След 4:1 над Черно море: Лудогорец отново е шампион!

ЦСКА победи Ботев с гол накрая, зае второто място
24 май 2019 22:05, Красимир Ангелов
86
След 4:1 над Черно море: Лудогорец отново е шампион!
Снимка: БТА

Лудогорец стана шампион на България по футбол за осма поредна година, след като победи Черно море с 4:1 в мач от последния кръг за сезона в Първа лига.

В герой за "орлите" се превърна нападателят Якуб Шверчок, който изригна с хеттрик.

Димо Бакалов откри за Лудогорец в десетата минута, но в средата на първата част Жоржиньо изравни. След това дойдоха моментите на Шверчок, който върна аванса на своите в 33-ата минута.

Полякът вкара гола на успокоението малко преди изтичането на час игра, а в 71-та минута прати в див екстаз феновете по трибуните, оформяйки хеттрика си.

В другия мач от тази вечер ЦСКА победи Ботев (Пловдив) у дома с 1:0, но не спечели така жадуваната титла.
Единственото попадение бе на Жоржиньо в 90-ата минута.

Така Лудогорец събра 79 точки, само с една повече от вицешампиона ЦСКА. Трети остана Левски, а четвъртото място е за Берое.

Всичко за титлата на Лудогорец вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
7
 
! Отговори
вампириte преди 4 години
Тия се радват се едно са взели купата на Англия. Сега като почнат пак игрите в Лига Европа, всички ще им се смеят както миналата година :D
23
13
 
20
 
! Отговори
Пак номера с резерви преди 4 години
Илян каза че ръководството на Черно Море е спряло от участие в мача с Лудогорец титулярите. А това са точно тези футболисти, които са щели да играят честно! Всякакви глупости, че уж били извадени защото играли симулативно срещу ЦСКА не са верни ! Защото всеки може да си направи справка, че има футболисти, които изобщо не са играли срешу червените !!! От Лудогорец са се уплашили, понеже Черно Море ги би няколко пъти този шампионат и са си поръчали от Моряците резервни футболисти !?!
22
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахах, нещо не им хареса, че и минуси ми наслагали!Да ви питам - Горанов ползва ли супер луксозен апартамент от Домуса?Валери Винкела споразумя ли се с Домуса и даже получи ли подкрепата му след като обиди майките?Боко Тиквата пръв приятел ли е с Домуса и даде ли му една камара държавни пари да си построи стадиона?Аре да не продължавам, че комедията е пълна!Докато ГЕРБ е на власт Лапникурец ще бъде шампион, помнете ми думата!А вие? Вий сте *** И!
21
6
 
17
 
! Отговори
Kiko преди 4 години
Ак литекс у ловеч !
20
5
 
27
 
! Отговори
Перукан преди 4 години
Боби Михайлов получава Оскар за най-добър сценарий на футболно първенство.
19
15
 
21
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 години
Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...
18
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много са ми смешни феновете на Левски и на ЦСКА - Литекс - хем не искали Лапникурец да е шампион, хем обаче поне половината от тях гласуват за ГЕРБ - партията закрилник на Лапникурец!Е да ви го обясня с прости думи - докато ГЕРБ е на власт, Лапникурец ще бъде шампион! Изберете си едното или другото
17
10
 
21
 
! Отговори
Цска-Сф. за смях... преди 4 години
Хибрида Литекс-Етрополе се надяваше да спечели първа титла, но с този слаб отбор това се отлага поне с една петилетка, а може би и повече...
16
7
 
6
 
! Отговори
Стар бардак без нови преди 4 години
Ха, мислех че ще измислят нещо по-ориганално, а те си карат по-старому. Все във възловите мачове към края на шампионата, съперниците на Лудогорец винаги са с резервите. Узурпрали са го това първенство отдавна и нещо са се изчерпали откъм идеи как да спечелят без игра. Въртят си номера с резервите и това е .
15
5
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Най-малко слабият претендент спечели.
14
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лудогорец ги бутали... а ЦСКА и Левски не ги бутаха 45 години ***, нали!?
13
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
THE NEW ЦЪФКА , EVERGREEN КАЛЪФКА!!!
12
8
 
19
 
! Отговори
!!! преди 4 години
АКО ИМА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ НЕКА СЕ СЕЗИРАТ !!! ЗАЩОТО НЕ Е САМО ЧЕРНО МОРЕ, А И ДРУГИ ОТБОРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НЕ ИГРАХА ВЪВ ВАЖНИ МАЧОВЕ С ТИТУЛЯРИТЕ СИ СРЕШУ ЛУДОГОРЕЦ ??? ПРИЛИЧА НА ЕДНА ШАМПИОНСКА ТИТЛА НА ЛУДОГОРЕЦ КОГАТО И МИНЬОР ИГРА С ЮНОШИТЕ !!! И МАРЕК ДУПНИЦА ИМАХА ТАКЪВ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ПАК С ЛУДОГОРЕЦ !!! ТАКА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ШАМПИОН !!!
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки път си измислят подобни истории, като днешната! С Миньор си намериха предтекст че няма да са с титулярите , защото уж са сърдити на зоналното БФС ;) Днес не си взеха титулярите защото нямало да играят честно с Лудогорец :) Хахахаха, пародия е нашата държава!
10
8
 
24
 
! Отговори
Гггх преди 4 години
Докато Бойко Борисов и ГЕРБ са на власт и се дава на Домусчиев да прави каквото си поиска, никой друг няма да стане шампион. Не знам какво злорадстват "сините", и едните и другите само ще гледат титлите как отиват една след друга в Разград.
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приказките са за лека нощ, фактите и статистиката остават в историята, след 50-ет години ще се говори само за отбор от прованса с 8 поредни тиитли /за сега/
8
10
 
28
 
! Отговори
Грест преди 4 години
Стадион, строен с пари по европейски програми, закон за приватизацията и следприватизационния контрол, с който ти опрощават милиони....Финансовия министър ти живее за за без пари в жилище, построено от твоя фирма....Е, как няма станеш шампион? То цялата държава е зад теб
7
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идваме от север. Идваме от юг.Левскарите никаф фактор не сме тук :)
6
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все тая, но се радвам, че оранжевите прасенца и сините *** за поредна година са в миманса.
5
13
 
35
 
! Отговори
От как преди 4 години
От както ГЕРБ са на власт и футбола умря. При мафията няма конкуренция.

Спонсорирани публикации