22 992 лева от "Еврошанс" отидоха при Трифон Трифонов от Русе

Това не е първата му голяма печалба
Спонсорирано съдържание | 27 юни 2019 14:53, Александър Попов
2
22 992 лева от "Еврошанс" отидоха при Трифон Трифонов от Русе
Снимка: Еврошанс

Ако има човек, който смело може да заяви, че познава "Еврошанс" добре, то това е Трифон Трифонов от Русе. Той успешно експериментира с прилагането на различни залози, но основната съставка за успеха му е късметът, който несъмнено притежава.

Повелителят на числата е на 57 години и работи в сферата на строителството. Това е Трифон, който отлично познава "ефектът Еврошанс", благодарение на който записа в актива си печалба от 22 992 лева. Това обаче не е единственото му петцифрено попадение в играта "Еврошанс". Съвсем скоро, в края на 2018 година, той отнесе чек на стойност 12 020 лева.

"Играя "Еврошанс" предимно за забавление, а печалбата е страхотен бонус. Обичам числата, както и това да ги избирам внимателно, но истината е, че за да ти излязат трябва да си късметлия", споделя Трифон.

Тегленията на играта "Еврошанс" можете да следите в пунктовете на "Евробет" и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.


2
Още по темата: ЕврошансЕвробет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Всеки гледа да те измами и да ти вземе парите.
1
0
 
3
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Тази игра е над закона... ако има някакви правила да се следи поне 33% да връща... тази машина не връща повече от 10%!!!!! Няма контрол, няма закони, няма държава... България потъва всики изминал ден. Герб, бсп, дпс, цара и още там други трябва да отидат в затворааааа

Спонсорирани публикации