Мартина - русата германка, която стана черна перла

След серия операции тя е жената с най-голям бюст в цяла Европа
36

Снимка: martina-big.com

Германката Мартина стана афроамериканка.

Като всяко момиче е критична към себе си и затова прибягва до редица козметични процедури - устни, мигли, нови зъби и огромни гърди, струващи над 50 000 евро.

Така Мартина става жената с най-голям бюст в цяла Европа, разказва bTV.

Започват да я канят в телевизионни предавания, но явно вниманието до тук не й стига. Мартина се пробва като певица, актриса и какво ли още не, но представя себе си просто като "артист".

Тя е влюбена в шоколадовия загар и мечтае да има тъмна кожа. Само три инжекции със синтетичен аналог на пептидния хормон меланокортин са достатъчни за четири седмици тя да стане друг човек. И, разбира се, не спира до тук.

Днес Мартина има операция за уголемяване на дупето, операция на носа, за да изглежда африкански, боядисва тъмна косата си и я къдри химически. И така Мартина на пръв поглед е от негроидната раса.

През февруари 2018 г. Мартина Биг пътува до Кения, където местен църковен служител я кръщава с африканското име Малалайка Кубва, което на суахили означава "Голям ангел".

Екзотичната Мартина твърди, че с това кръщение официално е станала истинска афроамериканка. Месец по-късно африканското племе масаи кани Мартина, за да й изпълнят специална церемония, с която тя твърди, че вече е част от племето.

Неотлъчно до Мартина е нейният съпруг Майкъл, с когото са заедно от 14 години. Двамата се запознават още когато тя е стюардеса, а той - пилот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Кире Комбайнеро преди 4 години
Господи, слез си прибери вересиите!
26
0
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Шестата снимка показва истината - всички , които се правят на маймуни с огромни цици , джуки , *** и др. , най - красиви и приемливи са преди това ! Или това означава , че всички , като тая имат ментални проблеми !!
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първата хрумка е да седнеш и да ги ползваш като топки за скачане.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като германка е кофти,като африканка - още повече
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм, странно, до преди една минута си мислех, че от моята жена няма по-голямо ку-ку !
22
15
 
1
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
на не много хора им стиска да стигат до крайностибраво на мацката не и дреме кой какво ще каже не страда от предразсъдъци и е това което и се иска да бъде а не така както околните буха я възприели с консервираното си мисленемакар че малко се е поизсилила но все пак това ще и докарва сериозни кинти с времето
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая кви ядрени бойни глави има...
20
0
 
11
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 4 години
Не съм вярвал, че ще видя по-отвратително и отблъскващо животно от Рози Одонъл! Връщайте ги в Джунглата откъдето са дошли!!
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вимето е върха!
18
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отвратително и извратено.
17
1
 
41
 
! Отговори
Ебасси преди 4 години
Толерастия и феминизъм в действие . Така става когато държавата постави интересите на болни и психически нестабилни хора на първо място като тотално игнорира нуждите на здравите, нормални хора - работещата част от населението . Здрав ли си , работиш ли, плащаш ли данъци. Кучета те яли . Бачкай докато умреш . Ще ти вземат дома дори и ако дължиш 200- 300 лева за някоя неплатена сметка . Никой не се интересува как живееш. Роб до смърта си. Но, за такива като тая , медиите се покъсват да пишат.
16
2
 
35
 
! Отговори
До пустиняк преди 4 години
Там е работата, НПО активистче, че при либерализма хора с психични и сексуални отклонения се опитват да налагат болестите си на останалите хора и дори да ги пропагандират сред подрастващите!
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая статия ако я прочета монентално губя 3% от мозъчните ми клетки
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимка 6 става, не е мн красива, дори малко невзрачна, но с малко отстъпки от нейна страна щеше да намери някой с голяма гега, който да и оправи неразбориите в главата. Но не, тя решила да се окепези, честито тогава.
13
30
 
4
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Да кратуни! Либерализъм е да можеш да бъдеш какъвто искаш не пречейки на никого, а ориентализъм е вашата съдба!
12
1
 
8
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Шахинчо Османоглу, свърши ли ти смяната на магистралата, че си седнал да пишеш коментари в интернет.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Ти си ***, а не българите, ясно?
10
1
 
16
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Известният престъпник Нелсън Мандела афроамериканец ли е? А Хаким Олайджун? А Самюел Етоо? А Джей Джей Окоча? А Гама Бедел Бокаса? А Кристиан Карембьо? А Бернар Лама?
9
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление, на снимка номер 2 се вижда как вече е тръгнала да събира африкански тен. Горките й родители, как ли ще преживеят товеа, че тяхната собтвена дъщеря се е превърнала в такова африканско чу.до.ви.ще?
8
0
 
42
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Перла ??? Това същество, не е перла дори ако я сравня с Камелия "журналистката" :)) Аз виждам първо един рус изрУд, а после един още по-голям черен изрУд.

Спонсорирани публикации