Гардероб: На кои цветове да заложите това лято?

Червеното не се носи само по Коледа
12 юли 2019 21:33, Дарена Найденова
0
Гардероб: На кои цветове да заложите това лято?
Pixabay

Времето не подсказва много че сме навлезли в летните месеци, но все пак това е така. Макар половин Европа да се бори с жестоки жеги, тук при нас ситуацията е малко по-различна. Но да се надяваме, че всичко това е просто един неприятен момент и ще имаме възможност да се порадваме на лятото подобаващо.

Освен че трябва да сме подготвени за високите температури и да знаем как да се предпазим от горещините, едно от най-важните неща през лятото е какво да облечем. Комбинацията от удобство и модни тенденции невинаги се получава, но пък има някои цветове, които това лято ще ви превърнат в истински фурор. Всяка година на модния хоризонт се появяват нови и различни нюанси, подходящи за всеки сезон.

Днес ще ви предложим четирите най-добри цветове, на които да заложите и как може да ги носите, за да сте номер едно по улиците.

Червено

Първоначално хората свързват червеното с Коледа или Свети Валентин, но цветът е подходящ и за летните месеци. Той придава елегантност, самочувствие и жизненост на всеки, който го носи. Звучи точно като една лятна почивка, нали? Освен това, червеното е цветът на ягодите, които със сигурност никога не стигат през този сезон.

За да се съчетаете напълно с цвета, трябва да носите червеното със самочувствие. Вървете изправени и се усмихнете. Бъдете сигурни, че хората ще започнат да извъртат глави.

Светлорозово

Най-мекият нюанс на розовия цвят е един от любимите ни цветове. Ще го срещнете под много наименования като руж, светлорозово или пък младежко розово. Но както и да го наречете, този цвят е перфектен избор за лятото. Почти неутрален, нюансът може да го носите с почти всичко. Той ще ви придаде тази женственост, която всички търсим.

За да завършите своя тоалет, може да добавите някой нежен аксесоар или пък красива дамска чанта. Цветовете и на двете може да бъдат отново леко розови, но пък може и да направите ярък контраст. Ако обичате да носите шалове или пък слънчеви очила, бъдете сигурни, че няма да сбъркате, ако изберете тях като допълнение.

Дрехи и аксесоари в кои още цветове да носите, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации