"Титанично": Милица Гладнишка с нов спектакъл

Премиерата му ще бъде на 1 май
26 апр 2019 14:46, Елка Василева
6

Освен че си върви в комплект с прошката, грешката не винаги е равносилна на провал. Понякога тя е просто стъпало към успеха. Някои от най-големите изобретатели, патентовали революционните си предмети, не се страхуват да признаят, че са правили милиони грешки преди да успеят. Най-хубаво го описва Бекет с думите "Греша, следователно съществувам".

На 1 май със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото той е надценяван, дори когато е основателен.

"В Деня на труда ще се удавим от смях. "Титанично" всъщност е представление за бандата музиканти на кораба "Титаник". Действието се развива два часа преди неговото потъване, когато вече е ясно, че всички ще умрат", разкри в студиото на "България сутрин" Милица.

Актрисата Жанет Миовска пък отбеляза, че най-голяма заслуга за реализацията на всеки един спектакъл имат хората зад сцената, чиито лица остават скрити, но без нищо не би било същото.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Стефан ХристовПрофесоре,драго ми бе да обменя няколко мисли с ерудит като вас,което е и голяма рядкост за...форума.На сегашната ни...бездуховност,подхожда мисълта на Д.Подвързачов,казана почти век...назад,а именно: "Диоген излизаше от своята празна бъчва и търсеше с фенер хора.В наше време,той щеше да бяга от празни хора и да търси с фенер...пълна бъчва."
5
0
 
4
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
До Гошо...***: Е, не се притеснявай! Аз никога не взимам нещата много на сериозно...Благодаря за пожеланията, ама тя, кариерата, вече е към залеза си, просто природата си казва думата...
4
0
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
До Стефан ХристовНе се съмнявам в добронамереноста Ви г-н професор.Желая Ви здраве и успех в кариерата на преподавател.
3
0
 
5
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
До Гошо...***: Какво се бъзикаш - мислиш, че не познавам творчеството на Пенчо Славейков ли?!...Аз наистина съм професор - повече от 15 г. в България и вече толкова по чужбините.Забележките ми винаги са само добронамерени и насочени само към онези, които могат да схванат смисъла им...
2
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
До Стефан Христов:"Професорите - мъдреци,които сушат сливи на...месечина"Професоре,ако познаеш от кого е тази...мъдра мисъл.ще те...призная за професор.
1
2
 
5
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
Към *** Василева: Не Ви познавам и не ми трябва! Само едно искам да кажа: Тази мисъл не е на Томас Бекет от 12-ти век, а на Свети Августин от 4-ти век!Към мениджмънта на този сайт: Бъдете така добри да се придържате към добрия журналистически стандарт!Пиша всичко това съвсем добронамерено и професионално като професор по журналистика в САЩ от 11 години!

Спонсорирани публикации