Кипър настръхна: Сериен убиец с български корени преследва чужденки

Мъжът признал, че е отнел живота на пет жени и две момичета
29 апр 2019 19:35, Красимир Ангелов
82

Хората в Кипър са в шок след поредица от убийства на чужденки. По случая е арестуван 35-годишен военнослужещ, който признал, че е убил пет жени и две момичета. По информация на телевизия Bulgaria ON AIR мъжът е с български корени - майка му е от Стара Загора.

Следователи и специални части предполагат, че има и още жертви. Една от последните жени, с които се е запознал преди да бъде арестуван, е българска манекенка.

Никос Метаксас се представял за Орестис в социалните мрежи. Там се запознавал и с жените. Всички те били чужденки, работещи в Кипър. Повечето били от Азия, но имало и от Балканите. Една от тях е българската манекенка в Кипър - Теа Георгиева, която се запознава с него чрез общ познат. Престъпникът ѝ предлага заснемането на професионален видеоклип.

35-годишен сериен убиец на жени шокира Кипър

"Знаеше прекрасно български. Говорихме на гръцки и на български. Усещах, че ме харесва. Нещо нормално. Бях съгласна да се опознаем като приятели", разказа манекенката.

Мъжът дори предлага на българката да наеме жилището, което дава под наем – точно над неговото. А в заснетия с Теа клип има сцени и в спалнята на серийния убиец. Оказва се, че на същото легло е убита една от жертвите.

Потресаващите престъпления започват да се разплитат преди две седмици. Тогава в изоставена шахта на мина туристи откриват тялото на филипинка. Започва широкомащабно разследване. Преди седмица е арестуван и самият Метаксас. Той насочва разследващите към токсично езеро до мината, където в куфари с каменни блокове изхвърлял телата. Вече са открити няколко от тях.

Психолози предполагат, че мъжът е бил силно травмиран като дете от развода на баща му с българската му майка. Предполага се, че точно родителят е вменил на сина си, че чужденките са лоши. А истинското желание за мъст дошло след развода на самия Никос преди няколко години.

Четири от жертвите на убиеца в Кипър – открити

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2019/04/28/chetiri-ot-jertvite-na-ubieca-v-kipyr-otkriti.408894
 

Четири от жертвите на убиеца в Кипър – открити

Местните хора са в шок и вече организираха бдение в памет на жертвите и обвиниха властите, че не са разследвали навреме престъпленията, защото ставало дума за чужденки.

През последните 3-4 години изчезналите чужденки в Кипър са над 30. Между тях има и три българки. Установено е, че Никос Метаксас е посещавал и турската част на острова, където също има изчезнала виетнамка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
4
 
! Отговори
... преди 4 години
До ДодоКипър е бивша английска колониа, затова и движението им е като в Англия, обратно. Старите хора в Кипър, знаят английски перфектно. В Кипър, ако говориш чист гръцки, никой няма да те разбере, тяхното е смесица от езици, подобен на гръцки но не е гръцки. Още нещо. В Кипър, живеят и много руснаци. В Кипър е задължително да знаеш 3 езика. Техния, наподобяващ гръцки, английски или руски. Ако знаеш тези 3 езика, винаги ще си намериш работа.
51
5
 
19
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Taкава етнонационалност - "кипърец/кипърка" е просто социална конструкция и не съществува дефакто. В Кипър живеят гърци и турци. Т.е. "кипърец" е етнически грък, или етнически турчин, който живее на о-в Кипър. Престанете с етно-инженерството, знаем кой го измисли и разпространява. И престанете да вменявате несъществуваща вина на Българите за какво ли не - убиеца от Нова Зеландия, сега някакъв престъпник от Кипър. Аман от сатанинската ви, жалка, стотинкаджийска антибългарска пропаганда!
50
3
 
5
 
! Отговори
69 преди 4 години
явно проституцията в интернет е достигнала невиждани мащаби. Не го оправдавам този ***, но да прекара толкова жени само с обещания за финансова помощ, мисля че не е нормално.
49
4
 
33
 
! Отговори
ай сиктер преди 4 години
Никос Метаксас не е българско име.Този нито се е родил в България,нито е живял тук.Никакви български корени няма, иначе напористи репортерки веднага щяха да обсадят дома на майка му в Стара Загора,да досаждат на съседи за интервюта.
48
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е бащата на този мъж " убиец", прав е! Гърция и Кипър са за гърците!
47
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има една нещастна старица в този клип, която се е срамувала, че е кипърка и че е от Кипър! Ами като се е срамувала , че е кипърка и от Кипър, белким тая нещастничка, дето се е обявила и против своя си сънародник, да скочи в морето и да се удави! Кипърците трябва да бият както и чуждестранните ***, така и безродните *** като тая, дето оплюва хубавия Кипър и гърците- кипърци!
46
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИнтересно че винаги когато някой има българска жилка майка му е българка, което ме кара да мисля че БГ жените обичат чуждестранни паламарки.За съжаление, по този начин българката продава своя народ и етнос. Българите трябва да раждат българчета, а не *** и деца от други народи и етноси.
45
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е този мъж. Чужденките да си стоят в техните си държави. Ксенофобията е нещо нормално, редно е и ние, българите да бъдем ксенофоби, а не да бъдем гостоприемни като дупим на първия срещнат чужденец. Глобализацията и отричането на държавите, държавността и народите е нещо лошо. Всеки народ стрябва да запази своя си народ, народност, държавност и държава. Безродието унищожава европейските държави и народи. И накрая- всяка жаба да си знае мястото си.
44
7
 
1
 
! Отговори
: преди 4 години
Днес мисля да се насладя на нещо приятно и да ви затворя малкото гнусно сайтче, ще ме занимават с порно моделката *** (най-вероятно некво сииииииигАНСКО мурве) и някакъв кипърски извратеняк ... айде чао !
43
6
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 години
Прилича наистина малко на заралия. Явно е решил да прочиства Кипър от чужденки, един вид кипърски националист.
42
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, няма как, лекия начин на живот си има рисковете, сори.
41
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е след като ЕС научи нашите роми че за тях няма закони , нормално е да настръхнат хората. Тоа сигурно в България е имал 20 условни присъди и 12 излежани ... ами такива са ни законите , такъв ни е съда .... такива хора се разкарват между нас ... за съжаление
40
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно че винаги когато някой има българска жилка майка му е българка, което ме кара да мисля че БГ жените обичат чуждестранни паламарки.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До авсмного неграмотно написано ве!
38
6
 
5
 
! Отговори
авс преди 4 години
пише се че е с бг корени а не шведски това означава че е бг вие бг не се признавате че сте националисти че мразите шведите и са дискриминирани от бг ако беше се прославил бг щяхте да се радвате и да се смейте като артиската нина добрев в нея няма нищо бг има бг корени
37
10
 
7
 
! Отговори
Кипърец от Своге преди 4 години
" Българската" му майка, сигурно е от "факултативния" или "Столипинския" етнос.Това е ясно, ама как да разбирм заглавието ".....на пет жени и две момичета.? Сигурно момичетата са били още много млаки и не са били избрали пол! Щото сега е модерно и политкоректно да момичета от женски, мъжки и трети пол.
36
0
 
5
 
! Отговори
До 39 преди 4 години
За котчината ми беше думата де, махай се веднага, дим да те няма !! Хайде на добър път !
35
3
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 4 години
Ами заминавай тогава на майната си, откъдето си се пръкнал в тая... ***, и не се връщай повече !
34
2
 
34
 
! Отговори
Ахаа преди 4 години
Значи за майката знаят, ама за бащата забравят от какъв произход е !
33
1
 
18
 
! Отговори
Лили преди 4 години
Във всеки един български сайт и форум има по един кипърски *** ,който следи какво се коментира за тях.

Спонсорирани публикации