Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата

Засега страда само имиджa на боксьора
Обновена: 30 мар 2019 10:42 | 30 мар 2019 10:42, Александър Попов
180
Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата
Кадър: YouTube

Нито тя е красавица, нито Пулев е звяр. Но Джен и Кубрат попаднаха в сюжет като в приказката, която след няколко години дори може да бъде и забранена. Към такъв свят сме се устремили...

Тази седмица около тяхната целувка се завихри истински скандал. Боксьорът целуна репортерката по устата, но в неправилната държава. Защото ако у нас това се приема за някакъв тип геройство, то в Щатите започна разследване.

Кобрата вече остана без лиценз и право да се боксира в Калифорния, но неприятностите за неговата кариера тепърва могат да станат по-големи. Ще се разбере на 14 май, когато ще има ново заседание на Щатската спортна комисия.

Дженифър, известна като Кралицата на голото суши, със сигурност не е цвете за мирисане. Тепърва ще излязат и доста компромати за нея.

Но трябва да сложим ръка на сърцето и да признаем - постъпката на Кубрат е нелепа и непристойна. Независимо дали се познават, независимо дали тя е част от антуража на българската група по партита. Като са си били толкова близки приятели - да беше я целувал извън обхвата на камерата. Всъщност ще трябва да доказва дали я е пипал и по задните части извън ефир...

Ако някой си мисли, че Джен търси своята петминутна слава - греши. Определено става въпрос за пари. И ще се бори да изтъни банковата сметка на Кобрата. А той вече плаща солено, засега щетите са основно имиджови. Най-вероятно ще се прости и с немалка сума. Но това засяга само него.

Американското суши обаче приседна яко по реномето на Кобрата. Ще притихнат и патриотичните изцепки колко сме велики българите.

Защото един велик българин не лепва мокри целувки на репортерка. Един велик българин не унижава една жена пред медиите като загатва какви неща правила по тоалетните. Можеше просто да се извини. Но пък така имиджът на мачо ще пострада. И Кубрат и неговия екип предпочетоха да обясняват каква лека жена е Джен Суши. И как едва ли не много жени мечтаели да получат "целувката на Кобрата".

Но пак забравят - подобни реплики са релевантни само за България. Ако беше някоя родна плеймейтка на мястото на Сушито нямаше да има никакъв скандал, напротив - щеше да има няколкомесечни хвалби. Защото за много "златотърсачки" да се отъркат в известен е основна цел в живота им.

Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват. Независимо колко си известен. Затова и през последните години редица холивудски величия сядат на съдебната скамейка. И в най-добрия случай губят само милионните си приходи.

В САЩ на тема сексуален тормоз и насилие са много чувствителни. Използват го и като начин за изкарване на пари. Затова адвокат дебне на всеки ъгъл.

И Кубрат ще го усети. Просто трябва да знае къде и кого целува, защото по света не е като в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
17
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Скоро ще пострада и банковата му сметка и то в най-добрия случай. Нищо чудно да се окаже и в затвора, като Майк Тайсън.
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Кобрата ще докаже, че е радикален ислямист и че тая трябва да бъде убита с камъни на улицата щото има деколте после Кобрата ще го обяват за имам и мюфтия на ИДИЛ и шериата ама първо ще го осъдят.
62
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука яко се трият коментари.Ето какво бях написал и беше цензурирано и изтрито:" Преди да се коментира целувката е редно да изгледате клипа в съседната статия, на който тая се друса като долна к**** в скута на мъжете.Бтв, споменава се Студентски в статията, но по Студентски досега не съм виждал момичетата дас е друсат в скутовете и да се търкат в чеповете на непознати мъже по толкова грозен и долен начин".Яко се трият коментари в подкепа на Кубрат. Защо, не знам.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не спи а секс прави *** така и не научиха разликата
60
1
 
4
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Може да са приятели и да са се договорили " ти ши *** целуниш и ши на дават по ютуба ,ши станем и двамата звестни и ши имаме изгоди от туй" обаче не е очаквал че адвокатката която се занимава с дела за сексуален тормоз срещу тръмп ще и предложи на репортерката да изкара някой лев на гърба на нашия, малко сметката не излезе
59
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той румънеца така му наду камбаната и го разкраси, че Пулев се е чувствал отново като леко пиян човек(първият път беше след мача му с Кличко..така се изцепи нашия на пресконференцията в България след като Кличко го прати в нокаут), а подпийналите освобождават задръжките.)))
58
2
 
19
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Един *** боксьор. Няма какво да кажа повече
57
2
 
8
 
! Отговори
до 49 преди 5 години
В България няма закон които да му забранява това, в Сащ не се сещам в кой щат беше ако целунеш приятелката си на определени места също си закононарушение.Там просто си имат закони с които трябва да се съобразява човек.Особено на тази тема.В арабския свят също са доста различни от нашето мислене и имат особени закони.Въобще извън Европа нещата стоят по различен начин.А САЩ няма нищо общо с културата на Европа и България просто са си съвсем друга култура и съответно имат други закони.
56
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това беше спонтанна целувка, защото още беше превъзбуден от мача нашия.
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичо Чарли е казал, че предпочита да поиска извинение в последствие отколкото разрешение предварително. И си плаща милионите обезщетения. Кубрат да не е по-тарикат?
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Саше, Попееее...да ти имам подзаглавието- та тази целувка е най-голямата реклама за Пулев в САЩ. Сега стана известен с тази реакция и ще има голям интерес към него. Няма лоша реклама, Саше!
53
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щатите не са България.При тези скандали за изнасилвания в Холивуд,при което доста големи имена са в изолация,а разни феминистки движения набират сила,е голяма глупост направеното от Кобрата.Но какво да се прави? При всичките удари,които е отнесъл в главата....
52
8
 
1
 
! Отговори
долно парче преди 5 години
е това голо Суши!Ако ценеше жеста на Пулев да и' дава интервю/та да си пълни гушката/,толкова ли не можеше да приеме,че е спонтанно и с добри чувства.Сигурно във всички гета на Щатите като се целуват и праскат предварително си искат разрешение,а?И ако не го получат веднага наемат адвокат от най-близката кантора.Техния Ч.Шийн сигурно и от майките им е искал разрешение да ги прави щастливи.Та ако не бъркам и нещо за спин се споменаваше.Засрамете се малко-Кубрат гордо е развявал Знамето ни навън!
51
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая зъбатата само половин час преди туй е била забелязана в колата на някакъв негъp на паркинга отпреде да работи усилено с уста, после тоя я е разцелувал е как да не и кипне на жената.
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Америка не е България.В България няма закони а в Америка незнанието на закона не те оправдава за глупостите които правиш.Добре че беше само целувка че иначе ако беше нещо повече с Ар Кели щяха да делят една килия
49
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жената е длъжна да го съди. това са закони, обществени правила заповедение ? защо да ги спазваме ? не нея и е неприятно че трябва да го направи, но за мъжките глупости граници няма.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
въпроса е защо я е целунал ? защото за великите българи няма правила и граници.какви са тези глупости че имало адреналин ? ако имаше адреналин до сега щяха да се изнасилват след всеки мач...жената на кобрата да си прави сметката как действа адреналина на мъжа й, ходи и целува жени наляво надясно типично по български. браво кобра
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49В България понеже има пари такъв като Курат може да прави каквото си поиска.Все пак да си представим че в дискотеката Кубрат решава да целуне приятелката ни понеже я харесва и понеже е известен.
46
0
 
5
 
! Отговори
до 37 преди 5 години
Да това е вариант , извинение и извънсъдебно решаване на проблема ,но изглежда че адвокатите му са решили да постъпят по друг начин и вече няма връщане към първия вариант.
45
6
 
6
 
! Отговори
Джендърски Запад преди 5 години
Кобра, в западния свят ще целуваш само мъже. Тогава не само няма да имаш проблеми, ами и ще те дадат за пример.

Спонсорирани публикации