Какво трябва да знаят кралските деца

Строгите правила важат за всеки член на кралското семейство
Обновена: 28 юли 2019 12:40 | 28 юли 2019 12:40, Дарена Найденова
14
Какво трябва да знаят кралските деца
Снимка: Reuters

Със сигурност сте израснали в семейство, което е имало определени правила. От това да си оправяте леглото всяка сутрин до миенето на чиниите, всеки родител се опитва да възпитава детето си още от малко.

 
Британското кралско семейство също не се различава много от обикновените. Освен че живеят в голям дворец и са наследници на една цяла държава, членовете му също трябва да се съобразяват с няколко различни ограничения и правила.
 
Най-малките наследници трябва още в ранна детска възраст да научат най-важните неща, с които да се представят пред обществото. Повечето от тях дори не са известни на широката публика, но кралските деца ги знаят много добре.
 
Интересното е, че тези ограничения трябва да се спазват, дори когато напуснат двореца и заживеят самостоятелно. Докато някои родители поставят правила, за да предпазят децата си, то дворецът има някои много интересни забрани.
 
Ето какво трябва и какво не трябва да правят кралските наследници, според етикета.
 
Могат да приемат подаръци, но не трябва да ги задържат
 
Когато си член на кралското семейство, няма как да не привличаш огромно внимание. С това идват и привилегиите, и многото подаръци. Когато принц Джордж беше едва на 18 месеца, той получи седем пъти повече дарове от кралицата. Според доклад от двореца, той е успял да събере 774 подаръка само за една година.
 
За съжаление на малкия принц, етикетът не позволява да задържи играчките. Кралското семейство има строги правила относно това какво може да бъде оставено в двореца.
 
Според официалния им сайт, ако подаръкът е от непознат на семейството човек, могат да приемат от него само цветя, книги, които са директно подарени от автора и не са със спорна тематика. Също така са позволени малки предмети, които струват до 150 паунда.
 
Това правило е с цел кралското семейство да не се чувства и да не изглежда длъжно на дарителя.
 
Още новини за звезди, четете в  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клозетна драма!!!
3
3
 
8
 
! Отговори
плешивеца преди 4 години
трябва да знаят, че плешив става дори краля ;)
2
1
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
За преки потомци не знам, освен ако децата и внуците на Симеон Сакскобургготски не четат в този сайт.Но гени от династии и особено от по-дребната аристокрация има у много хора, без самите те да подозират това.Относно българите. Когато болярите губят земите си в края на 14-началото на 15 век поради законите на Османската империя, само част от тях се изселват. Останалите стават откупвачи на данъци, свещеници, монаси или местни големци, които постепенно се превръщат в обикновени чорбаджии.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A ako откраднат диамант с размерите на пъдпъдъче яйце?А ако грабят стотици години половината свят?

Спонсорирани публикации