Рецептата Dnes: Агнешки дреболии за Гергьовден

Празнична гозба
6 май 2019 08:15, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Агнешки дреболии за Гергьовден
Снимка: photl.com

Продукти:

1 кг агнешки дреболии
4 връзки пресен лук
2 връзки пресен чесън
4 червени чушки може и люти
100 г масло
сол, черен и червен пипер
 
Приготвяне:
 
Дреболиите се измиват и нарязват на малки парчета. Лукът, чушките и чесънът също се нарязват на ситно. Месото и зеленчуците се поставят в глинено гърне или тавичка като се овкусяват с черен, червен пипер и сол. Добавя се и маслото и малко водичка.
 
Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност (ако ще печете в глинен съд, не загрявайте предварително фурната). След като месото е готово се сервира със салата, ориз или печени картофи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации