Бронзингът - най-актуален за дамските прически това лято

Коафьор: Модата на брадите при мъжете отшумява
27 юни 2019 15:25, Анисия Иванова
12

Грижейки са за косата си, можем да моделираме живота, а прическата може да подчертае скритите ни черти. Зрителите на "България сутрин" получиха ценни съвети и научиха за най-новите тенденции при прическите от коафьора Мария Караганова.

"Способността да изградиш визия идва с времето. Не може веднага да си преставиш една прическа. Трябва време, постоянство и много труд. Винаги пристъпвам много внимателно към клиентите си. Професионалистите съветваме нашите клиенти как да съчетаят прическата си с визията, тялото", обясни Караганова в "България сутрин".

От малка тя прекарва много време във фризьорския салон на своята майка и казва, че е закърмена с фризьорството. "Само един изкаран курс е много малко, трябва да се учи поне 3-4 години", сподели Мария пред Bulgaria ON AIR.

Тя определи три стъпки като задължителни за ползване в грижата за косата - шампоан, балсам и трети продукт, който задължително да е с UV фактор на защита.

"Тенденцията за този сезон е бронзингът - светли нюанси, които създават свежест на лицето. Този сезон ще бъде актуален бронзовият тен. Кожата трябва да изглежда по-свежа и по-блестяща", посочи коафьорът.

По думите й тенденцията на брадите отшумява. По-естественият вид се наблюдава и при мъжете, отбеляза Караганова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
преди 4 години
Много, много, много полезна информация. Само не знам какво да правя с нея.
9
0
 
4
 
! Отговори
ха ха Хо преди 4 години
...ще бъде подчертана предимно предната част на лицето....А "задната" част на лицето?
8
1
 
4
 
! Отговори
стуга бееее преди 4 години
И фризьорките били вече..."артисти".
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брадите не отшумяват, а едва сега започват да нашумяват. При българите 80-90% от младите мъже са с акъл и възпитание на джaгали. Останалите от малцинствата, изобщо няма да ги коментирам. С навлизането на милионите "инжИнери" от близкия изток, с любезната покана на една шантoнерка, модата на брадите само укрепва. Пък и като чуете каква музика се лее в БГ дискотеките, направо все едно сте на пазара в Пенджаб.Бронзинг-мронзинг, чиста джендърия.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Женицата така и не успя да даде смислено обяснение на водещата- какво е това. Освен, че се прави около предната част на лицето. Не знам-моето лице има само предна част
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелеее, тая била коафьор! Първо да оправи своята прическа!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бронзингът,златингът,платинингът.Стройнингът,тайлингът,гърдингът.Товаси е вече демоде.Едва ли някой щеприпада по стайлингът.Реалингът стававодещо,но и той за всеки е различен.
3
0
 
12
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
А дано, че ми писна да гледам млади, хубави момчета с талибански бради!!! Отврат!!!
2
0
 
10
 
! Отговори
куестшънс преди 4 години
БРОНЗИНГЪТ - най-актуален за дамските ПРИЧЕСКИ това лято ...Този сезон ще бъде актуален БРОНЗОВИЯТ ТЕН ...Последно, кое се бронзингира, косата и/или лицето!?
1
2
 
8
 
! Отговори
ошашавен преди 4 години
какво означава 'артист коафьор' ????

Спонсорирани публикации