Свада на паркинг: Охранители с джип запушиха кола, не мърдат – пушели

След ругатни и обиди се стигнало и да преследване по софийските улици
2 авг 2019 16:45,
122

Млад мъж се оплака от служители на охранителна фирма, които са се държали грубо, след което са го следили с автобомила си. От охранителната фирма отричат това да е вярно.

Малко след полунощ Росен Шарков и негов приятел са блокирани пред магазин в столичния квартал "Лозенец". Автомобил на охранителна фирма е паркирал пред тяхната кола.

"Аз ги помолих най-учтиво да преместят джипа. След поредния им отказ, защото трябвало да си изпушат цигарата, им казах, че бързам. Качих се в автомобила, те ме напсуваха, наплюха ме", разказа Росен пред Bulgaria ON AIR.

От охранителната фирма отричат да е имало плюене.

"Нашите служители ще бъдат наказани, ако са влезли в някаква вербална война с човека. По техни думи е имало провокативно поведение, те не е трябвало да отговарят на това поведение", посочи Антон Великов от "Делта Гард" .

Управителят на охранителната фирма се е свързал с Росен и въпреки че отрича голяма част от неговата версия, му обещал извинение.

Въпреки това потърпевшият, който е наскоро дипломирал се юрист, ще пусне жалба до наказателното отделение на Софийския районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 4 години
Какво тренират тези бурета бе брат.
100
0
 
1
 
! Отговори
до 72 преди 4 години
И кои са Делта Гард бе интернет отворко. Лично съм виждал как техните "мутри" като стане напечена работа първи бягат като девици. Единствено са големи когато са няколко срещу един
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борн..ГОЛЯМИ И МНОГО ГЛУПАВИ,ТЕЗИ ГАРДОВЕ СА СЪЗДАДЕНИ ДА БЛАШАТ ТЕЗИ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ,КАТО МАЛКИ ДЕЦА,И БАБИЧКИ НА КОЙТО ВЗЕМАТ ПАРИТЕ.НИЩО МЪЖКО,ГОЛЯМ НО ПРАЗЕН,ГЛЕДАТ СТРАШНО,И СА ОМРЕЛИ ОД ГЛАД.
98
16
 
2
 
! Отговори
tozzz преди 4 години
тосс кат0 е такъф тарикат шо не ги наби а ? ? а са писка като женска мачка. мноу ясно че ше исчака за по един фас кво му пречи толкос
97
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е като джунглата. Не е за обикновенни хора. Тука трябва, да знаеш как да се справяш с горили, орангутани, диви прасета и всякаква пaплач ...
96
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МенИ какво ще стане, като ги гръмне? А сетих се - ще лежи в затвора, вероятно за предомисшлено убийство.
95
0
 
9
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Ами тея охранителчета утре дано попаднат на някой който няма да ги чака,а ще ги гръмне. И тогава ще ореват света не видиш ли има по отворени от тях.
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КазармаСори, ама всяко едно мутре над 30-32 години си мина през казармата. Да не мислиш, че ако си бабитче, това че некаф ти е крякал 2 години, ще те промени ... глууупсоти. Просот ще те научи, че ако искаш да пребиеш някого, да го правиш скришно и да го направиш толкова унизително, че да не смее да си признае ...
93
5
 
10
 
! Отговори
Германец преди 4 години
Намерих си дори и страхотна приятелка българка, която в на същото мнение: България ли?! - Никога!!!Или ще те изнасилят, или ще те убият. Но хубаво няма да ти направят!!
92
18
 
10
 
! Отговори
Казарма преди 4 години
Управляващите да върнат казармата защото подобни ревльовци като Роско Боско се навъдиха повече отколкото ни трябва. Такива като този мечтаят да ги дават по телевизията и да разказват как им се нарушават правата, а всъщност *** най вероятно се е държал нагло и високомерно. Питам се защо не са му счупили тиквата?
91
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Въпреки това потърпевшият, който е наскоро дипломирал се юрист, ще пусне жалба до наказателното отделение на Софийския районен съд."Това трябваше да ни впечатли, или?! Пикльото с оцапания памперс и купената диплома по право би трябвало да знае, че такава жалба се подава в гражданското отделение, или прокуратурата, или в полицията. В наказателното отделение ще му теглят една *** майна още на входа, няма никаква работа там.Боже събери си вересиите.....аман от смешници със самочувствие.
90
2
 
14
 
! Отговори
Мосю Густав преди 4 години
Това е - простаци, охранители и застаряващи шоумени...
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси малоумното заглавие...
88
2
 
11
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
До Анонимен Много са дърти за бивши служители.Само шефчето е бивш ДС дъртак,останалите са добитъка на Бойко-бивши стортистчета и мутри.
87
2
 
12
 
! Отговори
j-power преди 4 години
В страната в която и умствения труд е ръчен,не ми я хвали.Важно е да има здрави пипони..
86
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези фирми бяха създадени от бивши служители и сътрудници на милицията и ДС и затова като кажеш охранител се разбира недосегаема мутра или гангстер
85
5
 
13
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До АнонименТе копират Вождът си, Бойко Тиквата!
84
8
 
19
 
! Отговори
Маргина преди 4 години
Когато нашия кръсник Бойко Борисов е шеф на България, ние мутрите ще си правим каквото си искаме.
83
4
 
6
 
! Отговори
баба Мара преди 4 години
Това е работа на Путин, да знаете! :)
82
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То ако правото беше на по-силния физически мутрите нямаше да са под земята и да гледат как растат цветята отдолу.Някои се мислят за безсмъртни като имат пари,други като са яки и мускулести.Най-смешни са ми онези дето питат:''Ти знаеш ли кой съм аз?''И кой си ти?Куршум щом те лови не си по-различен от мен!Ама защо трябва да го гръмнеш такъв та да почне да разбира,че греши умирайки?Всички сме замалко на тази земя,уважавайте се,не се правете на велики.

Спонсорирани публикации