Мадона ще изпее 2 песни на "Евровизия 2019" - за $1 млн.

Антуражът на звездата наброява 160 души
9 апр 2019 14:55, Елка Василева
15
Мадона ще изпее 2 песни на "Евровизия 2019" - за $1 млн.
Снимка: архив, Reuters

Кралицата на попа Мадона ще пее на финала на конкурса "Евровизия 2019" на 18 май в Тел Авив, Израел.

Концертните промоутъри от "Лайв нейшън Израел" и американски представители на певицата потвърждават съобщенията в израелски медии, според които Мадона ще изпълни две песни - един от големите си хитове и парче от предстоящия си нов албум.

Според публикациите за изявата си на песенния конкурс Кралицата на попа, чийто антураж наброява 160 души, ще получи хонорар от 1 милион долара. Сумата е осигурена от бизнесмена Силван Адамс.

Израел стана домакин на конкурса "Евровизия 2019" г. след миналогодишната победа на Нета Барзилай, която представи страната в Португалия с песента "Toy".

За 60-годишната Мадона това ще бъде четвърто гостуване в Израел. Най-скорошната й изява в страната беше през 2012 г. в рамките на турнето й MDNA, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом има мазохисти да я търпят - на живо е мъчение за ушите. Престъпление е при такива огромни хонорари да не полага усилие да пее поне що годе сносно. Примерно вокалите на Soilwork и Amorphis звучаха несравнимо по-добре при поне сто пъти по-малки хонорари за над час и половина живо изпълнение.
10
0
 
2
 
! Отговори
suluguni преди 5 години
"Човек трябва да умее да започва, но още повече да умее да свършва !" (арабска мъдрост) Който или които не умеят- стават за смях. (Справка: Пърпъл и други групи, подскачащи старчета) Мадона и Евровизия нещо не са чували за поговорката. Мадона ще изпее нещо политкоректно на евровизията, след като я знаем какви ги е правила. Евровизия ще покаже Мадона, след като е показвала Брадатата жена- Кончита Вурст.... Просто нЕАм думи и нерви!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кабалистката с кръст се е накичила.
8
0
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Умее да се продава, защото имаше на кой да се продаде. В тези времена, когато тя беше звезда просто нямаше нищо друго на музикалния пазар от нейния тертип. Хвана вълната и опъна кинтити! Сега грачи като сврака. Не знам, кой е решил да я покани и да и даде тези пари. Излагат се еврейчетата!
7
0
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Ще пее на плей-бек!Тя не може да пее, не и е останал глас от лапане на паламарки!Веднъж я слушах на живо, после съжалявах, че съм си загубил времето!
6
0
 
3
 
! Отговори
само балади преди 5 години
мадона не може да пее.Аз признавам само Крис Барнс, Барни Грийнуей и Макс Кавалера.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами кво да кажа, имали - дали. Щом дават, тя взима.
4
2
 
2
 
! Отговори
Lady Gaga преди 5 години
I hate Madona! Retarded news А Евровизия е тъпо, сигурно за това е отишла там, да пее на пенсиите
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безспорно е, че Мадона не може да пее. Въпреки това донякъде ми е смешно наши певици (пр. Марияна Попова) като почнат да твърдят, че "тая за нищо не става". Пак казвам, Мадона е слаба певица, но прави шоу и за нея цял свят е чувал, докато за родни "звезди" дори и тук в България има много, които не са ги чували, пък хубаво, че са добри певачици
2
8
 
16
 
! Отговори
Дърта Кофа преди 5 години
На тая и 2 лева за свирче не давам. Кремирайте тая мумия най накрая.
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Изпее" е силно казано!Който е слушал на живо тази посредствена певица, знае за какво иде реч!Но, едно може да се признае-умее да се продава!

Спонсорирани публикации