Членовете на Queen по-богати от истинската кралица

В сметките си те имат близо 100 млн. лири повече от Елизабет II
6 май 2019 09:15, Нели Христова
42
Членовете на Queen по-богати от истинската кралица
Снимка: Reuters

"Бохемска рапсодия" не само разказа историята на гениалния Фреди Меркюри, но и увеличи състоянието на останалите членове на Queen. Милионите, които Брайън Мей, Роджър Тейлър и Джон Дийкън прибраха в джобовете си надхвърлят богатството, което кралица Елизабет II има в хазната си, съобщават от в. Sunday Times, съставил класация на най-богатите британци.

Благодарение на "Бохемска рапсодия", Queen вече имат 445 милиона британски лири, а кралицата остава с непроменен актив от 370 милиона лири. Само тази година, всеки от тримата музиканти е станал с 25 милиона лири по-богат.

Кралица Елизабет II оглавяваше класацията на най-богатите хора във Великобритания пет години - от 1989 г. до 1994 г., предаде ТАСС. След това тя отстъпи първото място, защото бяха променени критериите - отпадна кралското недвижимото имущество и колекцията ѝ с произведения на изкуството с довода, че монархът няма контрол върху тях.

В класацията, която ще бъде публикувана напълно през следващия уикенд, състоянието на 71-годишния китарист Брайън Мей се е увеличило от 135 милиона британски лири през 2018 г. на 160 милиона лири през тази година (210 милиона щатски долара). Банковата сметка на барабаниста Тейлър е нараснала на 155 милиона лири (205 милиона долара), а на баскитариста Дийкън - на 130 милиона лири (170 милиона долара). Дийкън за първи път попада в класацията на най-богатите британци от 2006 г.

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
33
 
! Отговори
Dr. Watson преди 4 години
Това са абсолютни глупости. Кралицата не си знае парите. Официално е забранено в Парламента да се прави одит и инвентаризация на богатствата на кралицата. Тя само от подаръци и заграбени произведения на изкуството + диаманти и злато, има милиарди в мазетата си. Цялата крайбрежна ивица около Англия е найна, + замъци, земи , и не знам какво си още. Отидете само във Victoria & Albert Museum, там са изложени много ценни неща, и са една много малка част от заграбено през годините от тези ***.
31
11
 
38
 
! Отговори
Страхил преди 4 години
Куин отдавна трябваше да спре да съществува, а не да стават милиардери на гърба на Меркюри. Сигурен съм, че ако Фреди беше жив, щеше още 90 - те години да поиска, групата да прекрати и да останат легенди.
30
2
 
45
 
! Отговори
gg преди 4 години
Първо, това е много далеч от истината. Второ - поне са работили за тях, а не паразитирали като техни височества.
29
2
 
43
 
! Отговори
До пъзел преди 4 години
Те имат дворци,какви апартаменти бе мушморок!Те имат и имоти по най екзотични места на света.То тролене,тролене ,ама и мозък трябва да се ползва
28
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФутурологЦитираш дрогирано хипи.
27
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази статия малко няма никакъв смисъл... има куп хора по-богати всичките изброени в тази статия...
26
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименОбединеното Кралство е конституционна монархия. Ако си милите, че Кралицата и членовете на кралското семейство цял ден се барат между краката и не се занимават с държавни дела и политика явно нямате никаква представа за какво става дума.
25
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НормалноГовориш пълни глупости без да имаш никаква идея от ролята на английската монархия.
24
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аауууНа практика да, ама ако се опита, да си ползва "практичното правило", не вярвам, монархията да оцелее за повече от месец.
23
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФутурологДжон Ленън, макар и талантлив, беше едни лицемерно хипи. Пееше ми за "ной матириъл посешънс", ама като му видиш къщите и колите, които е имал, направо ти прилошава...
22
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НормалноСпоко - времената са си почти същите. Продължават с частните училища, дето са ти по 3 средни годишни заплати, от които се влиза мнгоо лесно в "топ университети", продължават, да си раздават позиции само на "хора от определена прислойка" и продължават, да са още по-богати. Поземлената аристокрация днес притежава апартаментни и къщи. Лордовете са собственици на вериги магазини, фабрики и прочие, а властта им е осигурена от армия от лобисти, финансисти и подобни.
21
4
 
44
 
! Отговори
Пъзел преди 4 години
Обаче нямат повече апартаменти от Цецо!
20
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, "скромното" творчество на Моцарт е друго, други времена.
19
2
 
39
 
! Отговори
ааууу преди 4 години
Нещо бъркате парите които са за поддръжка за някои от имотите на Елизабет. Мн. Малко хора знаят колко е богата Елизабет. UK е монархия и на практика всичко принадлежи на короната.
18
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А истината е че никой нямаше да знае сега за тях ако не беше ***.дала фреди който наистина пееше уникално лека му пръст...
17
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами дъртата вещица няма един работен ден, а другите са правили велика музика. Само сравнявам де. Не виждам защо да нямат повече.
16
4
 
39
 
! Отговори
Хибрид соросоид преди 4 години
Съсипаха я тая държава....
15
1
 
42
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Тия земи не са нейно лично владение, а владение на Кралството. Ако теоретично един ден династията се смени, всички владения отиват към новата. А тия 300 и кусур милиона са си нейни лични и може да се разпорежда с тях както си иска.
14
5
 
45
 
! Отговори
Нормално преди 4 години
Хората са си ги заслужили а "кралицата" е само спомен от робовладелските времена.
13
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ама Елизабет е най-големи собственик на земя в света :) да не говорим на колко държави се води владетел. Не е само острова им както много хора си мислят :)

Спонсорирани публикации