Нинова: Отговорност за изборите вече носи Националният съвет

Предложих листа, Националният съвет реши друго, отбелязала соцлидерката
Обновена: 14 апр 2019 22:50 | 14 апр 2019 22:49,
114
Нинова: Отговорност за изборите вече носи Националният съвет
Снимка: БТА

Оттук нататък за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет, е заявила лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието на НС, цитирана в съобщение на пресцентъра на БСП.

Още по темата

Няколко пъти, на последните заседания на Националния съвет, очакват от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, ако загубим, това важеше до днес, до решението на Националния съвет, което уважавам, пожелавам ви успех и съм сигурна в победата, е заявила тя.

Ние можем да победим на тези избори и съм сигурна, че ще го направим, е казала още Нинова. Предложих пред вас листа от името на Изпълнителното бюро, Националният съвет реши друго, е отбелязала лидерът на БСП.

След девет часа дебати избрахме своята листа за европейските избори, надявам се, че с това опровергаваме чужди и наши твърдения, че сме диктаторска и еднолична, вождистка партия, е посочила Нинова.

От пресцентъра на БСП съобщават също, че листата за европейските избори на БСП е приета със 110 гласа "за", без "против" и един "въздържал се".
Били са направени два самоотвода - на Антон Кутев и на Янаки Стоилов.

В утвърдената листа водач е Елена Йончева, втори е Петър Витанов, следван от Цветелина Пенкова и началника на кабинета на президента Иво Христов. Пети е Сергей Станишев, след него е Иван Кръстев, седма е Деница Златева, осми - Румен Гечев.

Девети в листата на БСП е Момчил Неков, десети - Велизар Енчев, следвани от Димитър Данчев, Тодор Стоилов, Валери Жаблянов, Мариела Модева, Десислав Тасков, Крум Дончев, Емил Георгиев.

В първоначалното предложение за листата името на Сергей Станишев не фигурираше, а се предвиждаше Янаки Стоилов и Деница Златева да са на второ и трето място, следвани от Иво Христов, който е от гражданската квота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гласувам ЗА БСП, с преференция за кандидат СЛЕД No: 5!!!
33
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На практика Нинова вече е никой в БСП. Дойде време да си подава оставката, ясно е че не става за тази работа, може би ще бъде по-полезна на полето в Крушовица.
32
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със Станишев направо си вкараха автогол тоя ги закопа преди време сега ще го повтори направо да честитим победата на ГЕРБ
31
12
 
14
 
! Отговори
Агоп преди 5 години
Прав си СТРАТЕГ привкуса остава!!Но има лесно. Предлагам:1. Пренареждаме листата и разни Сергейчовци си отиват, за да спечелим и тогава народа да иска предсрочни Парламентарни избори !! А на тях да дадем шанс на БСП и ако излъжат народа за: - здравеопазване, образование, премахване на плоския данък, увеличаване на пенсиите и още , и още - да бъдат свалени от власт!! Помислете за предложението....
30
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наздраве на бай Михаил Миков.Един от малкото кадри на БСП, които уважавам !
29
9
 
15
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименПроблемът е, че Станишев е в листата. Листата беше много добре без него. Имало непознати имена. Ами, ние познатите ги знаем и колко могат ги знаем;))) Да не говорим че ГЕРБ си реализира подобна листа с непознати имена, без проблем и после ги прави "познати". Преференциалното изхвърляне няма да премахне миризмата от "рядко щастие" в буркана с мед;)))
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев може да бъде подменен, с преференеция, ако проблемът е Станишев.
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вътрешната опозиция са големи *** - предварително дадоха оправдание на Нинова в случай на загуба. Трябваше да й дадат пълен картбланш, а те държаха да подменят избора.
26
8
 
19
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АгопВиж Агоп, не е проблема в това. Някои хора ще гласуват за БСП, само защото Йончева е там, например. Проблемът е, че Станишев е като да пуснеш муха-лай.нарка в буркана с чист мед. Колкото и да загребваш с лъжицата след това, медът е с особен привкус в устата.
25
5
 
18
 
! Отговори
Агоп преди 5 години
Има лесно за пренареждане на листата- с преференция за 5,6 и 7 място Деница Златева, Румен Гечев и др. , а Сергейчо -алчния *** без преференция на 10-12 място! Разни Дъбовци, Миковци, Овчаровци , Герговци, Божиновци трябва да се отдадат на пенсионна почивка!!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....А политическата отговорност ще е от арменския поп. .....А икономическата като се приватизират соц. Предприятията . От който сте още на Ясла.
23
20
 
14
 
! Отговори
Синьо Небе преди 5 години
И знаете ли ***, че Небето чрез Нинова ви дава последен шанс да гътнем тази бандитска шайка БЕЗКРЪВНО? И то, тъй като ние го поискахме. Падне ли Нинова, нашата подкрепа се оттегля. БСП отива при ГЕРБ, а след това ... Тиквата ще залее страната в кръв. Що си мислите сатанистите сложиха там брутален бандит, а не някоя мека китка като Станишев?
22
12
 
16
 
! Отговори
Кака Мара преди 5 години
Много подпухнала,горката!От плач ли,от недоспиване ли?Очертава се изгнание на село,при козичките, които толкова обича....
21
15
 
20
 
! Отговори
Синьо Небе преди 5 години
Ех, ама много я мразите тази Корнелия Нинова бе, тикви и тиквички. Да си подаяла оставката, че да може бойковистите в ядрото на БСП да си сложат удобен човек там. Наше момче - масонче. Ако може и криптоеврейче, най добре. Като Яхов, който е много недоволен че БСП залита към национализма. То не бяха случайни катастрофи от една таксиметрова фирма, не бяха пучове, не беше плюене по тази жена. Е, няма да стане вашата! Тази битка я загуби, но не и войната срещу шайката.
20
10
 
18
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименНапротив, с Нинова доведохме нещата дотам, че се отстреляха (без протести) половината Шайка начело със Сивият Кардинал - Цецо Урода. Какви качествени кадри може да има ГЕРБ след като ги изтрепаха с дребни сачми като пъдпъдъци?;))) Проблемът е, когато в една партия, непобедимата глупост се съчетае с непобедимата алчност!;))) Тъй, че Нинова направи необходимото на този етап. Никой не би и погледнал към БСП, ако не се бе появила Нинова.
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, Корнелия, покажи достойнство и подай оставка щом те бламират! Най лошото за Герб е БСП да изчезне, щото няма да има с кого да се оправдават! И тоя Станишев няма ли малко срам!? При него БСП се срина на 1/3 от Герб! И сега напира да се намести! И ПЕС съсипа и ще са трети!
18
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като топче е у главата - хищник в болшевишки устрем !
17
31
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП са издигнали не кандидати, а клоуни. Листата на ГЕРБ е от много по-качествени хора, колкото и да ми е неприятно да го призная. ГЕРБ не могат да загубят от тези смешници ако ще и 10 апартаментни скандала да има.
16
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега поне е ясно, че Герб са сигурно първи и спокойно мога да отида да си избера който ми харесва от така наречените малки!
15
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В листата липсват само Федотов, Чепига и Мишков !КГБ'то се умъква в Европейския Парламент през парадния вход !

Спонсорирани публикации