Плаж, море, купони... Кои зодии ще флиртуват на воля?

Девите обичат да кръшкат
19 юни 2019 22:00, Иванка Гъркова
12
Плаж, море, купони... Кои зодии ще флиртуват на воля?
Pixabay

Купони до зори, разходки в парка, плаж, море, жени по бански... Лятото предразполага към свалки и неангажиращи връзки. Някои хора нямат търпение да заминат на морето, за да се позабавляват, като флиртуването е основният им щит. Други пък въобще не умеят изкуството на съблазняването. 

Флиртът се оказва "голяма лъжица" за устата на хората от някои зодии, докато за други е фасулска игра. 

Ако сте необвързани и търсите просто забавление за лятната си почивка, ето на кои три представители от зодиака ще им върви във флиртовете:  

Близнаци 

Хората, родени с този знак, определено обичат да се забавляват през лятото и не мислят много за утрешния ден. С една дума - живеят ден за ден и филиртът е в кръвта им. Дори и да си имат половинка, срещнат ли някой, който ги привлича, започват да се закачват за разнообразие. В тях все едно има две личности - едната е вярна и лоялна на половинката си, докато другата търси нещо ново и неангажиращо. За свалките им помага и всепризнатият им чар. 

Дева

Те не обичат да привличат вниманието и по-скоро винаги стоят в ъгъла, но както казват хората: "Тихите води са най-дълбоки". Девите изпитват дълбоки чувства, но външно не го показват. Не обичат прекалената привързаност и отдаде ли им се възможност, кръшкат и флиртуват. Мъжете и жените от тази зодия обичат да разучават какво харесва обекта на тяхното желание, за да са по-подготвени за флирта. 

На кои други им се отдава филртът и на кои не, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
зодиак преди 4 години
Големи сте шарани,хихихи
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ти обичаш ли да правиш френска любов ?

Спонсорирани публикации