С телефон на плажа - за какво да внимавате?

Не го излагайте на слънце, за да не се повреди
12 юни 2019 22:15, Дарена Найденова
18
С телефон на плажа - за какво да внимавате?
Pixabay

Най-вероятно вече сте готови за лятото. Почивката е планирана, багажът е почти стегнат, може би още един чифт бански да си купите, просто за всеки случай. Но дали телефонът ви е подготвен?

Лятото е време за приключения и най-добрият начин да ги запечатате е с хубав телефон. Фотоапаратите вече останаха в историята, благодарение на развитието на технологиите и постоянното подобряване на камерите в мобилните устройства. Но това може да се превърне в предизвикателство, ако телефонът ви не работи точно когато трябва. Плажът е едно от местата, които крият големи опасности за техниката и не става въпрос само за водата, а и за пясъка.

Ето защо ви предлагаме няколко съвета, с които да се погрижите за телефона си преди да тръгнете към вашата лятна дестинация.

Не го излагайте на слънце

След като вече сте намерили перфектното място за почивка, избрали сте си и точното място на плажа, време ви е да направите една снимка и да я публикувате в социалните мрежи. Нека колегите и приятелите ви да завиждат. Но преди да оставите телефона си на кърпата до вас, за да го виждате по всяко време, помислете колко от Слънцето стига до него. Излагането на директна слънчева светлина може да прегрее устройството ви, а това води до разваляне на батерията и софтуера.

За да предотвратите такива проблеми, уверете се, че телефонът ви е на сенчесто и сравнително хладно място. Можете да го сложите под шапката си или пък в чанта, която е на сигурно място под чадъра.

Внимавайте с пясъка

Може да се чувствате сигурни, когато телефонът ви е на кърпата и не докосва пясъка, но дори така може да попаднат песъчинки вътре в устройството. Лек вятър или пък последиците от тичането на малки деца около вас може да докара пясък на най-недостъпните места във вашето устройство.

Още съвети за предпазване на телефона на плажа, четете в Tialoto.bg 

 

18
Още от Кино
Невъзможно интимни с "Госпожица Юлия"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!!!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Внимавайте да не ви влезе в ***.
5
0
 
2
 
! Отговори
любопитен преди 6 дни
Искам само да попитам защо девойките като си правят селфита се зъбят ? Зъболекарска реклама ли правят и колко плащат за това зъболекарите ? Ако има знаещи да пояснят, ако обичат.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Софтуера се развалял от слънцето.. :))))))
3
0
 
18
 
! Отговори
Icorn преди 1 седмица
Внимавайте за тъмнокожи продавачи на варена царевица
2
0
 
14
 
! Отговори
Бобчо преди 1 седмица
Най-много внимавайте да не го налазят плажни жeтaни, щото освен телефона, много често изчезва и чадъра, чантата, кърпата, че и пясъка под нея.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има хора, които не са фотогенични и на живо изглеждат по-добре.

Спонсорирани публикации