Общуване по чата - кои зодии не го харесват?

Те държат на комуникацията очи в очи
11 юни 2019 23:56, Дарена Найденова
11
Общуване по чата - кои зодии не го харесват?
Снимка: Pixabay

В днешно време текстовите съобщения взимат превес над другите видове комуникация. Много рядко е някой да вдигне телефона и да си говори един час с човека отсреща. Забързаното ежедневие рядко дава възможност на хората да седнат и да изпият едно кафе с приятел и да си поговорят за живота. 

Но чрез съобщенията е трудно да се улови емоцията, която човек изразява. Колкото и емотикони да слагате след всяко изречение, пак няма как да успеете да пресъздадете чувствата, които изпитвате. Също така не можете да бъдете сигурни дали човекът отсреща се смее на шегата, която сте казали, или просто изпраща такива емотикони с безизразно лице. 

Общуването чрез съобщения не е за всеки и затова тези четири зодиакални знаци не обичат този вид комуникация.

Телец

Хората от тази зодия предпочитат комуникацията очи в очи. Те трябва да видят каква емоция изразява човека отсреща, за да му повярват наистина в това, което казва. Телците все пак ще ви пишат някое и друго съобщение, но за някакви маловажни неща. Когато ситуацията стане напечена и трябва да се изглаждат неща между двама души, те предпочитат среща на живо, а не по телефона.

Везни

Везните обичат да са сред хора и особено, когато става въпрос за дискусия. Рядко биха избрали да обсъждат нещо чрез съобщения, но ако все пак им се наложи, те отново ще успеят да поддържат разговора с човека отсреща. Но пък винаги нещо ще им липсва, когато не виждат човека срещу себе си. Затова те просто биха ви поканили на кафе или на вечеря, за да се изяснят нещата между вас.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
0
 
! Отговори
много са такива преди 9 месеца
гнусни зодии от бсп герб чатет ли чатет приказки в статии и бля ала бала тралала абв простотии гнусни
2
5
 
1
 
! Отговори
не чаткам преди 9 месеца
бсп от тези зодии ли са или герберите
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
АБВ чат :Д

Спонсорирани публикации