна разследване.

Кобрата вече остана без лиценз и право да се боксира в Калифорния, но неприятностите за неговата кариера тепърва могат да станат по-големи. Ще се разбере на 14 май, когато ще има ново заседание на Щатската спортна комисия.

Дженифър, известна като Кралицата на голото суши, със сигурност не е цвете за мирисане. Тепърва ще излязат и доста компромати за нея.

Но трябва да сложим ръка на сърцето и да признаем - постъпката на Кубрат е нелепа и непристойна. Независимо дали се познават, независимо дали тя е част от антуража на българската група по партита. Като са си били толкова близки приятели - да беше я целувал извън обхвата на камерата. Всъщност ще трябва да доказва дали я е пипал и по задните части извън ефир...

Ако някой си мисли, че Джен търси своята петминутна слава - греши. Определено става въпрос за пари. И ще се бори да изтъни банковата сметка на Кобрата. А той вече плаща солено, засега щетите са основно имиджови. Най-вероятно ще се прости и с немалка сума. Но това засяга само него.

Американското суши обаче приседна яко по реномето на Кобрата. Ще притихнат и патриотичните изцепки колко сме велики българите.

Защото един велик българин не лепва мокри целувки на репортерка. Един велик българин не унижава една жена пред медиите като загатва какви неща правила по тоалетните. Можеше просто да се извини. Но пък така имиджът на мачо ще пострада. И Кубрат и неговия екип предпочетоха да обясняват каква лека жена е Джен Суши. И как едва ли не много жени мечтаели да получат "целувката на Кобрата".

Но пак забравят - подобни реплики са релевантни само за България. Ако беше някоя родна плеймейтка на мястото на Сушито нямаше да има никакъв скандал, напротив - щеше да има няколкомесечни хвалби. Защото за много "златотърсачки" да се отъркат в известен е основна цел в живота им.

Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват. Независимо колко си известен. Затова и през последните години редица холивудски величия сядат на съдебната скамейка. И в най-добрия случай губят само милионните си приходи.

В САЩ на тема сексуален тормоз и насилие са много чувствителни. Използват го и като начин за изкарване на пари. Затова адвокат дебне на всеки ъгъл.

И Кубрат ще го усети. Просто трябва да знае къде и кого целува, защото по света не е като в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
7
 
21
 
! Отговори
сикидим преди 5 години
Определено, постъпката на Пулев беше не премерена и недопустима. Но интересно как му отнемат лиценза, при положение, че тази проява е извън ринга и той не е осъден. На основание видео в интернет ли го правят?
83
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера чета изказване на Кубрат " По-добър съм от Джошуа". Тъжно е. Тоя нашия наистина е изтървал влака.Та нали оня киборг ще те прати в кома още в първия рунд, бе Кобра...
82
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 86 За кои другари говориш, брачед? Та то По-голям ДРУГАР от Тиквата има ли? Да ти дам партийната му книжка ли, к'во ли?
81
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъщерите и жените ги натискат и бият и преди Пулев. Ще се радвам ако мъж като Пулев целуне така дъщеря ми и да е успял толкова. Комплимент е.... Не е насилил вижда се, моля ви
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 85 Ами там е разликата че Йончева не знам колко вили има, но няма да й ги съборят защото са законни, за разлика от Шестака, който е доказан престъпник...вече, но забе;лежи- остава зам. председател на партия. На това какво му се казва, ако краен цинизъм и наглост към бг народа?
79
8
 
5
 
! Отговори
Джон Ленин преди 5 години
До АнонименАБЕ ДРУГАРИ , КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДИО*** ... ВИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ ??? НА МАРС ЛИ , В СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЛИ В СИБИР ??? ВИЕ ФАЛИРАХТЕ РУБЛАТА , ЩОТО ЛАПАТЕ РУБЛИ БЕЗ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ НЕЩО ...
78
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВилите ги събарят щом са незаконни. Цветанов дарява апартаментите на държавата или му ги конфискуват. Горанов излиза на свободен наем или в килия. Просто МВР не си върши работата а е подчинено на Борисов.
77
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 82 Я й кажи на Йончева, че има незаконни вили по морето и да видиш, как ще си осъден като Тиквата от нея.
76
7
 
5
 
! Отговори
КРЕЙЗИ ПИПЪЛ преди 5 години
До Анонимен 78 ...... АНОНИМЕН , ТИ *** ЛИ СИ ИЛИ РУСКИ ДОНОСНИК ???? ХАЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ ТОЗИ САЙТ НЕ Е ЛИ ПРОТЕЖЕ НА БКП / БСП ???? ВМЕСТО ДА ПИШАТ ЗА ОФШОРКИТЕ И ПРАНЕТО НА ПАРИ НА ЕКС ЛЮБОВНИЦАТА НА СТАНИШЕВ - ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ЗА НЕЙНИТЕ ВИЛИ ПО МОРЕТО В СЪСЕДСТВО С НАРКОБАРОНА БРЕНДО , ТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С НЯКАКВА СУШИ ???
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо оня дангалак ,да беше нокаутирал тая.Сега нямаше да бере толко ядове.
74
2
 
24
 
! Отговори
Хюго Бос до 38 преди 5 години
Като компрометираш някого не се оневиняваш, напротив- закопаеш се още повече вцивилизивания, повтарям, цивилиьования свят. Тя какво прави, как го прави, го прави ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ, а целувката на Пулев- не е. Схващаш ли разликата? Утре ако някой натисне дъщеря ти, сестра ти , жена ти ит.н. на улицата, щото му се видяло, че й се иска, така ли ще пишеш? Аман от ориенталоиди...
73
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 78 Там е въпроса, че това на Цецо Шестака не е скандал, а престъпление. Има лееееека разлика.
72
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега ми кажете тоя сайт не е ли протеже на ГЕРБ??? Нито една статия за скандала с Цветан Цветанов...а ни заляха със статии за Кубрат и неговата целувка....То бива ибрикчийсттво...
71
1
 
26
 
! Отговори
Хюго Бос преди 5 години
Спонтанна, адреналинова, както искаш я наречи, но Чичо Сам пердаши здраво през ръцете, ско си позволиш своеволия. Една жена има право да НЕ позволи да я целуват, ако тя не иска.
70
4
 
19
 
! Отговори
До 71 преди 5 години
Егати и примитива! Хората имат съд, имат доверие на съда си, а не се разправят с бой като първобитни хора. Ти си се бий, това е разликата между нас и тях- цивилизацията.
69
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 74 Така е...Цецо oлигофрена ако беше в бяла държава щеше вече да е в панделата.И моля ти се оставал зам. председател на партията след тази далавера. Гласувайте пак за ГРОБ, овце!
68
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ми прилича на тайландка, а те са всичките жендъри и подобни безполови същества.
67
5
 
17
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Изместват фокуса от апартаментите...Матряла Матряла не става
66
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото нещо, което трябваше да направи Пулев след целувката е да набие едно яко кроше на тоя грозен ***!
65
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрети, то поне тази да мязаше на жена, че да си заслужава! Много си изпаднал, брат!

Спонсорирани публикации