Южноафриканци, welcome to Bulgaria! За тях сме в топ 5 като дестинация

България привлича туристи с три града - Варна, Велико Търново и София
Обновена: 19 апр 2019 08:00 | 19 апр 2019 08:00, Камелия Цветанова
33
Южноафриканци, welcome to Bulgaria! За тях сме в топ 5 като дестинация
Снимка: Reuters, архив

Страната ни е в топ 5 на евтините дестинации, които се препоръчват на хората от Южна Африка. Това предават от новинарския сайт briefly.co.za.

България привлича туристи с 3 града, всеки от които с уникални изкушения и забележителности.

Според сайта не е тайна за никого, че пътуванията в популярни дестинации за южноафриканците са скъпи и не всички могат да си ги позволят.

Затова и авторите представиха списък с топ 5 страни, които могат да се посетят, без да се харчат много пари за самолетни билети и за престой. На последно място е Кения, в която не е нужда виза дори за бизнес посещения в рамките на 30 дни.

Плюс на страната са дружелюбните й жители, както и топлите води на Индийския океан и разходите сафари. След Кения е Танзания, известна с най-високия връх на континента – планината Килиманджаро. Освен възможността той да бъде изкачен, туристите могат да се насладят на разходка в дивата природа в националния парк Серенгети. На трето място е Босна и Херцеговина, която туристите наричат    сърцевидната страна.

Тя предлага условия както за любители на градските разходки, така и за търсещите тръпка скиори, които могат да посетят Травник.

"Посещението ще ви даде да надникнете в миналото, но да видите цялата картина на бъдещето", пишат от сайта, цитирани от "Монитор".

На крачка от челната позиция е България, която впечатлява с Варна, Велико Търново и София.

"България има всичко – от красивите плажове до вълнуващите исторически дестинации, от шумни градове до зимни курорти“, смятат авторите. Освен тези три града, Жеравна и Бургас също са изредени като дестинации с вълнуващи гледки. На първо място е Русия, която винаги е била търсена от туристите. Причина за това е, че страната има богата култура и цели 28 места, защитени от ЮНЕСКО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
67
 
! Отговори
Пишман хотелиер преди 4 години
Приветстваме също сомалийци и от Бангладеш и индийци моля идвайте, защото ако никой не дойде и хората по света узнаят, че хотелите ни са празни ще помися,т че развиваме алкохолно мутренски туризъм и то некачествен.

Спонсорирани публикации