Какъв приятел сте според зодията? (2 част)

Вижте с кои знаци се разбирате най-добре
11 юли 2019 21:46, Иванка Гъркова
1
Какъв приятел сте според зодията? (2 част)
Снимка: Pixabay

Замисляли ли сте се от какви зодии са най-близките ви приятели? Знаете ли, че според астрологията се разбирате повече с едни, докато с други е почти невъзможно да общувате? Според астролозите, това как се отнасяме с нашите близки и приятели се определя от датата и месеца на раждане.

Има няколко вида знаци в зодиака – земни, въздушни, огнени и водни. След като ви представихме как първите шест зодии се разбират с тях, ето и информация за останалите:
 
Дева
 
Представителите на тази зодия винаги мислят за плюсовете и минусите, които носи едно приятелство. Държат на хигиената и не биха понесли да общуват с човек, който не е достатъчно спретнат. Доста са злопаметни, но що се отнася до техните грешки, никога не си признават, че са направили нещо нередно. Активни са по отношение на приятелите си – ако ще правят нещо заедно, то трябва да е вълнуващо и запомнящо се.
 
Най-здрави са приятелствата на Девите със земните знаци. Те си приличат по това, че отделят голяма част от времето си за приятелите. Много внимателни са към хората от водните знаци, но станат ли прекалено обсебващи, другите се отдръпват. По-трудно се сприятеляват с индивиди с огнен знак, защото и двамата са по-чепати характери. Предпочитат да общуват с въздушните знаци, защото с тях разговорите са изключително приятни. Понякога разсеяността и безделието на Близнаците и Водолеите дразнят Девата.
 
Везни
 
Те винаги се лутат когато става въпрос за взимане на решения. Не могат да помогнат за себе си, но когато трябва да дадат съвет на някой друг, няма проблем. Държат да помагат на приятелите си, дори и да не ги молят за това. Везните харесват да хвалят качествата им, но когато не чуят хубави думи, стават раздразнителни. Тъй като са положително настроени, може да развеселят ситуацията, когато някой страда.
 
Везните не понасят лицемерието. Най-добре си пасват с въздушните и огнени знаци, които ги вдъхновяват. Намират теми за разговор със земните, но въпреки това смятат, че не са на тяхното ниво за приятелство, защото се мислят за по-интелигентни. Не може да са близки с представителите на водните, защото те са твърде емоционални.
 
Скорпион
 
Въпреки това, че ги мислят за изключително коравосърдечни, хората с тази зодия са много мили и раними. Пред другите имат за цел да изградят един измамен образ, но ако се опитате да ги опознаете по-добре ще установите, че винаги са готови да помогнат и имат голямо сърце. Недостатъкът им е, че са взискателни. Умеят да пазят тайна, ако покажете, че може да се разчита на вас.

Какви приятели са останалите зодии, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации