Бис: Русата Златка реди рими за дом, руси коси и татуирани гърди

Плеймейтката с леко нелепо поетично творение
23 юни 2019 13:05, Екип на Dnes.bg
65
Бис: Русата Златка реди рими за дом, руси коси и татуирани гърди
Снимка: Instagram

Благой Георгиев и любимата му Златка ще живеят в нов дом, но решиха по странен начин да се похвалят за това. Русата плеймейтка зареди рими в Instagram, в които странно вплита ВИП, покрайнини, заяжда се с жълти медии, а накрая намеква, че е готова и две деца да роди на бившия футболист.

Ето и това непреходно нейно творение без никаква редакторска намеса:

Пари от тиви риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайни, с изглед към двете близки планини, докато вие от жълтите медии лапате мухи.

Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен.

Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички.

Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима.

Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти. Тук района е популярен с въздух чист и прохладен.

От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богатш си тогава ти, щом смога на покрива ти седи".

Стиховете визуализират кадър, в който Златка позира с книга до Благой, вероятно пред новото им жилище. Плеймейтката се подиграва на богаташите със смога, но пък и нейното не изглежда кой знае колко ВИП. Освен ако с Благой не са купили цялата кооперация...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези двамата са някаква пародия, но за съжаление са истинска действителност.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, а нещо за холокоста ще даваш ли днеска?
41
0
 
15
 
! Отговори
dedoviq преди 4 години
На снимката Златка е отворила книга на първа страница, а там нищо не пише (бяла е). Евала, велика снимка.
40
0
 
4
 
! Отговори
а преди 4 години
"без никаква редакторска намеса"един от малкото случаи в които редактор е ТВЪРДЕ наложим, но все пак... да бъдем справедливи, ако тя умре, какво бихме казали - римите и бяха като нея самата - смотани и безкрайно *** :) )))Сори делвайте го това, whatever.
39
0
 
57
 
! Отговори
Лелееее преди 4 години
Продължавайте да гледате Биг Брадър, да пускате есемеси, да им следите инстаграмите, да четете жълтите сайтове, на които пък те си плащат, за да се пускат в новините, пък после се чудете защо някакви карикатури са в центъра на вниманието, защо над 1/3 от момичетата между 18 и 25 години мечтаят да си оправят несъвършенствата с пластики и да ходят "на Дубай и на МалдивитИ" и защо млади момчета отделят на брадите си повече внимание, отколкото на някое момиче, замъглено от дима на наргиле.
38
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия затворени комплекси мязат на гета. Само дето са по-тихи и потискащи. ПП. Сигурно щото много им завиждам, затова пиша така.
37
0
 
34
 
! Отговори
блЯк преди 4 години
Не им стига на двамата умствения капацитет за да се погледнат отстрани и да видят какви карикатури са.Посмешища.
36
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия от къде имат пари, какво работят?----------------От реалитита. Те си казват. Плащат им да ходят там и други да им гледат безсмисленото ежедневие. Но пък парите не миришат. Тая, ако трябва да изкара някви пари с главата, то е ясно по кой начин ще става. Искаш да си умен, но не става без да си прочел 1 вагон с книги. Няма начин. Но поне е сбъднала мечтата си на пазарджишка *** да има имот в София, въпреки че Иваняне е София колкото Мировяне, Кокаляне и тн.
35
0
 
46
 
! Отговори
:) преди 4 години
Като се съберат двама кухари,само по-силно дрънчи на кухо.
34
0
 
33
 
! Отговори
пробивна селянка преди 4 години
СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА ПАК ЩЕ я гледаме по ТВ-то да реве посинена от Благо и ще търси следващия тъпкач.
33
2
 
59
 
! Отговори
Колинс преди 4 години
Волен Сидеров, русата Златка, черната Златка, Радка -пиратка, Азис, мутри, Пеевски... От времето на Алеко Константинов - нищо ново под слънцето! Само дето неговите герои имаха други имена - Бай ***, Гочоолу, Дочооолу, Данчо Хаирсъзина, Рачко Пръдлето...Като в кошмарен сън живеем...
32
0
 
27
 
! Отговори
Боже,опази ни преди 4 години
.....снобки като тази !!!
31
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"тая можела да говори, пише и мисли.....?!"---------Да говори може. За останалото не е много сигурно.
30
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"... Златка позира с книгаЕ те това е сензацията!"--------------Ти недей, ако знаеш колко от *** ***/лелки прочетоха "50 нюанса сиво", че го и коментираха даже.... А някои даже прочетоха книгите на "двамата братя и сестра Ерих, Мария и Ремарк"...Че и по медиите се хвалеха и не разбираха защо им се смеят....
29
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви, дайте адреса на това място на снимката, че да знам да го заобикалям поне от 10 километра.Освен наличието на "интелигентна" компания - не знам кой би си купил апартамент с подобен дизайн - само вижте балконите с уникална остъклена чупка и климатиците, които заемат полезна площ. Патешкото жълто изобщо няма да го коментирам.
28
0
 
8
 
! Отговори
ПростУ тАп преди 4 години
За такива може да се цитира Спенс!!! Рими бил писъл, евала тЪ мисъл,*** не съм Спенс и незнам как да я олицетворя в женски род
27
0
 
58
 
! Отговори
ПРАВЕДЕН преди 4 години
Какво се учудвате?! Това е модела и идеал за подражание в БГ: к*рви с напомпани ц*ци и силиконови джуки дето за пари и коли са готови и майка си да бастисат, и от другата страна татуирани бивши или настоящи двойкаджии с по един или половин пръст чело, но пък напомпани със стероиди и хормони и налитащи постоянно на бой...разни борци, футболисти и тем подобни манекени. Лекари, инженери, учени и така нататъка са под общ знаменател: м*хльовци или балами, дето едва ли не за нищо не стават.
26
1
 
76
 
! Отговори
Рамон преди 4 години
*** смотаната държава! Всичко прилича на венецуелски филм чалга и тъпня а да не говорим за цвета на идиотската кооперация пред които седят тия двамата ***!
25
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези им давам още 5-6 месеца макс.
24
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русата златка или как се казва там е българизирана ромка/побългарена ромка , у нас обаче тва Общество се крие от народа да не разберат , няма точна Статистика на Българското население което реално е сглобено от различни националности и общества

Спонсорирани публикации