Рецептата Dnes: Хляб с тиква и шоколад

Сладък хляб
Обновена: 16 юли 2019 08:40 | 16 юли 2019 08:40, Илияна Николова
4
Рецептата Dnes: Хляб с тиква и шоколад
Снимка: iStock

Продукти:

  • 1 голямо яйце
  • 1 и ½ чаши пюре от тиква
  • 2/3 чаши кафява захар
  • ¼ чаша рапично олио
  • 1 супена лъжица кленов сироп
  • 1 чаена лъжица канела
  • 1 чаена лъжица карамфил
  • ¼ чаена лъжица сол
  • 1 и ½ чаши брашно
  • ½ чаена лъжичка сода
  • ½ пакетче бакпулвер
  • 1 чаша шоколадови парченца
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Напръскайте правоъгълна форма за печене със спрей или я намазнете и набрашнете леко. В голяма купа смесете яйцето, тиквата и кафявата захар. Разбийте с миксер до гладка смес. Добавете рапичното олио, кленовия сироп, канелата, карамфила. Разбийте отново.
 
Пресейте солта, брашното, содата и бакпулвера в друга купа. Добавете ги към останалата смес и разбийте отново. Добавете шоколадовите парченца и разбъркайте с лъжица.
 
Излейте сместа във формата и печете в загрята фурна за 50 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало нещастника ха-ха , като спряха анонимните коментари във Фактор тук се прехвърли с дебилските си коментари
2
2
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Като на изхода :)
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кекс.

Спонсорирани публикации