Лиценз, глоба, целувки... Окончателната санкция за Кубрат Пулев предстои

Съдът постанови да ходи на училище за сексуален тормоз
15 май 2019 13:26, Анисия Иванова
39

"Решението за Кубрат Пулев е предварително. Tо слага рамки за изпълнение, окончателната санкция предстои", каза в студиото на "България сутрин" докторът по международно право Ивайло Дерменджиев.

Звездата на родния бокс Кубрат Пулев беше наказан със спиране на състезателни права за шест месеца в щата Калифорния заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, след победата му над Богдан Дину на 23 март.

По темата, в телефонен разговор от САЩ главният редaктор на сайта Bulgarica.com заяви, че в съдебната зала по време на изслушването нещото, което е направило най-голямо впечатление е, че адвокатката на Суши е поискала видеа като доказателства и факти за държанието на журналистката след мача. Искането ѝ обаче е било отхвърлено от комисията.
Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши

"В залата Кобрата се държа много достойно, беше признателен и уважи, че те искат да се извини. Призна и че нещата трябва да се поправят. Беше внесена и петиция и от жители на Калифония, която оказа влияние и беше знак за солидарност", заяви Веселинов.

Още по темата

Едно от нещата, които постанови съдът, е, че Кобрата ще ходи на учиблище за сексуален тормоз. Другото е, че той трябва да плати 2500 долара глоба, обясни още Веселинов.

"Комисията, постановила въпросното решение, е щатска и решенията ѝ подлежат на обжалване в щатските съдилища, което обаче предстои да се случи след 22 юли", коментира адвокатът.

Треньорът по бокс Михаил Таков обясни, че един подобен казус е свързан и с много финансови интереси, което не бива да се пренебрегва.

"Не е изключено Джени Суши и адвокатката ѝ да стигнат до нов иск. Te бавно и методично създават доказателства, нo на тях им трябваше вчерашното решение. Решенията на щатската комисия служат за доказателства, това е тактика, която се акумулира от тях в последните седмици", посочи още Дерменджиев пред Bulgaria ON AIR.

Таков от своя страна пък коментира, че след целувката рейтингът на Кубрат се е покачил значително. "Познавам го и моето мнение е, че това е провокация от страна на Джени Суши", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно му е малко и продължава да ръси нелепици за жената. Явно е объркал държавата, нищо чудно сега да го съдят за уронване на престижа там с 2500 нема да мине
25
0
 
6
 
! Отговори
суши-муши преди 4 години
На това Суши колко са й го мушили в устата, а Кобрата там тръгнал да я целува. Да беше по бузата, никой нямаше да обърне внимание.
24
0
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Кралицата на "голото суши" ...вадила си хляба - гола на маса в ресторант - докато клиентите боцкали суши от пъпа и ( и други пикантни места ) се чувствала сексуално тормозена....и нашите *** - дружно застанахте зад златотърсачката. Единствената причина е , че свирепо му завиждате - или сте приели "американските ценности" ... ако завистта ви - можеше да се трансформира в ток - у нас щеше да е безплатен..Явно и наш Пульо е мислил като теб,и е решил,че може да я боцне дори пред камера!Какво прави Сушито доброволно си е нейна работа,но тук не става въпрос за това!Ако някой олигави пред те
23
0
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
До ЦиникЯвно и наш Пульо е мислил като теб,и е решил,че може да я боцне дори пред камера!Какво прави Сушито доброволно си е нейна работа,но тук не става въпрос за това!Ако някой олигави пред теб ***,сестра ти или жена ти как ще се почувстваш......човеко с не американски ценности!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онази се облякла като за чалга парти и явно Пулев от това се е подвел, но културната ситуация е друга..
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отнет лиценз и глоба !Дали ни харесва или -не ,няма никакво значение !Ние сме Независими !Нищо не зависи от нас !
20
7
 
2
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Кралицата на "голото суши" ...вадила си хляба - гола на маса в ресторант - докато клиентите боцкали суши от пъпа и ( и други пикантни места ) се чувствала сексуално тормозена....и нашите *** - дружно застанахте зад златотърсачката. Единствената причина е , че свирепо му завиждате - или сте приели "американските ценности" ... ако завистта ви - можеше да се трансформира в ток - у нас щеше да е безплатен..И да го изнасяме!Пулев ...пада...бие...си вади парите с труд и пот.Супер смешни сте!
19
2
 
5
 
! Отговори
edin evropeec преди 4 години
tova e amerikanskata svoboda i demokracia
18
2
 
3
 
! Отговори
Сушито преди 4 години
Гнус ме беше да му го пипам, за това му го лапнах.....
17
0
 
6
 
! Отговори
Панталеев преди 4 години
"Съдът постанови да ходи на училище за сексуален тормоз".Съдът предстои ,това е комисия некомпетентни журналистчета.
16
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сушито се изложи, това е. Мн селлско, мн проосташко въобще американска работа.
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** много *** тука се надъхали да защитават филипинската парцалеса, *** хващайте самальота да миете чинии в Кали бе, ***!
14
12
 
4
 
! Отговори
САЩ откачалки преди 4 години
Сушито да дойде в Бг, костите й няма да намерят! А натопорчената надуваема кукла адвокатката й за 2 лева хонорар ще върти свиpки на Лъвов мост и ще ръкопляска!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така на запад не се било правило...леле леле, а какво се пеави на запад?! ами да се радваме че сушито не е извадило един автомат AR 16 и не е избило 10 човека някъде щото я били цунали._________________________От ,толкова много съветници и разбирачи ,не се ли намери Един ,за да му каже ,че ,така на Запад Не Се Прави !!Щом ,до сега не го е знаел ?!?Ако ,така смята да си вдига рейтинга ...ще трябва да развърже кисията :))
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви се, не ни занимавайте с простащината на един самозабравил се ***.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От ,толкова много съветници и разбирачи ,не се ли намери Един ,за да му каже ,че ,така на Запад Не Се Прави !!Щом ,до сега не го е знаел ?!?Ако ,така смята да си вдига рейтинга ...ще трябва да развърже кисията :))
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пульо се изложи, това е. Мн селлско, мн проосташко въобще българска работа.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ хората са задушени от ей такива глупости, и драми, тая суши като я гледам колко е жалка като личност, и употребена от нейната адвокатка ми се свива стомаха. Тя горката...
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12"Ами то затова там вече всички са сбъркани физически, психически и сексуално, защото заради ненормалните им закони човек не може да си позволи да бъде нормален!"Може, може и се живее прекрасно. Природа, климат и спокоен живот! Имат си закони които държат да се спазват. На който не му харесва да си стои в Милициомерия и Ром-промовете.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кубрате, не си много умен за това ме послушай! Не прави повече никакви публични/лични изявления по отношение на Джени защото те се събират като доказателства, превеждат ги и после ти ги навиват ...сещаш се къде. Загуби първия рунд сега от глупост гледай да не загубиш много повече. Джени те държи буквално за носа и те насочва както си пожелае. Млъквай, изкарай курсовете, преглътни резила и друг път мисли с главата колкото и силни удари да е изтърпяла!

Спонсорирани публикации