Обслужване: Не просто доставка вкъщи, подреждат и в хладилника

Началото на услугата – в няколко американски града
8 юни 2019 11:36, Елка Василева
10
Обслужване: Не просто доставка вкъщи, подреждат и в хладилника
Снимка: архив, Reuters

Компанията Уолмарт, която се опитва да се превърне в достойна конкуренция на Амазон в доставките по домовете, обяви, че нейните служители не само ще доставят покупките до домовете на клиентите, но и ще ги подреждат в хладилника, предаде Франс прес.

Новата услуга, предлагана от Уолмарт, ще се нарича "У дома". Началото й ще бъде поставено тази година в няколко американски градове.

Така Уолмарт ще се конкурира с услугата на Амазон, наречена "Ключът на Амазон". При тази услуга благодарение на код, който всеки пък се променя, служител на Амазон може да влезе в къщата на клиента в негово отсъствие и да остави пакетите, които носи, вместо да чака пред вратата.

Сега клиентите на Уолмарт, които ще искат да се възползват от подобна услуга, ще трябва да инсталират електронна система за отваряне на вратата, за да могат доставчиците да влязат и да доставят носеното до кухнята, хладилника, до гаража или до което и да е място в къщата.

Служителите, които ще изпълняват тази услуга, ще бъдат оборудвани с камери, които ще заснемат действията им. Кадрите ще могат да се гледат от клиентите на живо или по-късно.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Аноним преди 4 години
Пуснах в Ютуб - Walmart people . А клиповете които ми излязоха ....... сигурно ще съм зает да повръщам тоя следобед. Много .
5
1
 
4
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
По-просто е храната да се достави в хладилна пощенска кутия пред дома.
4
2
 
5
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Не мога да си я представя тази глупост.За технически стоки да но за хранителни??Толкова ли е трудно да минат през магазина на връщане от работа и да си напазарят.
3
4
 
12
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Добре че това няма да дойде у нас.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го ли откъснеш от градината , другото е "скапан домат" . Минали през много ръце храни. Е не навсякъде може с Ел. устройството.
1
4
 
13
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Тези са си надвили Парите - ще им слагат в хладилника Домати и Краставици , втора серия е да ти нарежат Салатата . Лордове . Огромна Глупост .

Спонсорирани публикации