Кръщават бебето Арчи на частна церемония в Уиндзор

Събитието ще е закрито, без медии и граждани
6 юли 2019 10:11, Анисия Иванова
17
Кръщават бебето Арчи на частна церемония в Уиндзор
Снимка: БТА

Арчи - синът на британския принц Хари и съпругата му Меган, ще бъде кръстен днес в Уиндзор, но медиите и граждани няма да бъдат допуснати да станат очевидци на церемонията, предаде ДПА.

Частната церемония разстрои мнозина британци, особено след неотдавнашното разкритие, че данъкоплатците са платили 2,4 милиона лири за ремонт на новия дом на Хари и Меган в Уиндзор, където те се ожениха миналата година.
Двойката отказа също да обяви кои ще са кръстниците, като изтъкна, че уважава тяхното желание това да не се огласява.

Британски медии спекулираха, че близките приятелки на Меган - Дженевийв Хилис и Линдзи Рот, може да се сред кръстниците, след като тя беше забелязана тази седмица заедно с двете на турнира в Уимбълтън. Споменават се и имената на приятелите на Хари от училище Томас и Чарли ван Страубензее.

Сред гостите на церемонията се очакват бащата на Хари - принц Чарлз, и съпругата му Камила, както и братът на Хари - принц Уилям, и съпругата у Кейт.

Майката на Меган - Дория Рагланд, също се очаква да присъства, но не и бабата на Хари - кралица Елизабет Втора, заради поет по-рано ангажимент.

Арчи ще е облечен с точно копие на сатенена и украсена с дантели дреха, ушита за най-голямата дъщеря на кралица Виктория, и използвана поколения наред от децата в кралското семейство.

Копието на дрехата, ушито от кралската шивачка Анджела Кели през 2004 г., когато оригиналът вече не можел да се използва, е била носено от децата на принц Уилям и Кейт - принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи, когато ги кръщаваха.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Уиндзорарчикръщение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вълнуваща новина, прочетох я в клозета, мерси!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно вярно е,че съвсем умишлено си правят пиар с тайнственост- то криха пола,то снимки на бебето няма,сега и кръщенето.Апропо,черните са в екстаз от този брак, нищо ,че лицемерката Маркъл е само наполовина черна.Не ги и смущава факта,че и двата и брака са с бели мъже.Интересно като толкова се "гордее" с черните си корени,защо не е отишла да живее в Африка и защо не си е взела черен мъж.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е бащата, ето това е въпросът?!
9
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Бебчето е възчерничко, та затова е тази тайнственост.
8
0
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Това пилене няма шанс за трона ! Като поотрасне да го удари на ядене,пиенье и р***звр***т...
7
0
 
6
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Някой май се срамува... е нали света е шарен. Какви са тези предразсъдъци.
6
0
 
7
 
! Отговори
Лалала преди 4 години
Ауууу. Много се развълнувах. Ох.
5
0
 
7
 
! Отговори
No name преди 4 години
Голям праз
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са прави с тази частна церемония! В момента те са толкова известни благодарение на хората и се очакваше да подарят тази емоция на хората. Не си дават сметка колко бързо може всичко да се обърне срещу тях с подобно игнориращо отношение. Меган Маркъл манипулира така нещата. Тя е лицемерна, превзета и снобски ориентирана псевдо лейди!
3
0
 
11
 
! Отговори
Кръщенето е... преди 4 години
...толкова тайно, че само в Днес има поне 10+ статии за него в последните седмици ;)
2
1
 
13
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Те са хора като нас и правят същото което и ние: семейство, деца, кръщавки, училище студент абитуриент, работа, любов, сватба. Какво по различно има? Хранят се като нас( не са на фотосинтеза или друг вид хранене) къпят се използват тоалетнаМного важно че носела роклята на прабаба си от времето на нейната прабаба Важно е само колко струва всичкия сеир на данъкоплатеца
1
0
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
И без това не са много популярни в УК тия двамата, та сега се опитват да създават мистерия с това "тайно" кръщене . Да не би да очакват на гости да дойде родата от Африка по майчина линия и да се притесняват , че кръщенето извършено от шамана на племето ще остане неразбран за обществото .